"Latina Alanis Morissette"

Rוית

New member
"Latina Alanis Morissette"

זה מה שאומרים על שאקירה
הכתבה: Heads up: here comes the "Latina Alanis Morissette". 22-year-old Shakira Mebarak has been a pop star in Latin America for years; her recent album Donde Estan Los Ladrones made it to the top of the Latin charts. Judging from our search logs she´s now heating up in the US -- plus she has an English-language album due out this fall. מה אתם אומרים?

symptoms

New member
../images/Emo123.gifמה?!?!

עם כל הכבוד זו כבר ממש חוצפה כל זמרת מתחילה שמצליחה קצת ישר משווים לאלניס ללא קשר לסגנון המוזיקלי שלה או לאיכויות הקול והמילים איך אפשר בכלל להשוות את שקירה שבטח אפילו לא כותבת את השירים בעצמה וגם עם כן התוכן שלהם עמוק בערך כמו הרצפה לאלניס שהיא פשוט כשרון מוזיקלי ולא סתם פרחה ששרה מוזיקה קליטה ויודעת לרקוד (ולאוהבי השאקירות למיניהם סליחה!) זה ממש עיצבן אותי העניין הזה

Rוית

New member
זה באמת נכון..

כל זמרת שרק יוצאת משווים אותה לאלאניס.. אני עוד זוכרת שאת אבריל לוין השוו, אבל זה אני מבינה, את שאקירה אני מבינה איפה יש מקום להשוואה... (גם אני מבקשת סליחה מאוהבי השאקירות
)

AdiBaba

New member
לדעתי יש מקום להשוואה

לפחות בגילגולה הקודם ומספיק להאזין לאנפלאגד הבאמת מדהים שלה כדי להבין את זה. עד ששמעתי אותו לא הייתי מודעת לכמה שהבחורה הזאת כישרונית ואני אומרת את זה גם בלי שהבנתי מילה אחת ממה שהיא שרה, כי הדיסק בספרדית (או פורטוגזית. אין לי מושג). מה שמדהים במוזיקה זה שרק היא עצמה בלי המילים יכולה לעורר בנו הרבה תחושות ולרגש. המשחקים המדהימים בקול של שאקירה לא היו מביישים אפילו את אלאניס שאני מקשיבה לו, אני חשה בהשפעות אלאניסיות, אבל שאקירה היא גם בהחלט יישות עצמאית. היא בהחלט כותבת את השירים שלה בעצמה והיא מנגנת בכלל לא רע במפוחית וגיטרה. השיר המדהים inevitable ממש מזכיר את yok. שאקירה בלוק הקודם שלה נראתה ממש טוב ועל עטיפת האנפלגד היא ממש מזכירה את אלאניס. חבל שהיא החליטה לאמץ עכשיו את המראה הבריטני הזנותי והמעצבן. כי לדעתי יש לה יותר מה להציע. על המוזיקה הנוכחית שלה אני ממש לא משתגעת, אבל אותי היא כבשה בזכות האנפלאגד המופלא שלה שמשלב כמה סגנונות, תמצאו שירים יותר רוקיים, תמצאו גם שירים יותר לטינים שורשיים. האנפלאגד מנוגן ממש יפה והיכולת ביצוע שלה פשוט מרשימה. אבל כמובן שאלאניס יש רק אחת ואף אחד לא יצליח לרגש אותי אפילו עשירית מאיך שהיא מרגשת.

perrinat

New member
אוקיי...... אז הנה הסברים../images/Emo103.gif

הכתבה הזאת פורסמה לפני.........4 שנים!!!!!! כאשר שאקירה הוציאה את אלבומה הרביעי!!!! (ואפילו היתה דומה לאלאניס במראה.) מה שאומר ששאקירה היא לא זמרת מתחילה. פשוט "העולם" הכיר אותה רק עכשיו כאשר היא הוציאה את האלבום באנגלית. והיא בהחלט כותבת את השירים שלה בעצמה!!!!!!!! ושותפה בלחנים!!! היא כתבה את השיר הראשון שלה בגיל 8 והוציאה את הדיסק הראשון שלה בגיל 14. האבות הרוחניים שלה הם - לד זפלין, פוליס ונירוונה. שאקירה משלבת רוק-פופ-לטיני ואפילו ערבי, וזה מה שהופך את הסגנון שלה למיוחד. אני לא מסכימה עם האמירה שהיא אימצה לעצמה מראה זנותי. שאקירה לא מתפשטת!!! לפעמים היא לובשת קצת חשוף, אבל היא לא משדרת זנות ומין, להיפך היא די צנועה!!! וגם מפרגנת לכולם!!! תמיד יעשו את ההשואות האלה, לפעמים יש דברים משותפים ולפעמים ממש לא...

לא מראה זנותי?

תגידי ראית את הקליפ הזה במדבר שלה?? אם זה לא זנותי אז מה כן? ואני עדיין חושב שאין בכלל מקום להשוואה השירים שלה בכלל לא דומים לשירים של אלאניס וגם לא עוסקים באותם נושאים

symptoms

New member
מה שבטוח

שלאלאניס אי אפשר להשוות אותה (או כל אחד אחר) כי אין כמו אלאניס התגובה הקודמת שלי הייתה בנוגע לכל עניין ההשואות הזה שפשוט התחיל לעצבן אותי ולא דווקא בקשר לשאקירה בפרט (למרות שבגילגולה הנוכחי אני תומכת בכל מה שאמרתי) אני לא מכירה את האלבומים הקודמים שלה אבל מה שבטוח שעכשיו אין מקום להשוואה אפילו לא קטנה

אני גם חושב שכול ההשואות האלה

ממש מעצבנות !! במיוחד האינסוף השואות לאבריל לבין, לדעתי חוץ מי זה ששתיהן קנדיו אין מה להשוות!!! הסיגנון שלהן ממש שונה (וטוב שכך) אז כולם ביחד די להשואות!!!

Rוית

New member
לאבריל לבין אני עוד מבינה

כי גם לאבריל יש את הסגנון הרוקי הזה והנקמני (ככה הוא נשמע לפחות) כמו לאלאניס בתחילת הדרך (JLP) אבל שוב, עם כל ההשוואות שיכולים לעשות, אלאניס (ואמא
) יש רק אחרת.. ותודה לרינת שהאירה לנו אור על הדברים

perrinat

New member
מה היה זנותי בזה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

היא הגיחה מהמים, הלכה "במדבר" עם חולצה ומכנסיים...... שרה ורקדה....... באמצע הקליפ אפילו עברו כמה סוסים ומן ינשופים שכאלה, לקראת הסוף היא מתפלשת בבוץ וקופצת בחזרה למים....... זה ממש לא נכון להגיד שיש פה זנותיות, זה כמו שיגידו שבקליפ THANK U אלאניס היא זנותית..... מה קורה?????????????????? .·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·..·:*¨¨*:·.

AlanisJunkie

New member
בואו רק נאמר ש...

שאקירה בסדר. אני לא מאזין לשירים שלה או משהו כזה, אבל מסכים שהיא שונה מבריטני ומכל מיני כוכבניות פופ טיפשות. שאקירה לא טיפשה. עם כל זאת, רב מעריצי אלאניס מוריסט נוטים להאזין למוזיקה קצת שונה ממה שמציעה לנו שאקירה. זהו.

רוב המעריצים של אלאניס

נוטים לאזין במוסיקה קצת יותר איכותית...... אבל אני מסכים עם יוסי ששאריקה היא לא עוד בריטני ולא עוד כריסטינה ...

למעלה