חחח ../images/Emo6.gif
טוב, אז ככה: בנשר יש כמה מסלולים. יש את המשולש יש את המרובע (מוזר? נכון... במפה פשוט המסלול שעושים יוצא מרובע כזה או משולש...) בכל אופן.. אם זה המשולש הקטן אז זה מהמפעל עד לצומת נחשון מצומת נחשון עד ללטרון ומלטרון עד למפעל בחזרה (לא בחזרה של אחורה פנה אלה לכיון המפעל). יש את המשולש הגדול שזה אותו דבר רק שאין לי מושג מה המסלול

בנחשון ממשיכים ישר במקום שמאלה כמו המשולש הקטן. אין לי שצץ של מושג גם מה המסלול של הריבוע... המסלול הוא עם עליות רבות יחסית, אבל זה תלוי במסלול שאתה לוקח, כנ"ל לגביי המרחק, זה תלוי במסלול שאתה לוקח. בן כמה אתה? אצלי אבא שלי מלווה אותי עם האוטו ברכיבות ככה שברגע שאני נשבר או שחסר לי מים אז הוא מביא לי והוא גם שומר שלא יהיו מכוניות מפגרות (אבל אין, אל תדאג, האיזור הזה ריק ובגלל זה באים אליו כ"כ הרבה אנשים לרכב. אני אישית מביא כל פעם 2 ליטר מים (בקבוק אחד של איזוסטאר של ליטר ועוד בקבוק איזוסטאר של ליטר אבל ממולא במים) ובדר"כ אני ממלא עוד ליטר. אבל תמיד עוצרים באיזו תחנת דלק לחדש את המלאי. דבר חשוב, לעולם אל תפרוש אם יש לך סיבה טובה.... אל תלמד מהתירוצים שיש בפורום בזמן האחרון
אני אקבל רק בחילה, שבירת רגל, נפילה יפה וכד´...
בקיצור, תגיע למפעל המלט של נשר עם אבא/אמא ותיצמד לאיזו קבוצה... בשעה 6:15 אני חושב.. משהו כזה... אם אף אחד לא יבוא אתה בטוח תפגוש אותם בדרך. אם אין אף אחד שברמה שלך פשוט תעשה לבד עם ליווי של ההורים את המשולש הקטן (תתחיל מזה) וברגע שאתה מגיע לשם תשאל מי עושה את המשולש הקטן למה על הפעם הראשונה שאתה באזור על תכביד על עצמך... יאללה, מקווה שעניתי על כל השאלות
נ.ב המשולש הקטן זה 37 ק"מ אבל עם כמה עליות... מקסימום תרכב בחזרה על האופניים... זה מה שאני עושה בשביל לעבור את המאה...
איפה אתה גר? ולא ענית לי על השאלה איזה אופניים יש לך? (גם לי יש שאלות!
)