lachesis: רמדי הומאופטי

lachesis: רמדי הומאופטי

שלום, האם תוכלו לספר לי על הרמדי ההומאופטי lachesis? ולמי מתאימים את הרמדי ? תודה וליל מנוחה

בקיצור

לכל רמדי הומאופתית יש "תמונות" מורכבות וסימפטומים רבים שמיוחסים לה. אני נותנת לך כאן תמונה קצרה ביותר (תמונה מלאה ניתן למצוא ברשת עם הקשת שם הרמדי.) לכסיס היא רמדי לאנשים (בד"כ נשים) ש- מדברות הרבה נלהבות ומלאות חיות, גם קנאיות מניפולטיביות וחשדניות. קשה להן עם לחץ (בגדים הדוקים) ומפחדות מנחשים. מתאים מאד לסימפטומים שקשורים לבעיות הורמונאליות - מחזור (בעיקר לפני מחזור) וגיל המעבר. הסימפטומים מתרכזים בעיקר בצד שמאל והאדם סובל בד"כ מחום. כל טוב עירית

תודה רבה לך../images/Emo20.gif

האם בעיוית של רצון אובססיבי לשליטה, לסדר ולניקיון גם קשורים? (גם ניקיון הסביבה והיגיינה של אנשים וגם סדר במסמכים, בבית, בארונות וכו) האם תוכלי להפנות אותי למידע אמין ונוח לקריאה ברשת? (אין בעיה עם מידע באנגלית, אך רצוי בעברית) שבת שלום ובשורות טובות

בבקשה

תוכל למצוא הרבה אתרים שיתנו לך מידע אם תשלח חיפוש על המילים -lachesis, homeopathy אני מצרפת לך לינק לאחד האתרים שנמצאים אצלי. הבעיה שאתה מתאר יכולה להופיע גם ברמדי הזאת. אבל יותר חשוב להבין על איזה תשתית "יושבת" האובססיה ועל סמך זה להחליט. זה מה שעושה ההומאופת בראיון. יעזור אם תכתוב באיזה הקשר אתה מחפש את הרמדי הזאת-האם קיבלת אותה מהומאופת או אתה מנסה להתאים למישהוא או סתם סקרנות. כל טוב עירית

בוקר אור../images/Emo42.gif

ראשית, אני אישה
. אכן, קיבלתי את הרמדי מההומאופטית שלי לפני כחמישה חודשים, אולם רק בשבוע שעבר היא סיפרה לי את שם הרמדי ומדוע (בקצרה) בחרה להתאים לי את הרמדי הזה. אני חייבת לציין שגם ועל אף העובדה שלא ידעתי איזה רמדי אני מקבלת הטיפול אכן עוזר, מבחינות רבות, ואני מאוד מרוצה. ללא קשר לידיעה או אי הידיעה של שם הרמדי. יתר על כן אני אפילו מרוצה מכך שבחודשים הראשונים של הטיפול לא ידעתי מה הרמדי שלי. זה עזר לי להיענות לטיפול בצורה "פתוחה יותר". מאחר והמטפלת שלי סיפרה לי רק על קצה המזלג, רציתי לשמוע עוד מידע הל הרמדי. כשכתבת על איזו תשתית יושבת האובססיה, למה התכוונת? אגב, האם הבנתי נכון, הרמדי עשויה מנחש/ארס של נחש? ג

alexanderdagan

New member
נחש

בוקר טוב אישה. אם תקלידי את שם הרמדי במנוע חיפוש סביר,את תקבלי כמות אינםורמציה די מהממת. במקרה של הרמדי הספציפי,בוודאי עשרות עמודים. העיניין כאן הוא,שעל מנת להבין את הרציו מאחורי ההגדרות(הומיאופתיה היא די אקלקטית), את חייבת להיות מצויידת במוכנות וב"עזרי-ידע",אחרת הכל יהיה ג'יבריש. אז צאי למסע,אולי בגוגול,וכל טוב. מאינפורמציה לטרנספורמציה. רק בשורות טובות אלכסנדר דגן N.D

סליחה, לא ראיתי../images/Emo13.gif

שאת אישה. למרות שכתבתי למעלה שזו רמדי נשית...... אני שמחה לשמוע שאת במהלך טיפול חיובי. ממליצה לך להמשיך הלאה בלי "לחטט" יותר מדי ברמדי. פשוט תני לזה לקרות ותהני מהתהליך. כשכתבתי על התשתית, התכוונתי לכך שהאובססיה היא סימפטום. ומה שמענין אותי כהומאופתית הוא להבין את תפקיד הסימפטום - למה הוא נועד? אולי להפיג חרדה....אולי להסתיר חוסר ביטחון.....אולי להמנע מתחושה מסוימת..... כל טוב עירית

למעלה