Lady Gaga - Second Time Around

ה מ.ש.ל. הכי FAIL אבר.

השנה הזאת לא התחילה אבל עד כה היא משעממת בדיוק כמו הקודמות.

ואני מת לדעת איך האלבום של בנקס יהיה.

כל השירים שהיא שיחררה לפני מושלמים. הEP מושלם.

רק את Brain החדש אני ממש לא אוהב. ההפקה והקוואל שלו עמוסים ומוגזמים.

Halcyon Days

New member
משהו אומר לי שהיא לא תוציא אלבום בקרוב..

הקונספט של האלבומים דיי מת.
נראה ליש היא פשוט תמשיך לשחרר איפיים.

Halcyon Days

New member
ביונסה?

קלי כבר דיי סיימה להקליט את האלבום שלה, אבל הבייבי הפיצקול דיי הרס את התוכניות. אני מאמין שאחרי שהיא תלד היא תקליט עוד 2-3 שירים שיהיו קצת יותר רלוונטים ובייבי-רילייטד.

היא אמרה שהוא ייצא לפני סוף השנה.

Drunk in Love

New member
היא פחות מעניינת אותי עכשיו האמת.

שומע אותה הרבה פחות. בכל מקרה יהיה מעניין לשמוע ממנה חומרים חדשים. מעניין אם היא תישאר באותה נוסחה.

Halcyon Days

New member
נוסחה מנצחת לא מחליפים |ביוניק|

היא תמיד מגוונת בחומרים שלה ובכל האלבומים שלה אפשר למצוא המון המון סגנונות שונים. לטוב ולרע.

Drunk in Love

New member
היא לא ממש מגוונת, אבל לא נכנס לזה.

קשה לגוון בקבוצת הז'אנרים שבחרה לעצמה - זה פופ-רוק שלרוב נשמע כמו מיליון דברים אחרים. אותה אני קצת יותר אוהב מאת השאר ולכן כיף לי יותר לשמוע את המוזיקה שלה.

Halcyon Days

New member
אין אמן יותר מגוון ממנה. לא יעזור מה תגיד.

היא עושה הכל

רוק (Honestly, Hear Me, Never Again)
פופ (Stronger, SYBG וכד')
בלוז (What's Up Lonely, Thankful)
גאז' (Yeah)
קאנטרי (Can I Have A Kiss וכד')
סול (Mr Know It All)
וכד' וכד' וכד'.

לא קיימת זמרת יותר מגוון ממנה בתעשייה כולה. ולא אכפת לי מה אתן אומרים!!

My Favs >>>>>>> Yours.

Headspace

New member
אחד השירים שלה

Drunk in Love

New member
זה פשוט לא נכון.

אני לא רוצה להיכנס סתם לוויכוח מיותר כי אתה מאוד מאמין בזה שהיא מגוונת ומחליפה ז'אנרים כמו גרביים, אבל בסופו של דבר כל הז'אנרים שציינת יכולים להיקרא בעצם ''השפעות'' שהיא שאבה והכניסה בתוך שירים שהם בסופו של דבר פופ-רוק מוצהר ולא שום דבר אחר. היא מאוד לא מגוונת ומהאלבום השני הסגנון שלה הוא אותו דבר (חוץ מ- My December הרוקיסטי יותר, שעדיין הוא פופ-רוק). בכל אלבום היא מתאימה את עצמה לתקופה - ב- Stronger היא התאימה את עצמה למיינסטרים עם כלים אלקטרוניים יותר שגרג קרסטין נתן לה ב- Stronger וב- Dark Side, גם All I Ever Wanted היה מאוד ראיין טדרי ופופי. הכל פופ-רוק שמיישר קו עם הפופ המיינסטרימי שנמצא במצעדים. מאוד לא מסכים שהיא מגוונת, ובטח ובטח שלא עם זה שאתה אומר שלא קיימת זמרת יותר מגוונת ממנה בתעשייה כולה.
ומה בדיוק סול ב- Mr. Know It All? שיר מאוד שגרתי שלה, קלי קלארקסוני לחלוטין. בכל זאת אני מאוד אוהב אותו

אסף סתם פנאט בקטע הזה.

הזמרת הכי מגוונת בתעשייה זאת ביורק. (היא לא פופ פרופר אבל היא כן הייתה במיינסטרים לפחות בניינטיז.)
ואם ניכנס לפופ פרופר זאת מדונה. שהיא זיקית מ1989-2005 הייתה בכל אלבום אחרת לגמרי.

antonio44

New member
ומאריה!

וקלי אכן מאוד מגוונת ומסוגלת לבצע מגוון רחב של סגנונות ולצערי לא מעריכים אותה מספיק על כך.מ2002 עד 2005 היא הייתה ווקלאיסטית נדירה שהגיעה לגבוהים ועוצמות אדירות

למעלה