Laryngeal Paralysis הי, אם יש פה מישהו שכלבו סבל מהתופעה/ עבר ניתוח אשמח אם יפנה אלי במסר אישי. תודה
S shima New member 7/7/14 #1 Laryngeal Paralysis הי, אם יש פה מישהו שכלבו סבל מהתופעה/ עבר ניתוח אשמח אם יפנה אלי במסר אישי. תודה
E elin86 New member 8/7/14 #3 רשמת גם בפורום רפואת חיות מחמד? צר לי שלא יכולה לעזור.. אפשר לנתח שיתוק כשזה?
S shima New member 8/7/14 #4 תודה אלינה אני רוצה לשמוע חוויות של בעלים מוטרינרים שמעתי די והותר.....לכן זה נראה לי פורום יותר רלוונטי. יש ניתוח לא קל אבל השאלה מה הגורם לשיתוק, כי אם הוא נגרם מגידול או בעיה ניוונית אחרת (שכנראה שזה המקרה אצלינו) ניתוח לא יעזור.
תודה אלינה אני רוצה לשמוע חוויות של בעלים מוטרינרים שמעתי די והותר.....לכן זה נראה לי פורום יותר רלוונטי. יש ניתוח לא קל אבל השאלה מה הגורם לשיתוק, כי אם הוא נגרם מגידול או בעיה ניוונית אחרת (שכנראה שזה המקרה אצלינו) ניתוח לא יעזור.
ט טלית נודדת New member 8/7/14 #6 שווה לנסות טיפול בדיקור לא מכירה מקרים באופן אישית, אבל מכירה וטרינר שאמר שזה עזר לכמה כלבים עם הבעייה הספציפית. שווה לנסות לפני שנכנסים לניתוח. ד"ר טלית נודדת, רופאה וטרינרית.
שווה לנסות טיפול בדיקור לא מכירה מקרים באופן אישית, אבל מכירה וטרינר שאמר שזה עזר לכמה כלבים עם הבעייה הספציפית. שווה לנסות לפני שנכנסים לניתוח. ד"ר טלית נודדת, רופאה וטרינרית.
P phobe1 New member 9/7/14 #7 אולי בבית דגן או משהו יסכימו להעביר את הטלפון שלך לבעלים שכלביהם סבלו מזה בעבר וככה לקשר אותך? גם לי אין ניסיון
אולי בבית דגן או משהו יסכימו להעביר את הטלפון שלך לבעלים שכלביהם סבלו מזה בעבר וככה לקשר אותך? גם לי אין ניסיון