כאשר את אומרת
"זה אני" ואת עוד לא מרוצה מזה, את מתפשרת על בינוניות. אולם, אני מניח שאת זוכרת את המנהרה האור, ואז יצאת לאויר העולם, הבטת ברופא במבט סקפטי, ומאז ועד היום, נשארת סקפטית. אף אחד מאיתנו לא נולד "סקפטי" או "ציני", או מה שלא יהיה, זה דברים שאנחנו רוכשים בדרך, וכמו שאנחנו רוכשים אותם, ככה אפשר לותר עליהם ולבחור אחרת - זה השינוי. האפקט של הסדנא הוא אכן זמני. התוצאות של איתך לעד. הHIGH הוא אפקט, וכמו שכבר כתבתי, הוא לא המטרה, כי אם תופעת לוואי. השאר תלוי רק בך. אני כבר 8 שנים משתמש בכלים שקיבלתי בסדנה. וכן, אנשים נוטים לרגרסיה אחרי תקופה מסויימת. למה? כל חייך היית (או יותר נכון התאמנת) על להיות סקפטית. אי אפשר לשבור את זה לחלוטין בכמה ימים, אפשר להראות בחירות אחרות, אולם אם לא תבחרי אחרת מספר פעמים (הווה אומר תתאמני על משהו אחר), הסקפטיות לא תיעלם מעצמה. הדרך הטובה ביותר להתאמן, היא לעשות עוד סדנה, אולם אם את מקימה לך קבוצת תמיכה מוצלחת מתוך הסדנה, אפשר לותר על זה. אני עשיתי את שניהם. אם את רוצה HIGH, לכי על גראס טוב. חבל על הכסף שלך. אם את רוצה לשפר את איכות חייך, אז אני ממליץ לך ללכת לעשות סדנה. ואם את רוצה לשמוע עוד אנשים כמוך, שלא עשו סדנה, והם סקפטים, אז יש המון כאלה. דווקא מאלו שעברו חוויה דומה לא קראתי מישהו שאומר שעדיף שלא (אפילו מירב, שהרושם שלה היה שלילי, לא רשמה שהיא לא ממליצה, והיא מוזמנת לתקן אותי אם היא טועה).