Last Comic Standing 201

Boran

New member
Last Comic Standing 201 ../images/Emo58.gif

מצחיק! אני חושב שאני אמשיך לראות את שאר העונה היו כמה קטעים ממש מצחיקים
- "צ'יינה טאון זה כמו ממטרות- וואצ'ה ניד, וואצ'ה ניד, וואצ'ה ניד- הא הא הא הא!"
- "פעם אחרונה שהופעתי מול כזו כמות של אנשים, הם מצאו אותי אשם"
-" אני חשפנית" "עברת לשלב הבא!"
הקטע עם הדי.ג'יי מקסיקנים שנשמעים כמו דרקולה
- "אתם בטח מזהים אותי, אני הבחור הרביעי משמאל בשרשרת האבולוציה"
- איך שהשופט שם חיקה את סיימון על ההוא ששר היה קורררררע
- גם באק סטאר היה קוררררע, איזה ליצן
- "כרגע עפתי לפה מאל.איי, והידיים שלי ממש עייפות" שאלה למי שיודע- כמה פרקים בערך יש בעונה?

Boran

New member
הרשו לי להמליץ

על הסדרה הזו מצחיקה לאללה לא כמו "האקדמיה לצחוק" ואגב- מאיה- יש הרבה יותר קוי דמיון בין ה"אקדמיה לצחוק" ל"LCS" מאשר ל"FA". גם ב-LCS הם עוברים כולם לבית אחד (לא יודע אם עוברים "שיעורים" או לא), וגם שם מחפשים קומיקאי, שיקבל, למרבה ההפתעה, תכנית ספיישל חד פעמית בטלויזיה.

amitooshacham

New member
צריך אנגלית שוטפת בשביל הסדרה הזאת

עונה שעברה ראיתי פרק ראשון ולא הבנתי מילה.. זה סטנד-אפ, אי אפשר לצחוק אם לא מבינים הכל
אולי אני ינסה שוב..

Boran

New member
תאמין לי, שום אנגלית שוטפת

ראיתי את הפרק הראשון וזה מצחיק (אני לא יכול להגיד מצחיק בטירוף, כי אני איש שקשה מאוד להצחיק אותו בטלויזיה. אבל זה גרם לי לצחקק בקול מספר פעמים, וזה הרבה מאוד יחסית אליי) לפחות הפרקים הראשונים זה לא מערכוני סטנד-אפ שלמים, אלא קטעים קצרים. ותמיד מדברים לאט וברור, כך שאפשר להבין בכיף.

maya567

New member
אתה צודק- אבל הבעיה היא, כמו שכתבתי

במאמר - שאף אחד לא ראה את זה... אני, בניגוד אולי לאנשים אחרים, לא יכולה לכתוב על משהו שלא ראיתי. אולי הפעם אני אראה כמה פרקים. עונת הקיץ הזו בינתיים די משמימה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 201 חלק שני

כבר מסתמנים פייבוריטים ברורים.
דן אחדות מלך! "אני אירני וגם יהודי, אז עכשיו אתם בטח חושבים- אז צריך לשנוא אותו, או... לשנוא אותו?" הוא מצחיק! שמחתי שהוא עלה לשלב הבא, אני מאוד מקווה שיכנס לבית.
"אני יהודי עם רועה גרמני. זה לא חכם. אני מסתובב בבית, והכלב מבקש ממני מסמכים"
"אמא אמא אמא אמא תראי מה אני יכול לעשות"- ענק!!
הקטע עם ה- "יש לנו פוט, קוק... אתה הסוחר סמים הכי גרוע שראיתי!" גם ענק. שמחתי שהוא ודן אחדות עלו לשלב הבא. אבל למה בבוסטון לקחו את הזקן? היו צריכים לקחת את הבחור, הוא היה הרבה יותר מצחיק.
הסבתא היתה קורעת- "הייתי עושה אותם... שוב"
מאוד חבל שלא לקחו אותה לשלב הבא. זה לא כ"כ הוגן שלוקחים בדיוק 40 כי יש מקומות שבהם לקחו הרבה, ואז לא נשארה להם ברירה למקומות אחרים. באמריקן איידול הם הבינו את זה והם הרבה יותר גמישים- אף פעם לא היו בדיוק 100 בטופ 100, אלא 121 וכו'.

maya567

New member
המממ... הקבצים ענקיים!

נראה לי שאני אחכה כבר לפרק הבא.

Boran

New member
לא כדאי לך

הקבצים ענקיים כי שני הפרקים הראשונים הם כפולים של שעה וחצי. אבל אסור לפספס אותם קטעים מעולים כדאי מאוד להוריד. אז מה, אז ייקח לך קצת זמן להוריד, תמחקי אחרי שתראי, אבל זה בהחלט שווה.

De fire

New member
אני מתאר לעצמי שאלה פרקים כפולים

גם ב-201 וגם ב-202.. 700 מגה זה גודל של סרט ממוצע..

maya567

New member
../images/Emo58.gif 201 - למרות שעוד לא סיימתי

לראות. אבל - דן אחדות
איזה ענק
איך עוד לא עשו לו כתבת שער ב-7 ימים...

maya567

New member
עדיין לא סיימתי ../images/Emo58.gif 201

אבל לפני שאני אשכח - באק סטאר האידיוט הזה לא מחליף חולצה! בגלל שאני נורא מתלהבת מ-CBGB's ותמיד שמה לב לזה, אז שמתי לב לעובדה שמכל הערים שהוא בא, רק פעם אחת הוא היה עם חולצה אחרת... הוא גם כזה עלוב.

De fire

New member
טוב, אז ככה ../images/Emo58.gif201

למרות שהיו כמה קטעים שממש הצחיקו אותי, היה לי קשה עם כל האודישנים. פשוט יותר מדי.. רק לא מזמן עברנו את זה באיידול, לפני שבועיים-שלושה בסופרסטאר יו אס איי (שם אגב חלק גדול מהנבחנים היו יותר מצחיקים מכמה וכמה קומיקאים) ופשוט היה לי קשה מנטלית לצפות בעוד שעה וחצי של אודישנים. מה שכן, בפורמט של תוכנית אמיתית, ולא אודישנים, אני רואה הרבה פוטנציאל ואני מקווה שהוא יתממש כבר ב-202 שנמצא בשלבי הורדה מתקדמים.. ולבאקסטר לא הגיע לעלות, חד משמעית.. עיקש עיקש, אבל לפחות בנתיים הוא ממש ממש פרווה ומטה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מצטרף להמלצה של ירון

צפיתי ב-2 הפרקים הראשונים (ארבעת החלקים) וזה בהחלט מומלץ מאוד.

yes REAL

New member
13. והוענ הזאת שילשה את הרייטינג

של הסדרה, וזאת למרות טענות קשות על רמאות מצאד דרו קארי וברט באטלר.

yes REAL

New member
דרו קארי וברט באטלר היו חלק

מהשופטים, ולטענתם המפיקים התעלמו מההחלטות שלהם והעבירו קומיקאים כאלו שהם עצמם לא העבירו, ופסלו כאלו שהם כן העבירו. הם קראו לעונה הזאת שקרית, מושחתת וכו'. המפיקים סירבו להגיב על זה אבל ג'יי מוהר הצדיק את המפיקים ואמר שהשופטים הם בגדר "ממליצים בלבד" ושההפקה חייבת לעשות שיקולים הפקתיים למען התוכנית - כלומר להביא הרכב הכי מעניין של טיפוסים, לאו דווקא בגלל היכולת הקומית שלהם.

maya567

New member
לא יודעת אם זה קשור - אבל היו כמה

חבר'ה שאני ממש זוכרת שראיתי הופעות שלהם אצל ג'יי לנו (ששני "השופטים" עובדים אצלו) ואצל קונאן. חוץ מזה, בסוף הפרק הראשון היה מעין דיסקליימר כזה על תהליך האודישנים, לא ממש הבנתי למה הם התכוונו - יקי - יש לך מושג?

למעלה