שיר טוב
H Halcyon Days New member 14/4/14 #49 לא אוהב את השיר הזה אבל אני מאוד בעדה ומחכה לראות עם מה היא תחזור מקווה שזה יהיה או ממש אלקטרוני או ממש פופ, או אפילו משהו היפסטרי. אבל ממש לא כמו האלבום האחרון שחוץ ממתחת לשמש ואומר את שמי הוא היה ממש ביזיון.
לא אוהב את השיר הזה אבל אני מאוד בעדה ומחכה לראות עם מה היא תחזור מקווה שזה יהיה או ממש אלקטרוני או ממש פופ, או אפילו משהו היפסטרי. אבל ממש לא כמו האלבום האחרון שחוץ ממתחת לשמש ואומר את שמי הוא היה ממש ביזיון.
ד דר אמברלה1 New member 14/4/14 #50 האלבום האחרון שלה בקלות הכי טוב שלה. על אף הטראשיות. אבל זו שריל קול - אין בה יותר מדי. היא אפקטיבית לסינגלים ולהופעות.
האלבום האחרון שלה בקלות הכי טוב שלה. על אף הטראשיות. אבל זו שריל קול - אין בה יותר מדי. היא אפקטיבית לסינגלים ולהופעות.
D Drunk in Love New member 14/4/14 #51 הכי טוב שלה יחד עם Messy Little Raindrops. היו כמה שירים ממש שווים ב- MLR ובגלל זה בעיני הוא משתווה ל- A Million Lights הזבלי והמעט מיושן. באופן כללי באמת אין בה ובמוזיקה שלה יותר מדי. מעט מאוד הברקות של ממש.
הכי טוב שלה יחד עם Messy Little Raindrops. היו כמה שירים ממש שווים ב- MLR ובגלל זה בעיני הוא משתווה ל- A Million Lights הזבלי והמעט מיושן. באופן כללי באמת אין בה ובמוזיקה שלה יותר מדי. מעט מאוד הברקות של ממש.
D Drunk in Love New member 13/4/14 #40 Katy B - Emotions פתאום ממש היה לי בא על הבלדות של Little Red.
H Halcyon Days New member 14/4/14 #48 Lady Gaga- Brooklyn Nights לא יודע אם זו הגרסא הרשמית או פאן מייד, אבל זה פשוט אדיר. https://soundcloud.com/davidleaks2/leak-lady-gaga-brooklyn-nights שיר כזה מבוזבז |אפלוז|
Lady Gaga- Brooklyn Nights לא יודע אם זו הגרסא הרשמית או פאן מייד, אבל זה פשוט אדיר. https://soundcloud.com/davidleaks2/leak-lady-gaga-brooklyn-nights שיר כזה מבוזבז |אפלוז|
D Drunk in Love New member 14/4/14 #52 נשמע כמו ה- Wrecking Ball שלה. לא מתקרב להיילייטס של ארטפות אבל חמוד. יכול להיעשות טוב יותר. וזה fanmade, אגב.
נשמע כמו ה- Wrecking Ball שלה. לא מתקרב להיילייטס של ארטפות אבל חמוד. יכול להיעשות טוב יותר. וזה fanmade, אגב.
ד דר אמברלה1 New member 14/4/14 #54 שורטי,מורן אהרוני וטררם - לאלף את הסוררת עוד אחד מהתקופה הנפלאה הזאת. הקדים את זמנו בכל המובנים (גם ברמה הבינלאומית.) חבל שהיא התרככה מאז ולא הלכה עם הגנסטה עד הסוף.
שורטי,מורן אהרוני וטררם - לאלף את הסוררת עוד אחד מהתקופה הנפלאה הזאת. הקדים את זמנו בכל המובנים (גם ברמה הבינלאומית.) חבל שהיא התרככה מאז ולא הלכה עם הגנסטה עד הסוף.
H Halcyon Days New member 14/4/14 #59 מהאלבום החדש של שלומי שבן הוא בקלידים והיא שרה בכלל, האלבום החדש שלו מעולה, למי שאוהב את הסגנון שלו. הדואט עם חווה
מהאלבום החדש של שלומי שבן הוא בקלידים והיא שרה בכלל, האלבום החדש שלו מעולה, למי שאוהב את הסגנון שלו. הדואט עם חווה
ד דר אמברלה1 New member 14/4/14 #61 וואי הדואט עם חווה באמת שיר טוב בכלל חווה בת 100 ואיכשהו היא עדיין מצליחה להיות יותר רלוונטית מרוני דלומי וקרן פלס ביחד. ואני אשמע. (למרות שאומנים כמו שלומי שבן הם לא הטעם שלי אבל אני מעריך את הכישרון.)
וואי הדואט עם חווה באמת שיר טוב בכלל חווה בת 100 ואיכשהו היא עדיין מצליחה להיות יותר רלוונטית מרוני דלומי וקרן פלס ביחד. ואני אשמע. (למרות שאומנים כמו שלומי שבן הם לא הטעם שלי אבל אני מעריך את הכישרון.)
ד דר אמברלה1 New member 14/4/14 #57 Paloma Faith - A Perfect Contradicition |דיסק סיימתי לשמוע עכשיו. אכזבה קשה. לא אהבתי בכלל. מושפע ולוחץ מדי.
Paloma Faith - A Perfect Contradicition |דיסק סיימתי לשמוע עכשיו. אכזבה קשה. לא אהבתי בכלל. מושפע ולוחץ מדי.