Ladies and gentlemen -

AeroTom

New member
Ladies and gentlemen -

It gives me great pleasure to introduce on the guitar and singin' his ass off - Mister Joe Fuckin' Perry... אלבום הסולו של ג'ו הגיע כבר לאתר המכירות-cduniverse.com והתאריך עומד על ה-29 במרץ.חודשיים בדיוק מעכשיו. לאמזון הוא עדיין לא הגיע אבל כנראה יגיע בקרוב. קישור לאלבום ב-cduniverse ממש כאן. לא לשכוח שהיום-הולדת של סטיבן הוא 3 ימים לפני,וכמה ימים אחרי יש לנו אלבום מסויים שחוגג 30 שנה! Sweet March\April ? בכל אופן לעוד חדשות קצת לפתיחת השבוע: סטיבן כאמור הביא את קולו להקלטה משותפת של אמנים לשיר-Tears In Heaven של אריק קלפטון שכל הכנסותיו ילכו לנפגעי ה-צונאמי.השיר ישוחרר ב-21 לבפרואר בבריטניה.בין האמנים הנוספים שהשתתפו בהקלטת השיר נמצאים: Velvet Revolver,פינק,אוזי אוסבורן,אלטון ג'ון,רוד סטיוארט ועוד... וגם יצאה ידיעה שבמסגרת שנת החופש של הלהקה הם לא ישתתפו השנה במסגרת משחק הסופרבול שיערך ב-6 בפברואר.הלהקה הופיעה לפני המשחק בשנה שעברה ובמחצית המשחק ב-2001.

SaintJohn

New member
אחח, עוד חודשיים תמימים...

...ואולי לא כל כך תמימים?
אלה עדיין חודשיים שנקווה שיעברו מהר, כי אני כבר מאוד סקרן לדעת מה יש לג'ו להציע לנו באלבום שלו!

Hangman Jury 87

New member
../images/Emo168.gif

בול מתי שיצא בובו, נחמד אני מאוד אוהב את הקול שלו, ואת השירים שהוא כתב במשך השנים, נקווה שהחודשיים האלה יעברו במהירות כי אני מת לשמוע את האלבום

AeroTom

New member
אז זה אומר שאנחנו צריכים-

להתחיל ספירה לאחור 39 יום לפני?...

למעלה