Lance

zacki

New member
Lance

ביום שבת במפעל נשר באיזה שעה להיות כמה ק"מ נסיעה
איזה סוג מסלול (עליות ירידות מישור) כמה ליטר מים צריך
ועוד פרטיים
רבה

Lance_Armstrong

New member
חחח ../images/Emo6.gif

טוב, אז ככה: בנשר יש כמה מסלולים. יש את המשולש יש את המרובע (מוזר? נכון... במפה פשוט המסלול שעושים יוצא מרובע כזה או משולש...) בכל אופן.. אם זה המשולש הקטן אז זה מהמפעל עד לצומת נחשון מצומת נחשון עד ללטרון ומלטרון עד למפעל בחזרה (לא בחזרה של אחורה פנה אלה לכיון המפעל). יש את המשולש הגדול שזה אותו דבר רק שאין לי מושג מה המסלול :) בנחשון ממשיכים ישר במקום שמאלה כמו המשולש הקטן. אין לי שצץ של מושג גם מה המסלול של הריבוע... המסלול הוא עם עליות רבות יחסית, אבל זה תלוי במסלול שאתה לוקח, כנ"ל לגביי המרחק, זה תלוי במסלול שאתה לוקח. בן כמה אתה? אצלי אבא שלי מלווה אותי עם האוטו ברכיבות ככה שברגע שאני נשבר או שחסר לי מים אז הוא מביא לי והוא גם שומר שלא יהיו מכוניות מפגרות (אבל אין, אל תדאג, האיזור הזה ריק ובגלל זה באים אליו כ"כ הרבה אנשים לרכב. אני אישית מביא כל פעם 2 ליטר מים (בקבוק אחד של איזוסטאר של ליטר ועוד בקבוק איזוסטאר של ליטר אבל ממולא במים) ובדר"כ אני ממלא עוד ליטר. אבל תמיד עוצרים באיזו תחנת דלק לחדש את המלאי. דבר חשוב, לעולם אל תפרוש אם יש לך סיבה טובה.... אל תלמד מהתירוצים שיש בפורום בזמן האחרון
אני אקבל רק בחילה, שבירת רגל, נפילה יפה וכד´...
בקיצור, תגיע למפעל המלט של נשר עם אבא/אמא ותיצמד לאיזו קבוצה... בשעה 6:15 אני חושב.. משהו כזה... אם אף אחד לא יבוא אתה בטוח תפגוש אותם בדרך. אם אין אף אחד שברמה שלך פשוט תעשה לבד עם ליווי של ההורים את המשולש הקטן (תתחיל מזה) וברגע שאתה מגיע לשם תשאל מי עושה את המשולש הקטן למה על הפעם הראשונה שאתה באזור על תכביד על עצמך... יאללה, מקווה שעניתי על כל השאלות
נ.ב המשולש הקטן זה 37 ק"מ אבל עם כמה עליות... מקסימום תרכב בחזרה על האופניים... זה מה שאני עושה בשביל לעבור את המאה...
איפה אתה גר? ולא ענית לי על השאלה איזה אופניים יש לך? (גם לי יש שאלות!
)

Lance_Armstrong

New member
אם זה בלגאן מה שרשמתי לך אז תאמר

פשוט אני עוד מעט צריך לצאת לביה"ס אז עשיתי את זה בזריזות כזאת ולא מסודר... ברגע שאני אחזור אם תהיה בקשה ממך לסדר את זה אז אני אסדר.

fensterh

New member
מסלולים מנשר

איתי 1.בתור רוכב כביש בדוושנים חולון אני מתפלא שאתה לא מרגיש בו מספיק בבית. (רוב הבוגרים באים ברכיבה) 2.הקפה של המשולש היא 33.6 ק"מ (ברגע שתעשה 5 הקפות ממנו הספידומטר שלך יגלה לך את המרחק הזה. 3. המרובע הוא הקפה של זכריה כשהקטע נשר נחשון משמש כחימום והקפה רגילה היא בכיוון צומת שמשון ימינה צומת זכריה ימינה וצומת ראם (מסמיה) ימינה חזרה לנחשון. - אפשר גם הפוך 4. מסלולים המכילים עליות קשות - ישר בנחשון עד שמשון שמאלה ואחרי תחנת הדלק בצד ימין ימינה לצובה נס הרים עמק האלה - מכיל הרבה ק"מ ועליות קשות.

zacki

New member
טוב

אני בן 14.5 מגבעתיים, ויש לי אופני TREK לא יודע איזה בדיוק, לא מבין בזה...
אני רק יודע שידיות ההילוכים על הרמה, והם עלו לי משומשים 1700 ש"ח... איפה אתה גר? ומה הכוונה "אם לא יהיה שם אף אחד"? לא אמורים לבוא לשם קבוצות?

Lance_Armstrong

New member
טוב, זה מצויין להתחלה... עדיף מכלום

והכוונה שלי לזה שאין אף אחד זה בגלל שכל הקבוצות שינו את השעות שלהם בגלל שעון חורף וכל הבלה בלה... כנס לפורום אופניים של וואלה ותשאל מי הולך לרכב בנשר ביום שבת רכיבה איטית. תראה, אם אין לך עם מי ללכת אתה מוזמן לבוא איתי ועם חבר שלי
בכלל, אתה מוזמן לבוא איתי ועם חבר שלי...

zacki

New member
../images/Emo51.gif

אבל אני אעכב, טוב אני אשאל אם אין אף אחד אני אלך לדיסקוטק בשישי בערב...
בכל מקרה תודה על ההצעה נ.ב. איזה קצב ממוצע אתם נוסעים?

Lance_Armstrong

New member
נוסעים לאט, רק בשביל לשמור על כושר

אין תחרויות שאנחנו הולכים בזמן הקרוב וכרגע המאמן בחו"ל אז אין בכלל אימונים אז לא קורעים... בוא נאמר 25-30 קמ"ש... לא נוראי... באמת! דיסקוטק?! לא מתבייש?! אתה צריך להיות במיטה ב22:00!!!
אתה מוזמן תמיד! בוא תן קצת פרטים על הרכיבות שלך... איזה קצב, מרחקים וכו´... דר"א ישך´ אי סי קיו?

zacki

New member
איסיקיו 108542565

שמע יש לי כושר כי אני עושה טריאתלון. ואני מיומן בריכבת שטח, אבל לא כ"כ ברכיבת כביש, נראה לי שאני יכול לעמוד בקצב הזה... מרחחק-- הממ... זאת לא תהיה הבעייה, אם תהיה...

zacki

New member
לא נראה לי שאני אצליח לרכב בלי

גלגלי עזר
טוב נראה, מקסימום, אם אתם מהירים מדי, יש קבוצות איטיות??

Lance_Armstrong

New member
אוקי, אז ככה:

בשעה 06:15 בחניה של מפעל המלט נשר. אם יש עוד שאלות אתה מוזמן : 053-671347 איתי. דר"א מה שמך?

כנסו לצ´אט וזהו....

סתם תדברו פה זה מעניין בכל אופן תהנו בטיול אני עשיתי את זה כבר שנה שעברה ולא יודע מה איתכם עשיתי את זה בקצב מהיר ואם אופניי הרים ובשבילי זה היה קריעת תחת רצינית סליחה אם ביאסתי אותך זקי בכל אופון תהנו ובפעם המאה אני שואל אם מישהו מכיר קבוצות של טריאטלון שמקבלים אנשים בני 15 באיזור נצרת עילית רמת השופט וכל מה שקרוב לאיזור אז שיגיד

Lance_Armstrong

New member
יש קבוצת אופניים באזור אני יודע...

אבל אתה לא יודע איזה מסלול אנחנו ניקח ... יכול להיות שלא נעשה בכלל את המשולש ונבנה לנו דרך משלנו... ומי אמר שלא נהיה מהירים? נהיה מהירים + בכוונה
סתם... נראה מה יהיה

למעלה