LANDING איך מי ומה...

karinkosh

New member
LANDING איך מי ומה...

שלום חברים יקרים להלן כמה שאלות - אשמח אם תוכלו לתת תשובות מפורטות ... -תודה : 1. האם אפשר לקבל רשימה מלאה של המסמכים הנדרשים לביצוע ה -LANDING. 2. כמו כן אנא פרטו מה בדיוק עושים ולאן הולכים בשדה תעופה ? 3. האם זה אפשרי לעשות LANDING ואח"כ לטייל שבוע בקנדה ולחזור לארץ מייד, ורק אחרי חצי שנה לחזור לקנדה להישתקע? 4. ממתי נספרת תקופת ה-4 שנים שמתוכם צריך להיות בקנדה 3 שנים? 5. האם אפשר לצורך הלנדינג לתת כתובת של קרוב בטורונטו ? 6. קראתי פה על משהו שנקרא "אוהיפ" - על מה מדובר ? תודה לכל העונים נשיקות
 

S a n d M

New member
כמה תשובות

בשדה התעופה צריך ללכת ישר לקצין ההגירה אנחנו מתכוונים לבצע את הלנדינג בדצמבר לטייל כמה ימים לחזור לארץ ולחזור שוב רק בקיץ. תקופת ה 4 שנים נספרת מרגע שנכנסתם בפעם הראשונה לקנדה. כנראה שאפשר לתת כתובת של קרוב בקנדה "אוהיפ" - ביטוח רפואי חינם שניתן שלושה חודשים ביום הנחיתה בקנדה, לא ברור אם מרגע הכניסה הראשונה או מהכניסה השניה (בהנחה שיש כזו) מתי אתם מגיעים לקנדה?
 

karinkosh

New member
אנחנו נוחתים ב-

נוחתים בפסח - לנדינג- טיול שבוע וחוזרים לארץ.. בנובמבר 2006 מתכננים להישתקע עד קבלת אזרחות.........
 
כמה תשובות:

בשדה התעופה הולכים לביקורת דרכונים ואומרים שאתה "LANDED IMMIGRANT", הבנאדם שמחתים לך את הדרכון יגיד לך לאיפה ללכת (אני מניח שאם אני אגיד לך ישר וימינה זה יעזור לך בוונקובר אבל לא חייב לתפוס בטורונטו) מסמכים: כל מה שנתנו לך בשגרירות + אמצעי מחייה + הדרכונים עם המדבקות של הויזה + תקרא את זה: http://www.cic.gc.ca/english/skilled/after-3.html ואת זה: http://www.cic.gc.ca/english/newcomer/index.html 3- אפשרי, הרבה עושים את זה. רק תזכור שאתה צריך לתת בכניסה כתובת שאליה ישלחו לך את הכרטיס של הPR, ובפעם הבאה שאתה בא - אתה צריך להציג את הכרטיס בכניסה. 4- אם אתה שואל לצורך קבלת האזרחות, זה 3 שנים מתוך תקופה כלשהי של 4 שנים. אם אתה שואל לצורך שמירת סטטוס הPR, זה 3 שנים מתוך 5 השנים שעברו מרגע הנחיתה (אני לא סגור לגבי משכי הזמן). 5- כן 6- המקבילה לקופת חולים נשיקות גם לך, כפרה עליך. ונשיקות לקטן.
 
למעלה