Laidies & gentelmans!!!

elcool

New member
Laidies & gentelmans!!!

אני מכריז על עצמי של לקיחת האתגר לעשות את ראשון לציון, העיר הרביעית בגודלה בארץ, בעלת כ-220,000 תושבים, הוקמה לפני 120 שנה, אתמול היה בה חג היין, הקימו אותה 17 משפחות, ברון רוטשילד עזר לה, וכו´, וכו´ וכו´, ב- SimCity 3000 World Edition !!!!

elcool

New member
יש לי בעיה קטנה

אם מישהוא מכיר איך נראת המפה של ראשון, יודע שכל האזור המיסחרי לצפון מערב, אזור התעשיה בצפון מזרח, והבתים פזורים בדרום ובמערב. אז התחלתי בים במערב, עשיתי את שדרות משה דיין (אם מישהוא מכיר) ואת שתי המחלפים בדרום ואת השטח של הסופרלנד, השטחים של החי כיף, ניאות אשלי, נווה חוף, חתני פרס נובל, וכל המב"ת הערב. אבל נישאר לי רק רבע מהמפה ואפילו לא הגעתי למרכז העיר!! אני עושה את זה במפה הענקית איך הצלחתם להכנים את תלאביב? אני אצרף תמונה בעוד כמה זמן

elcool

New member
לא משנה התמונה, זה גדול מידי

אבל מישהו יש רעיון אין לצמצם במקום?

Sephiroth

Member
מכיר את הבעיה...

לא רק שראשון היא העיר הרביעית בגודלה בארץ מבחינת כמות תושבים, היא גם אחת הערים הכי גדולות בארץ מבחינת שטח מוניציפלי (גדולה יותר מת"א אגב). הבעיה המרכזית היא שהעיר צרה וארוכה, ולכן פשוט לא ניתן לצייר אותה על מפת סימסיטי סטנדרטית. המרחק בין שני קצוות העיר הוא בערך כ-20ק"מ. עיצה שלי - בנה שתי ערים, אחת למערב ראשון, ואחת למזרח. ואם יציק לך שמערב ראשון יצא לך כמו רצועה דקה - תוסיף את השכונות הדרומיות של בת-ים וחולון

elcool

New member
תודה!!

חשבתי על זה דווקה. היסתכלתי במפת ראשון עדכנית וראיתי שממערב לסופר לנד יש מלא רחובות ראשיים בתכנון. כלומר שאולי יבנו שם עוד שכונות. בינתיים עשית את הרחובות של התכנון. חוץ מזה אני גם עושה את הפארק הממש ממש ממש גדול שהולך להיות במקום השפדן - עם מגרש גולף, גייזר (שגיליתי שעושה את שווי האדמה (LAND VALIUE) הכי גדול!!), כמה פארקים גדולים, פארקים קטנים מסביב, ומלא אגמים (PONDS) מפוזרים. חבל שיש מנחת מתוכנן ליד, יהרוס לי את כל שווי האדמה ואת האוויר. במתחם הסופר לנד עשיתי את הפארק שעשועים והאיצטדיון. גם ראיתי שהולך להיות מחלף מזה מתוסבך מדרום למחלף ראשון, ובסופרלנד, ובגן הוורדים. איזה מטומטם מסילת רכבת - יש תחנה אחת, ומשם המסילה הולכת 5-6 משבצות דרום מזרח, ויוצאת לעיר השכנה!! איזה USLESS!!

Sפיידי

New member
שאלה:

אף פעם לא באים לי אנשים לגייזר פארק!!! איך אפשר שיבואו?

Sפיידי

New member
בין בתים.

כמו שעשיתי עם האוניברסיטה (ראה כמה הודעות למטה/למעלה)

נסה להוביל אליו כביש, או אפילו להקי

ף אותו באחד, כמו שעושים למבנים חשובים

../images/Emo50.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo50.gif

עדכן אותנו, מה נשמע בראשון!! תעלה תמונות ותראה איך העיר מתפתחת

Skiter

New member
../images/Emo50.gif לך!!!!

תגידו אתם חושבים שזה יהיה מגעיל אם אני גם אעשה את מערב העיר, רק את המערב? כי אני מכיר אותו כל כך טוב!!!!!! פליז?

למעלה