Ladies & Gentleman, הגברת החדשה.

brass monkey

New member
יא! איזה תמונות!

ואתה אוהב TOOL .... אתה מצליח לנגן את השירים שלהם? יש להם מתופף מטורף...........

WinterZ

New member
לא ניסיתי אף פעם,

נראה לי שחבל שאני אתאמץ בכלל להרוס יצירות כאלו כמו של Tool. אבל A Perfect Circle אני מנגן המון.

מערכת מדהיממההה

וכן זה ממש כייף לנגן פרפקט סירקל! המתופף שלהם ג'וש אחד הגדולים!!

Gutterball

New member
מדהים

תתחדש, נראה פשוט יפהפה, המערכת והסטאפ בכללי. ועכשיו, כמה שאלות: 1. הגימור של ה-ELX הוא אחד היפים שראיתי. מה הגדלים שלה? ומה סדר גודל של המחיר שלה [אם אתה יודע... אני פשוט מתעניין במערכת חדשה] כחדשה? 2.מאיפה "השגת" את ה-MLX? 3.על הכיסא שלך - איזה כיסא זה [דגם וכו']? נראה נוח לאללה. שוב, מהממת. תהנה.

WinterZ

New member
תודה בנאדם!../images/Emo8.gif

1. הגימור של ה-ELX הוא Black Burst וכבר לא נראה לי שהוא קיים אחרי כל השינויים ש-Pearl עשו. הגדלים שלה הם 10x8, 12x9, 14x14, 20x16 וסנר 14x5.5 הסדר גודל של חדשה בחנות הוא 5,500 (אתה מעוניין בסט ?) 2. קניתי מקרוב משפחה, שהוא קצת התייאש מלנסות למכור אז.. הרווחתי. 3. הכיסא שלי הוא (לפי החוברת שיש לי של Pearl) הוא D-2000BR. והוא באמת מאוד נוח.

Gutterball

New member
תודה על התשובות

אני מעוניין בסט בכללי, לאו דווקא ELX, אז אני שומע תגובות וביקורות על מערכות בזמן שאני מחפש [לא יצא לי לשמוע הרבה מערכות, ופרל בכלל לא]. לבנאדם שמתופף שנה ככה, היית ממליץ עליה [כמובן שאני צריך לשמוע אותה והכל..]?

WinterZ

New member
בטח, אם אפשר והתקציב מאפשר למה לא?

ה-ELX הוא בסך הכל הסט השני שאי-פעם היה לי. תאמין לי, הסט בעל גימור הכי איכותי שיש (לקה) והצליל שלו יחסית למחיר מצויין (ועם העורות הנכונים וכיוון טוב הוא בכלל נשמע מצויין).

Gutterball

New member
אפרופו מערכות [מופנה לכולם]

איך זה שפרימייר ארטיסט מייפל עולה רק 5000 שקל [בארט סטודיו]? זה לא יעני קצת זול למערכת ממייפל? אז מה, ארטיסט מייפל זו לא כזאת מערכת טובה בהשוואה למייפל אחרות או שארטיסט סטודיו פשוט זולים [וכן, אני יודע שארתור נחש
]? גם במרום המחיר דומה?

A 1 A 2 A 3

New member
לפי מה שאני יודע זה בגלל שהוא מוכר

אותה ללא איבזור בכלל! אבל אולי יש סיבות נוספות (לדעתי סט מעולה)

זה שכתוב לא אומר שהוא מוכר אותה

באמת ככה... ואני שמעתי מחבר אחד שהוא ראה מערכת שהחברה והדגם הודבקו על מערכת גרועה כדי שמי שלא מבין בזה יקנה בגלל השם אני הייתי הולך לראות אולי זה נכון אבל הייתי מאוד מתנהג בסקפטיות... ארט סטודיו תמיד איכזבו אותי ותמיד יאכזבו...

tb 181

New member
נראית פגז אחי!

בבקשה אל תשים להם פינסטרייפ. אני לא יודע בני כמה העורות שיש עליה עכשיו, אבל עם קצת כיוון משהו כמו אבסדור, אמפרור או G1 לדוגמא, אמור לתת להם סאונד מעולה. ובבקשה, כשיהיו לך קצת מזומנים מיותרים קנה איזה מיני צ'יינה או ספלאש ושים אותם בין ההייהאט לטמטם הקטן שלך. תמשיך לתת בראש אח.

WinterZ

New member
אחי!

אני שוקל אם באמת לשים עליהם אמפרורים שקופים/לבנים (אני יותר נוטה ל-Coated). ובקרוב אחי ספלאשים בלאגנים ושידרוגים נוספים כרגע אני משתדל לעמוד בקצב של עצמי עם ההתחדשויות האחרונות.

למעלה