לדעתי יש מקום להשוואה
לפחות בגילגולה הקודם ומספיק להאזין לאנפלאגד הבאמת מדהים שלה כדי להבין את זה. עד ששמעתי אותו לא הייתי מודעת לכמה שהבחורה הזאת כישרונית ואני אומרת את זה גם בלי שהבנתי מילה אחת ממה שהיא שרה, כי הדיסק בספרדית (או פורטוגזית. אין לי מושג). מה שמדהים במוזיקה זה שרק היא עצמה בלי המילים יכולה לעורר בנו הרבה תחושות ולרגש. המשחקים המדהימים בקול של שאקירה לא היו מביישים אפילו את אלאניס שאני מקשיבה לו, אני חשה בהשפעות אלאניסיות, אבל שאקירה היא גם בהחלט יישות עצמאית. היא בהחלט כותבת את השירים שלה בעצמה והיא מנגנת בכלל לא רע במפוחית וגיטרה. השיר המדהים inevitable ממש מזכיר את yok. שאקירה בלוק הקודם שלה נראתה ממש טוב ועל עטיפת האנפלגד היא ממש מזכירה את אלאניס. חבל שהיא החליטה לאמץ עכשיו את המראה הבריטני הזנותי והמעצבן. כי לדעתי יש לה יותר מה להציע. על המוזיקה הנוכחית שלה אני ממש לא משתגעת, אבל אותי היא כבשה בזכות האנפלאגד המופלא שלה שמשלב כמה סגנונות, תמצאו שירים יותר רוקיים, תמצאו גם שירים יותר לטינים שורשיים. האנפלאגד מנוגן ממש יפה והיכולת ביצוע שלה פשוט מרשימה. אבל כמובן שאלאניס יש רק אחת ואף אחד לא יצליח לרגש אותי אפילו עשירית מאיך שהיא מרגשת.