LADIES AND GENTELMEN!!!!!!!!!!!!!!!

mental82

New member
LADIES AND GENTELMEN!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ל מ ה ל א ב א ת ם ?! היה מאוד מצחיק!!!!!! הייתי בשוק שזה רק אני שם!!!!!! נסעתי עם וירוס קשה לירושלים באוטובוס מלא דוסים , ובדרך אני שואלת את עצמי מה אני עושה פה???(באוטובוס) הגעתי לשם לפני בהרבה, הגעתי ב-18:30 ! עשיתי סיבוב קצת מסביב... ושחזרתי ב19:30 לא ראיתי אף אחד שבא .......אז אמרתי לעצמי "נו ישראלים יבואו בדקה ה-90 ".....אבל טעיתי.... ישבתי עם השדרניות שהיו ממש אחלה! תרגמנו ביחד את הראיון של רובי עזרתי להם עם המבטא שלו חחח ועדיין לא האמנתי שזה רק אני....אני כביכול הייתי הנציגה של המועדון מעריצים ואלתרתי בשידור חי!! חחח טוב שלא ראו גם, כי הייתי אדומה כמו עגבניה... היה מגניב לגמרי ...אני עדיין בהלם מכל זה אהבתי את המחזיק מפתחות .. בדרך חזרה חשבתי מעניין מה יהיו התגובות פה.... הכי התאכזבתי שלא באו אפילו מירושלים מילא מהמרכז( שיש לפעמים בעיה להגיע וזה )אבל מירושלים.... ח'ברה היה נהדר מאוד נהנתי- מ א ו ד ! מקווה מאוד שגם אתם !!!! ועכשו אני מחכה לשמוע את ההופעה......ברדיו 101 FM חחח אמרו לי שיש לי מבטא...חחחח לא סגורים איזה... אני רוצה להודות לכם על הפורום כי בלעדיו לא היה לי מושג על זה
ואם משהו הקליט אני ממממממממאאאאאוווודדדד ישמח להקליט....

mental82

New member
../images/Emo13.gifלמי שזכה...

הבנתי (שמעתי בחצי אוזן החצי השניה הייתה עדיין בשוק..) שיתקשרו אליכם ביום ראשון ויגידו לכם מה קורה עם זה... אז על תדאגו :)

a Warming Sign

New member
היה ממש אחלה../images/Emo13.gif

וכמו שאמרתי,דווקא יצא לטובה שרק את הגעת,אהבתי את השיחות שלכן על רובי
,וכל השידור היה מעולה.. דווקא נשמעת בטוחה בעצמך..אם הייתי במקומך בטח הייתי מתחילה לגמגם
וגם אני שמתי לב למבטא קל
..יש סיבה או שזה משהו שרכשת מרובי?

mental82

New member
חח תודה מותק../images/Emo9.gif

חח אז יש לי מבטא.... הרבה אומרים לי..ולא מבינים איזה מבטא זה חח בהפסקה באו אליי השדרניות שהיו מאוד חמודות דרך אגב , ואמרו לי שיש להם ויכוח סוער על זה שיש לי מבטא...ושאלו אם נולדתי פה...אז כן נולדתי פה אבא שלי נולד ברומניה חחחחחחחח אבל לא נראה לי שזה קשור חחח וואי ממש נהנתי שם , אני מקווה שבאמת נשמעתי טוב כי בדיוק כמוך פחדתי מאוד שאני אתחיל לגמגם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הפתעתי את עצמי...היה ממש כיף לא נראה לי שאני אשכח את זה....

mental82

New member
חוצמזה הייתה לי הרגשה

שיצא לי קול של ילד בן 5 חחחחחחחח

היית מעולה

והצגת את רובי בכבוד! כל הכבוד! ד"א, יש לך עתיד כשדרנית רדיו, התחלתי להאזין די מאוחר ובהתחלה חשבתי שאת אחת השדרניות

mental82

New member
וואי תודה על המחמאה!!../images/Emo9.gif

תודה תודה, אמרתי לעצמי שאני חייבת להציג את רובי כמו שצריך חחח מה שכן היה מאוד מבדר....

mental82

New member
../images/Emo9.gifתודה תודה

וכמו שמשהו שאני מאוד אוהבת אמר פעם its good to know that u r all as mad as me

למעלה