Last Touch Of Freedom

rustyliver

New member
Last Touch Of Freedom

שוברים לכם את הצורה עם מטאל בצפון! בואו להרגיש את החופש בפעם האחרונה בערב שכולו מטאל - רגע אחד לפני תחילת הלימודים! ביום חמישי, הראשון לספטמבר, באולם מועצת פועלי עפולה (רח' ישוע חנקין 42, מול העיריה) - המיני פסט שישבור את הצפון! Kna'an - להקת הדת' המלודי הנהריינית שוברת שוב בצפון! תיקסמים - להקת הדת'/טראש/גראנג' הצפונית ביותר יורדת דרומה להופעה בבירת העמק! Death Asymptote - להקת הדת' הירושלמית, ששברה את הצוללת שוב ושוב ושוב עולה צפונה לשבירה נוספת! Epidemic - להקת הדת'/טראש הנהריינית חוזרת אחרי הפסקה ממושכת! Hexagon - עם ביצועים סוף הדרך לענקית המטאל - Death! Dagor Dagorath - להקת הבלאק בהופעה ביתית מקפיאת דם עם חומר מקורי ומחווה לMayheM פתיחת שערים ב8 בערב, על השעון כניסה: 35 ש"ח, 30 למגיעים לפני 20:30 ובהסעות (יפורסמו בהמשך) כוסיות בבגדים חושפניים במיוחד נכנסות חינם! לפרטים: 0547468608 0503060776

giant G

New member
לא יודע מה איתך אחי אבל זה מזה לא

מאורגן והקטע עם ה"כוסיות" לא עוזר לזה להיראות יותר מכובד... אתה בא להנות ממוזיקה לא מבנות... בכל מקרה כל מי שהולך שיהנה רחוק לי קצת...

rustyliver

New member
חבר'ה, קחו את זה בהומור

לא 'דע למה יש למישו את הרושם שזה "מזה לא מאורגן", כי זה כן.. והקטע עם הכוסיות קצת הומור לא הזיק לאף אחד אין שום כוונה לפגוע באף אחד או אף אחת

לינקנית

New member
דיי!! עוד שניה אני קופצת עליך בנשיק

+ות
חחח שיאו!!!!!!!!!! חחח
כזה חיוך יש לי עכשיו כמו של יופלה

לינקנית

New member
רחוב יהשוע חנקין קרוב לי!!!

אני מהגלבוע!! אז באמצע הרחוב הגלבוע יש כביש שיך ישר לרחוב יהושע!!

לינקנית

New member
הנהריינים!!! אני מנהריה במקור!!

איזה כיף לי!! זה באולם שמה!!!! יש שמה כזה אולם!!
קצת היתלהבתי מזה שזה בעפולה!!!! עפולה שולטים!!!!!!! שניה אני מזמינה את בוריס
ואת אנדרי שיבואו!!!

לינקנית

New member
אתה לא חושב שהמקום קצת עלוב?

תעשו את זה בקרייה! או בברוש! או באולם הספורט

לינקנית

New member
רגע אתה אומר לי שיהו פאקצות במטאל?

יענו במופעה כי רק הפאקצות הן מחשיבות תאצמן כוסיות! ויש כאלה פולללללללל בעפולההההההה
ארני אוהבת אותך אנדרי ובוריס
חח מהשכבה שלי אלה, אחים

giant G

New member
פאק בתאל למה לעזאזל לכתוב 800000000

הודעות כוס אמק איזה מעצבנת יאללה כל כך קשה לך להגיב בהודעה אחת מסכנה למה את חייבת לשחוט את האמא של הפורום הזה דיי כבר את לא יכולה לחשוב שניה אם יש לך משו להוסיף שתי הודעות בסדר שלוש מקובל אבל למה בתאל למה להציק את רוצה שכולם ידעו שאת בתאל משמך הולכת "למופעה" דיי כבר דיי!!! והאינטיליגנציה שלך מזה שפץ פאקצות יבואו למופע מטאל שניה דקה בכל החיים שלי לא פגשתי מישי כמוך ואני מקווה שאני לא יפגוש חשבתי שהתבגרת חשבתי שגדלת אבל את אותה בתאל הקטנה והמעצבנת!!!

Azizi

New member
אני ועוד כמה.

אבל סתם באיזו קומונה קטנה ומסריחה
אפשר להגיד שהיא מתה

למעלה