LAST EMPEROR

mumtaz

New member
LAST EMPEROR

קצת מידע עליו?! תודה =] ..... אה ושאלה לגביו השיר שלו mystory man ביחד עם jazzy jeff (נו אתם בטח זוכרים אותו יחד עם הפרש פרינס) זה סינגל או שהוא כלול באלבום, או שזה בכלל באלבום של ג´זי ג´ף?!?!?!?!?

volatile

New member
כמה פרטים...

Last Emperor הוא אחלה ראפר בא מפילי. חווה כבר שלושה עסקאות תקליטים גרועות והרבה חומרים גנוזים... באינטרנט ניתן למצוא את הבוטלג שיצא לו The Legend Of Big Foot אחלה של דיסק עם שירים כמו Secret Wars Pt.2 שבו הוא שם ראפרים להתמודד נגד גיבורי קומיקס, שיר מגניב למדי לדעתי שנקרא Caraven ומלא שירים איכותיים. הדוקטור החתים אותו... הקליט לו חומרים... וגנז... ככה עוד חברת תקליטים ששמה ברח ממוחי כרגע וגם Rawkus החתימו אותו אבל בגלל כל הבעיות שם לא ברור אם יוציאו את התקליט שלו... אני אישית מקווה שכן... בקשר לשילוב פעולה עם ג´אזי ג´ף לדעתי הוא מה - EP שיצא לג´ף שנקרא The Magnificiant One (נדמה לי). פלג.

Ambitionz

New member
יוצא ב20 לאוגוסט,17 טראקים

אני זוכר שקראתי כתבה על הפרויקט הזה, שילובי פעולה עם המון אמנים, גם אנדרגראונד (נראה לי דגש על אנדרגראונד), אבל גם שיר עם ג´יל סקוט :)

chiki chiki

New member
חחח הלו מומטז.. המיקסטייפ משפיע אה?

באמת שיר יפה.. האמת לא הצלחתי להוריד אותו..

mumtaz

New member
המיקסטייפ משפיע חזק על...

החיים שלי כבר בערך שנה ומשו ואני לא אשכח את זה שהייתי אמור להיות ביום האחרון שלהם בתור 2002 (שהיה אתמול!!!!!!!!!) ופיספסתי את זה בגלל תאונות מצערות...=אבל עניין אותי לגבי last emperor בלי שום קשר פשוט אהבתי את מיסטורי מן ורציתי לדעת מאיפה זה לקוח

HaWk34

New member
אנא מועלימה איסמי סאלמה

שיר מומלץץץץץץץ The Last Emperor - One Life (ft. poetic)

למעלה