lake of fire

FlamMAble

New member
lake of fire

שאלה: כן, כן. אני יודעת מה אתם בטח חושבים
היא מנהלת הפורום וזה וזה אבל יש דברים שגם אני לא יודעת
אז ככה: לפני יום יומיים נגלתה לפני תגלית שגרמה לי להחסיר פעימה. האם זה נכון שLAKE OF FIRE זה לא שיר של נירוונה?! האם זה נכון שמתופף של איזו להקה אחרת כתב את השיר?! ואם לא,מי כן כתב את השיר?! של מי הביצוע המקורי?!

Hairspray Queen

New member
מיט פופטס!

אנפלאגד אנפלאגד אנפלאגד.... הממ... לא שמעת אותו?........... כתבו אותו כריס וקורט קריקווד, מהנ"ל.

ש ו ק ה

New member
גם plateou ו oh me

זה של המיט פאפטס ואם כבר מדברים על המיט פאפטס יש שיר מעולה שלהם שנקרא head ואני שומעת אותו בלי סוף מאוד התאכזבי כשגיליתי שהשירים האלה לא נכתבו על ידי נירוונה...

Fish in the sea

New member
Head באמת מדהים.

קראתי שהאלבום ממנו head לקוח,"no joke",נשמע כאילו הוא נכתב כולו בהשפעת המוות של קוביין.זה צריך להיות מעניין. ואגב,לד בלי זה שם של בלוזיסט מפורסם,ולא שם של להקה.

FrancesFarmer

New member
האמת היא,

שכמעט חצי השירים שנירוונה ביצעו באנפלאגד בכלל לא שירים שלהם, lake of fire למשל שייך לmeat puppets. The man who sold the world - דיוויד בואי. jesus doesn't want me for a sunbeam - The vaselines Plateau, Oh me - Meat puppets Where did you sleep last night - אין לי מושג מי כתב אותו אבל זה בטוח לא של נירוונה.

tomgavish

New member
where did you sleep last night זה ש

ל הledbely הורדתי את הגירסא המקורית, זה נשמע כמו שיר משנותיה הראשונות של ארה"ב שרואים בסרטים ישנים, תורידו זה נחמד

ש ו ק ה

New member
יש לי יש לו קול יפה מאוד

כיף להקשיב לו (ללדבלי) גם jesus doesnt want me for a sun beamזה לא של נירוונה אלא של להקה שנקראת דה וסלינס (זה מה שקורט אומר לפני השיר...)

tomgavish

New member
למי שראה את המאחורי הקלעים של

האןפלאגגד של נירוונה רואים, שאמרו המפיקים שזה מוזר שקורט בחר לנגן הרבה שירים שלא היו להיטים, והרבה שירים שלא שלהם בכלל, וזה דיי ברור שהם ינגנו משהו של המיט פפטס בגלל שהם ניגנו את זה איתם

Hairspray Queen

New member
דרך אגב-

לפרנסס קוראים פרנסס על שם אחת מהוסאלינס, וחוץ מזה ראיתי תמונה של קורט כשהוא בן חמש עשרה בערך, בחדר שלו, ויש מאחוריו פוסטר של המיט פאפטס, כאילו- הוא עאהב אותם כשהוא היה קטן, והוא בטח לא תיאר לעצמו שאחרי כמה שנים הם ינגנו והוא ישיר את השירים שלהם... (אם אני אמצא את התמונה אני אשים אותה פה, פשוט אין לי כוח עכשיו...)

Hairspray Queen

New member
דרך אגב-

לפרנסס קוראים פרנסס על שם אחת מהוסאלינס, וחוץ מזה ראיתי תמונה של קורט כשהוא בן חמש עשרה בערך, בחדר שלו, ויש מאחוריו פוסטר של המיט פאפטס, כאילו- הוא עאהב אותם כשהוא היה קטן, והוא בטח לא תיאר לעצמו שאחרי כמה שנים הם ינגנו והוא ישיר את השירים שלהם... (אם אני אמצא את התמונה אני אשים אותה פה, פשוט אין לי כוח עכשיו...)

למעלה