Last Comic Standing 208

amitooshacham

New member
Last Comic Standing 208../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד. גם גרי וגם אנט היו גרועים בהופעות, אבל שמחתי שגרי ניצח, כי אנט יותר מדי הפך את הסדרה להישרדות ופחות התרכז בלהיות מצחיק. בינתיים שני הפייבוריטים שלי הם אלונזו וקורי. אין מה לעשות, האנשים בעלי צבע העור הכהה שולטים לדעתי בעניין הקומדיה.

maya567

New member
LCS 208 ../images/Emo58.gif

אנט
דווקא היה מצחיק לאללה בקטע שלו. בייחוד אל מול הקטע העלוב של גולמן. וחוץ מזה, אני למה מבינה למה ג'יי מוהר צועק כל הזמן, ולמה לעזאזל אנחנו צריכים לראות את קטעי הסטנד-אפ שלו. אני אישית מעבירה תמיד קדימה. אצל ה-FRIARS היה מעולה. גולמן היה פשוט אידיוט כשהוא צחק על השופטים. כאילו, מילא עם החברים שלך, אבל על השופטים?! הם אח"כ צריכים להחליט מי זוכה? למרות שבסה"כ גם ככה החסינות הלכה ללאנדן (שלדעתי הוא הפייבוריט של ההפקה, למרות שהוא פשוט לא מצחיק - והוא גם צריך להעביר מסרק בשיער). מסכן בודן. הרג אותי כל הקטע הזה של The Alliance - זה כזה עונה ראשונה של ALIAS. כאילו, חיכיתי שסלואן יצוץ מאיפשהו... חוץ מזה, אני חושבת, בהתאם להערה האחרונה של אנט, שאלונזו בודן עומד מאחורי הברית.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

שמחתי שאנט עף. אני מאוד לא אוהב אותו. למרות שדאגתי בקטעי הסטנד-אפ, כי הראו קטעים שבהם הקהל צחק הרבה יותר מאנט מאשר מגארי. אני אוהב את גארי, הוא סבבה. הקטעים עם הפראיירים היו מצחיקים ביותר. אנט מיצה את הקטע של הקווין, למרות שבד"כ זה מצחיק, כמו הבדיחה שלו עם וגאס. זהו, סבבה שהוא עף, היה פרק מצחיק. אה כן, וקרע אותי הקטע של "אחרי הפרסומות נגלה מי יהיה מועמד להעפה... על מי אנחנו עובדים! כולנו יודעים שזה גארי!!"

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 208

אני די מחבב את גולמן. אני מוצא אותו מצחיק וגבוה. אבל זה רק אני :). הקטע בפרייארס היה מעולה. גרי כנראה לא ממש מודע ובקיא לגמרי בעניין הזה, ומלכלך יותר מדי. בכל מקרה אם מתעלמים מהלכלוך הדברים שלו היה די מצחיקים לטעמי. הפרון גם היה טוב וקורי ובודן סבירים. כל השאר היו די סתמיים. הפייבוריטים שלי הם הפרון וקורי. גרי במקום השלישי וכל השאר הרחק מאחור. הסטנד-אפ של ג'יי מור יותר מיותר משמפו לאלונזו בודן.

למעלה