Last Comic Standing 203

maya567

New member
Last Comic Standing 203 ../images/Emo58.gif

הודעה ארוכה, תתכוננו! דבר ראשון - טוד גלאס מעצבן אותי! ההופעות:
טים יאנג - ממש ממש הצחיק אותי - Who's God is it anyway. מעולה. חבל שלא עלה.
ג'סיקה קירסון - מזעזעת. לא היתה צריכה להגיע לשלב הזה בכלל.
אנט היה ממש משעשע - אני מתה על הומואים.
מונטי הופמן היה חלש. אני שונאת זקנים שמדברים על סקס. ואני מסכימה לחלוטין עם ה"איווו"...
דן אחדות RULES! אמנם די מחזר את הבדיחות, אבל הוא פשוט מעולה.
בובי מקפרלן - האמריקאים כאלה אהבלים, אז היא אמרה Cunt (שזה בעצם כוס...) - ביג פאקינג דיל. אפשר לחשוב איזה "סיכון" היא לקחה. לא היתה עד כדי כך מצחיקה. ולתוצאות:
קת'לין מאדיגן - מאד אהבתי אותה, חשבתי שהפעם הקטע שלה היה קצת חלש. יש לך הופעה אחת של 5 דקות ואת מספרת בדיחות של אולימפיאדה? נו טוב, אהבתי אותה יותר בסיבובים הקודמים.
גארי גולמן - בחור משעשע בסה"כ. חמוד. יהודי. שיהיה.
קורי הולקומב - אני לא אוהבת אותו. לא אוהבת בדיחות על דייטים ובחורות וזה שהאישה שלך היא שטן ובלה בלה בלה. זה המקבילה האמריקאית לבדיחות על מרוקאיות/פולניות. לא אוהבת. לא מצחיק אותי.
בוני מקפרלן - לדעתי נכנסה לבית יותר בגלל שהיא כוסית ויעני מגניבית (תהיה דמות מעניינת) ופחות בגלל שהיא מצחיקה - אני צופה תוצאה דומה בשבוע הבא עם טוד גלאס.
אנט - לדעתי היה די ברור שהבנאדם האחרון שיכנס לבית יהיה אנט. לא היו עושים לו את זה פעמיים - אם לא היו רוצים להכניס אותו לבית, לא היו מביאים אותו לווגאס. אפשר גם להסתכל על הבחירה מזווית אחרת לגמרי - מבחינה של Characters: יש לנו 4 אנשים שאפשר לחלוטין לחשוב עליהם כעל דמויות - השחור הייצוגי וההומו הייצוגי, הבחור היפה, הבחורה הכוסית. הבאסה הגדולה ביותר - דן אחדות!
שיבוא להופעות בארץ.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 203

טוד גלאס הוא באמת קצת יותר מדי. עדיין - הוא רחוק מלעצבן אותי. נראה מה יהיה איתו שבוע הבא. ולהופעות :
ג'סיקה - הבנו - יש לה קול מצחיק, פרצופים מצחיקים והיא יודעת לשחק עם הקהל. הבעיה - החומר הכתוב שלה הוא בינוני. אני דווקא חשבתי שהיא עשתה עבודה סבירה יותר (הבדיחה על הילדים הבריטיים, והקטע של האישה שנפלה).
טים יאנג - החומר הכתוב שלו סביר פלוס, אבל הוא מופיע די יבשושי, ואין לו כמעט כריזמה ויכולת לכבוש את הקהל.
אנט - אני פשוט לא אוהב אותו. הוא החנה גור של התחרות. יש תחושה מההתחלה שלא משנה כמה לא מצחיק הוא יהיה הוא יגיע לבית, מה שקרה. לדעתי הוא רחוק מלהצחיק.
מונטי הופמן - היו לו קטעים יותר משעשעים בפרקים הקודמים. אני חושב שהוא בסך הכל חביב.
דן אחדות - הוא חמוד ויש לו פוטנציאל, רק חבל שצריך לשמוע את אותו קטע פעם שלישית. אם הוא היה קצת מחדש אולי הייתי מתרשם ממנו יותר.
בוני מקפרלן - סתם פריחה. לא חושב שהיא מצחיקה כל כך.
קורי - החומר הכתוב שלו היה בינוני פלוס. אבל יש משהו בבן אדם שכובש אותי. התגובות המהירות שלו לטס מהפאנל קרעו אותי מצחיק ולדעתי הרבה בזכות זו הוא נכנס לבית. יש לו יכולת תגובה ואלתור מרשימים.
קת'לין מאדיגן - קטע סביר ולא יותר. ליוותה את ההופעה בהמון צחקוקים וגיחוכים שנשמעו מוזר. האודישנים שלה היו טובים יותר.
גרי גולדמן - הכי טוב לדעתי מכל ההופעות בפרק. צחקתי מ-90 אחוז מהבדיחות שלו, ויש לו תזמון מצויין. כרגע הפייבוריט שלי מה-5 שנכנסו לבית.
קרי לואיס - סך הכל סבירה, חיבבתי אותה והקטע שלה היה מצחיק בדרך כלל. התוצאות : שלוש מתוך החמש היו כמו שחשבתי. קת'לין, גרי וקורי. לגבי אנט ובוני - אני הייתי משאיר אותם מחוץ לבית ושם על חשבונם את דן אחדות וקרי לואיס. בכל מקרה צריך להיות גדול השלב של הבית. ולחשוב שלנו היה את האקדמיה לצחוק :(. איזה עליבות לעומת הפורמט המעולה הזה וההפקה המרשימה.

maya567

New member
חנה גור ../images/Emo6.gif ו../images/Emo58.gif

מסכימה איתך. גם אני חיבבתי יותר את קרי לואיז, וכמובן את דן אחדות. נראה לי שאחת הסיבות שהם לא העבירו את דן אחדות היתה שהוא השתמש באותו קטע 3 פעמים, וכנראה חשבו שאין לו מספיק חומר. נראה מה יהיה בשבוע הבא.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

"הייתי בקבוצת פוטבול. היה לי כינוי שם: יהודי"
בכל מקרה, היו ארבעה שממש רציתי שיעלו: גולמן אחדות בוני הכושי קורי מתוכם רק אחד לא עלה- וכמה חבל שזה דוקא דן אחדות. אנט בכלל לא מצחיק, כ"כ חבל לי שהוא עלה במקום אחדות. לדעתי הטעות של אחדות היתה שהוא מיחזר את החומר. אם הוא היה מראה שהוא יכול לכתוב חומר מצחיק חדש לכל הופעה אז הוא היה עולה 100% טוב נו, בינתיים יש יהודי אחד בבית (ואני שם כסף שזה היה אחד המניעים של ההפקה כשהעבירו אותו), שלושה פייבוריטים בבית, והקבוצה הבאה לא תהיה משהו נראה לי.

למעלה