LANTOS

LANTOS

שלום רב נודע לי היום על התרופה הנפלאה,, כך טוענים, ששמה לנטוס אשמח לקבל הסבר עליה, אני מזריק אינסולין, פעמיים ביום כל פעם 18 מ"ג מסוג מיקסטרנד100 הסוכרת אצלי כמעט מאוזנת, היא בסביבות 150 אהיה אסיר תודה על כל אינפורמציה בנדון

לנטוס הוא אינסולין באזלי

שנותן רמת רקע של אינסולין קבועה למשך 24 שעות. כאשר אתה רוצה לאכול עליך להזריק תוספת של אינסולין מהיר פעולה. היא לא מסובסדת עדיין בכל קופות החולים או לפחות מסובסדת בחלקה בלבד (משהו כמו 110 ש"ח). יש מזרק מיוחד לשימוש בה- ויש פה כמה חברה שמשתמשים שבוודאי יוכלו לתת עוד מידע.

King of pain

New member
לנטוס ...

ההסבר של השושן יפה , מדוייק וממצה , כהרגלה . אני משתמש באינסולין לנטוס ( Lantus ) כבר די הרבה זמן ( לא זוכר בדיוק כמה - הזמן טס כשנהנים ) , ובהחלט מרוצה מהשינוי ומהתוצאות . זהו אינסולין ארוך-טווח , שבניגוד לקודמיו משפיע לטווח של 24 שעות וברמה אחידה , ואלו הם למעשה שני יתרונותיו הגדולים . השימוש בלנטוס דומה לשימוש במשאבה , כאשר הוא נותן רמת רקע קבועה של אינסולין , עליה יש להוסיף זריקות של אינסולין מהיר-פעולה לפי הצורך . הלנטוס מוזרק בשעה קבועה בכל יום , ובמקום קבוע פחות או יותר . העט של אוונטיס , המשמש להזרקת הלנטוס , שונה במקצת מהעטים האחרים המקובלים ( נראה שנעשה נסיון לשדרג את העט הרגיל - למשל תצוגה דיגיטלית ) , ויש המוצאים אותו בתחילת השימוש מעט מסורבל ולא כ"כ נוח להפעלה . לטעמי אין סיבה שלא להתיידד גם עם העט הזה , וכמו בכל דבר חדש יש לקחת בחשבון זמן הסתגלות , ולא להתייאש בכלל . כמו בכל שינוי בסוג הטיפול , גם את המעבר ללנטוס יש לבצע בזהירות ובאחריות - להתחיל במינון נמוך וללוות בהרבה בדיקות במשך היממה ( ע"מ לא להיכנס להיפו עקב אופי פעולתו השונה ) . סיכום - מומלץ ע"י קינג-אוף-פיין , שאינו מקבל , אגב , ולו כזית מחב' אוונטיס עבור המלצתו זו . בהצלחה , ואשמח לעזור בהמשך .
...

למעלה