LANDMARK EDUCATION

hello all

New member
את ההודעה השנייה שלי כמובן

hello all

New member
וחוץ מזה שזאתי זאת זאתי

מהספר. מנהלנו הוא זותי כמובן.

berlinale

New member
בבקשה

http://skepdic.com/landmark.html http://www.rickross.com/groups/landmark.html http://en.wikipedia.org/wiki/Landmark_Education

sirpad

New member
הייתי פעם בכנס כזה

אחת שהכרתי דרך סקס עברי, עשתה שמה כמה קורסים וניסתה לשכנע אותי גם. כולם שמה חייכו כל הזמן, ודיברו במין משיחיות שכזו, לא יודע היה נראה לי קצת פישי. מעין אווירת הרבלייף כזה.

sirpad

New member
אל תהיי שלילית יותר מדי, עצה חינם

היא לשיטתה עשתה את הסדנא וזה עשה לה טוב, לכן היא שיתפה בזה אותי. גם אני אם הייתי מגלה את סוד החיים, והייתי מוצא שיטה שתעשה לי טוב, גם אני הייתי חולק זאת עם אחרים. היא לא מרוויחה ישירה מזה שהיא רשמה אותי לסדנא. אין פה פירמידה. מה יהיה הסוף, האם מחר שאני אמליץ על סרט, האם גם אז אני מנסה לרתום אתכם?

Mירב

New member
אני לא שלילית בכלל,

פשוט תיקנתי אותך. אתה אמרת "ניסתה לשכנע" ואני אומרת "ניסתה לרתום". "לרתום" זו מילה "לנדמרקית" מקובלת וחיובית!

hello all

New member
לא יודעת

כמה מקרוביי, חלק בארץ וחלק פה, בארה"ב, המליצו לי בחום על הסדנא של LANDMARK EDUCATION. נכון, אחד אחד הם חזרו כמו מסוממים וקצת כמו פסיכים אבל אמרו שזו חוויה מדהימה.חלק טווענים למהפך אמיתי בחשיבה. אגב, סירפד, מה ביןן זה לבין שם הגנאי הרבלייף? הרבלייף זה מכירת מוצרים שקריים של אנשים נוכלים ושם נרדף לטמטום, לא? האנשים שאני מכירה שהלכו ללנדמרק כולם משכמם ומעלה שאנחנו יכולים רק להתקנא בהם ואני לא הולכת להתרבב בפנייך ולספר לך עליהם, אבל רעבק, בטח שאי אפשר לשייכם לקבוצת הטמטום הנקראת הרבלייף.... ובכלל, מה הקשר בין מחט לטוסיק? אחד מוכר מוצרים השני לא מוכר כלום. מאיפה באה לך בכלל ההשוואה? טוב, סתם חשבתי שיש מישהו שעשה את הסדנא ויכול להמליץ או לבקר. תודה.

sirpad

New member
הם מוכרים קורסים

זה מה שהם מוכרים. בוא תפתח את עינייך הם אמרו לי, תעשה קורס אחד ותראה מה טוב.

sirpad

New member
ואני לא פוסל, אולי אפילו אני אעשה

קורס כזה יום אחד. ואת חייבת להפסיק להגיב לעצמך, זה מעלה תהיות
.

sirpad

New member
דווקא הסתכלתי, הם לא עושים

כבר קורסים בדנמרק. דווקא היה בא לי טוב עכשיו קצת לחייך כמו אידיוט...

אני לא עשיתי את הלנדמרק,

אני עשיתי משהו אחר, אך משיחה עם בוגרת של אותה סדנה ברור לי שמדובר בקורסים דומים. אני מאוד ממליץ להתנסות במעין קורס כזה, זה פותח את החשיבה, ואת האפשרויות שיש לנו בחיים. זה מקנה כלים ומיומניות להתמודד במצבים שונים. לי זה שינה את החיים, ואני יכול להגיד שהיום אני במקום הרבה יותר טוב עבורי בחיים. גם פיזית, אני מרוויח יותר, ואני מסוגל להתמודד עם דברים שקודם ברחתי מהם (למשל שהיה ארוכה בחו"ל...). יש לקורסים האלו תופעת לוואי, שבאה לידי ביטוי בחיוך דבילי, והרגשת היי שנמשכת זמן מה אחרי הקורס (אני שבוע לא ישנתי אחרי הסדנה שלי), אולם זו תופעת לוואי בלבד, וב99% היא עוברת. מה שנשאר בסופו של דבר זה כלים שונים להתמודדות. אם תרצי לשמוע עוד, אשמח לספר.

תומרותם

New member
לפי מה שאתם מתארים ומה שמראים

באתר שלהם, זה ממש מזכיר לי את סדנאות ה- i am אם כן, אז זה אחלה, חביב, כמו שאמר ידידנו מהונג קונג יש לזה תופעות לוואי "חיוכיות" משהו, ואכן נשאר מזה גם קצת אחר כך. וכמו כל דבר אופנתי זה עובר אחרי כמה זמן.

ננסנס

New member
אני לא כלכך

מאמין בכל הסדנאות האלו. קחי שיר של שוטי הנבואה, ידיעה שמו, קשור בעקיפין.. ידיעה (+ לינק לקליפ) בקומה שנייה בבני ברק משפחה של חרדים הם יודעים שמשהו טוב רק אם הוא מה שהם יודעים איש צעיר מהרצליה במחלקת עסקים מאמין שעם הכסף הוא יגיע לשחקים מי מכוון את התנועה ומי נוסע איזה מין סוג של השפעה פועל עליי מה האמת בנבואה ומי יודע אם אלוהים נמצא בתוך מחשבותיי מתמחה בטלפתיה, מתכנס בתוך עצמו מנסה מהאמבטיה להושיע את עמו אם יש כסף מזומן אז מי צריך ת'קבלה מה הקשר בין אדון עולם וראש הממשלה

למעלה