last night i was at KU bar

daavid2006

New member
last night i was at KU bar

in london and they played Dana International's 'Diva' so even thou i know it was just a coincidence i thought i would consider it as a little support for israel in these times it also made me think that Dana is an example of what makes us better than many others in the middle east and the world - even thou there is lots of antigay feelings in israel at the moment

TrigATUSA

New member
מה KU?

אתה לא בבירמינגהאם? בוגד! לא מדברים יותר!

TrigATUSA

New member
ו RO, את עדיין קוראת את פורום

ישראלים בחו"ל ובאירופה? כנסי מהר, יש שם קטעים....ממש לטעם שלך

Nirvana0

New member
כנציגת רו עלי אדמות

כן כן ככה היא ביקשה שאציין את זה :) הריני להודיעך, כי רו ירדה למחתרת מזה כמה ימים טובים, וכמו במחתרת מעפנה אין אינטרנט ואין אפשרות לקרוא ועל אחת כמה וכמה להשיב להודעות ראויות כשלך. אתמול מאוחר מאוד בלילה ראיתי אותה והיא נראתה לי בריאה ושלמה פיזית (נפשית? עדיין בבדיקה). כמובן, לא בחלתי בריאיון הקצר שהיה בינינו, לשבח אותה על תעוזתה ופטריותה להגיע דווקא בתקופה זו לארה"ק, להיות בחזית האש ולתמוך מבפנים בעם הסובל מהפרעת קטיושות - אל דאגה לרו שלום. והנה מקצת האירועים האחרונים, אתמול קצת אחרי חצות נראתה רו רוקדת לצלילי "רוצי שמוליק קורא לך..." במועדון/פאב אוויטה שבת"א. היום כבכל יום מאז שהותה פה (מפי מקור אמין) ירדה רו שוב לחוף תלאביב לבדוק האם למדוזות שלום ולדאוג למערך הגנתם אם וכאשר תיפול קטיושה באיזורם. לבני המשפחות הפגועות מן הצפון פתחה חמ"ל מיוחד שנותן מענה מקיף לדאגתם. יום יבוא וידליקו למענה משואת כבוד ולתפארת מדינת ישראל.

Nirvana0

New member
ולגבקייק

האמת אין לי תקשורת סדירה ולא פעם כל מערכת התקשורת קורסת (ככה זה כשאת גרה עדיין בקו עימות,לשמחתי לא לעוד הרבה זמן), אז איתך הסליחה שאינני יכולה להגיב ואו לקרוא הודעות. לגבי זיזו, אין לי שום מושג האמת כי החדשות בארץ ובסביבה הקרובה חיפו עליו. מה היה? שמעתי שהאיטלקי הזה (ויש לי סימפטיה לאיטלקים אבל לא במקרה של אותו שחקן שקילל) לא בחל בכל קללה כואבת כדי להפר את המופנמות של זיזו. ממה שאני יודעת לזיזו הייתה אחות שנאנסה באגרסיביות רבה בלשון המעטה ולאחר מכן נרצחה, האיטלקי ניגן על זה וגם על אימא של זיזו. אני לא מצדיקה את התגובה של זיזו, אבל אלו כנראה אינסטינקטים מיידיים.

een ogenblik

New member
ומה עם המדוזות בחיפה?

אבי לא יודע לשחות (אלוהים יודע איך אפשר לא לדעת לשחות כשנולדים מרחק יריקה מהים, ולא מתרחקים ממנו בשאר החיים), אז אין לו עידכונים על מצב המדוזות בחוף קריית חיים. אחי ממשיך להתעקש על קשר קולי עם ההורים, ולא סתם תכתובת מסנג'רית נורמלית, אז הוא שומע בשידור ישיר את האזעקות בסידני. ודואג. אני לעומתו, מה אכפת לי אני. אז אחרי ששמענו מה שלום רו, מה שלומך?

gabcake

New member
Wow

תודה על העדכון, באמת תהיתי איפה רו. אז נירונה, את בישראל או בצרפת? השלום לך ולמשפחתך? איזה בלגן!

Nirvana0

New member
לאוחן וגבקייק

כפי שאתן רואות, אני עדיין עולה לשידור אז אני בסדר (האמת גם לא חוכמה, אני עכשיו במקום בטוח קצת יותר). לי כואב יותר על קשישים, חולים, מוגבלים ומשפחות עם ילדים ובפרט ילדים קטנים. המצב בחיפה בלתי נסבל, אני מכירה נשים מבוגרות בעלות משפחה שבוכות דמעות כל היום ועל סף התמוטטות עצבים, ואין נחמה שעוזרת, חוסר אונים. לא עובדים אז חוסר מעש כל היום, אזעקות מתמשכות והמזומנים נגמרים אוטוטו. החום גם בארץ לא נסבל בד"כ בחוץ, איך זה בתוך מקלט דחוס באנשים? לא נעים, מיותר ומרגיז. וזה בהנחה שיש מקלטים, כי יש הרבה איזורים שאין בהם בכלל מקלטים. צרפת מחכה לי אוטוטו מקווה שלא יקרה דבר עד שתגיע שעתי לצאת. לגבי המדוזות, אוחן מצידי שיהרגו את כל המדוזות, אני עדיין עם חוויה מגעילה מהיתקלות במדוזה, שחייבה טיפול רפואי מסיבי. מאז לא נכנסתי לים, שאני כל כך אוהבת :(

bulllli

New member
אבא שלי אמר שהקטיושות שנפלו לים

כבר חיסלו את המדוזות.

Noile

New member
תזהר שלא

תעורר עכשיו גם את צער בעלי חיים...

ro99

New member
לא נכנסת לישראלים באירופה ../images/Emo31.gif

וגם לא לישראלים בחו"ל. לא נהנית ממש לקרוא את צרות המוח והגזענות שם. סליחה אם העלבתי את אלו שכן בסדר שם, אבל הגועל שם מעכיר את כל השאר בשבילי.

למעלה