LATINOS

כוכבה2002

New member
LATINOS

יש ריקוד שורות עם השיר "LATINOS" שאני בטוחה שהרבה מכם מכירים. רקדתי אותו פעם ואני זוכרת אותו בערך,אתם יכולים להזכיר לי איך רוקדים? אני אבין כי אני זוכרת קצת. תודה רבה

reina1

New member
ככה זה הולך פחות או יותר:

לפי הקצב: שלושה צעדים ימינה, שלושה שמאלה, שלושה אחורה, הטיית המשקל קדימה ורקיעה ברגל ימין, משקל אחורה רקיעה בשמאל, וקפיצה על רגל שמאל רבע סיבוב שמאלה... ומהתחלה, וככה כל השיר.

כוכבה2002

New member
חלק אומרים לי ארבעה צעדים וחלק

אומרים לי שני צעדים. כמה לשקשק אחורה וקדימה?

זה שלוש צעדים לכל צד +רקיעה ומחיאת

כף
ומה זאת אומרת כמה לשקשק אחורה וקדימה

Scop

New member
צעדים צעדים..

מי שאמר לך 2 פשוט טועה... ככלל, זה תמיד קצב 4 אבל רוקדים על 3 צעדים ורקיעה, כלומר מי שאמור 4 ו3 צודק :) למשל תזוזה ימינה תיהיה 3 צעדים- רגל ימין זזה ימינה, רגל שמאל ימינה וקצת מאחוריה רגל ימין שוב ימינה ועכשיו רגל שמאל רוקעת במקום.. טאדאם :)

כרמל 1

New member
איך רוקדים "לטינוס"

אני לומדת בחוג סלסה כבר שנה ואני אגיד לך איך רוקדים "לטינוס". קודם כל, עושים צעד ברגל ימין לצד ימין, ואז רגל שמאל מאחורי רגל ימין לצד ימין. צעד בימין ורגל שמאל נצמדת לרגל ימין.רגל שמאל עושה צעד לצד שמאל ואחרי זה רגל ימין עושה צעד מאחורי רגל שמאל לצד שמאל.רגל שמאל עושה צעד לצד שמאל, ורגל ימין נצמדת לרגל שמאל. עושים רבע סיבוב ומגיעים שהגוף פונה מהצד אחורה. ואז עושים את אותו עיקרון של הצדדים האחרים.אחרי זה עוד רבע סיבוב ואז שוב את העיקרון של הצדדים האחרים...

moshkahouse

New member
מה נסגר איתך???????????????

לא עדיף ללכת למי שיודע שיראה לך? כל אדם שי בארץ הזאת יודע לרקוד את "לטינוס".... ואני לא מבין אותך... את מנסה ללמוד לרקוד מקריאה? זה כמו ללמוד להיות מנתח מוח ב"ערכת עשה זאת בעצמך..."

CuteBoy29

New member
אני מכיר את הריקוד הזה הרבה לפני ש

אני מכיר את זה כבר מלפני כמה שנים, הרבה לפני שיצא Latinos. הריקוד הזה בעיקרון הולך פיצוץ בקצב פאנקי / היפ הופ / מוזיקה שחורה. זה קצב יותר איטי ועושים את הצעדים בסיגנון פאנקי עם "סליידים" מצד לצד, וזה הולך פיצוץ. אני אישית מעדיף את זה על מוזיקת פאנקי מאשר על לאטינוס שזה יותר מהיר ובסגנון לטיני.

Palalolito

New member
Jive

זה סוג של קאנטרי שעושים עליו ריקודי שורות. בגדול הריקוד של הלטינוס נגנב משם ואני יכול להראות לכם דיסק VCD מ1998 עם הריקוד הזה מצולם בדיוק על קצב שונה. בגדול בריקוד אחרי הקטע של הירידה למטה והעליה הרבע סיבוב נעשה על 5 , 6 ואז מתחילים את הקצב באוף ביט של שני פעימות כמובן שזה מסתדר בסיבוב שאחרי. אסור לשכוח, לרוב כולם בארץ נופלים בקטע הזה.

למעלה