LAAX

עמרT

New member
צבי שהתחפש...

בחלק מהימים שהייתי היה להם איזשהו קרנבל תחפושות

עמרT

New member
זה הנוף שנהנים ממנו עם בירה ונוקנוקייה...

שמש - לפנים!

marceloros

Member
מנהל
רבה !

באמת יקר, 1432 יורו נכון להיום בדירה עם בישול עצמי, ללא הדרכות וללא ציוד מלא.
אבל כבר מהתמונה הראשונה שווה !
איזה מנגל, רק הייתי זורק עליו איזה סטייק קובה (תודה לדבש שהזכיר לי את השם) במקום נקניקיות חח

davesh

New member
עזוב אותך פונדו בשר או סטייק קובה או מנגל

ענק עם נקניקיות מבשרים איכותיים.

אין כמו הנקניקיות המכובסות שמוכרים בחרמון.

marceloros

Member
מנהל
ענק !

אגב חיפשתי את השם בתפריט אל גאוצ'ו אבל לא מצאתי, אז טוב שהזכרת לי.

daniweb

New member
יפה וצורם

לי מאוד....שאתה כל כך מרוצה שאין ישראלים באתר, עד המפשט הזה, היה תענוג לקרוא את מה שכתבת.

natyh

New member
ב 99 אחוז מהאתרים אין לא היה וקרוב לודאי גם .

לא יגיעו ישראלים ...הנה בחן את עצמך :
לה לניה , קולורדו ווייה נבדו , פורטיו טרמאס דה ציאן , לונקי מאי , בקירה ,פורטו פוימורנס , קנדנצו, סרלר, בניוס דה פאמנטיקוסה ,פורמיגאל , סיירה נבדה יאסנה...... וכולי ועוד לא הזכרתי אתרים בארה"ב פינלנד נורבגיה ..וביפן ... חבל לי על הזמן אין ברובם ישראלים תאמין לי...
, ועכשיו נשאר רק לתהות על משפטים שכמה מאנשי הפורום כתבו והישוו אתרים מסוימים עם .. ואל טורנס, אישגל סן אנטון מאיירהופן ... אפשר לחשוב שאלו כל האתרים בעולם ...

daniweb

New member
למה זה מעניין?

למה אנשים טורחים לציין אם יש ישראלים או לא? די עם השנאה העצמית הזו, זה מאוד מאוד צורם.
ברור שיש עשרות אתרים אחרים, זולים\יפים\יקרים\גדולים יותר\פחות וכו'....

marceloros

Member
מנהל
אפשר להבין, אל תקח ללב

יש 2 סוגים של נופשים ישראלים בחו"ל - כאלה שרוצים להגיש כמו בבית וכל ישראלי מיד חבר. ויש כאלה שרוצים גם חופש תרבותי ולראות בעיניים רק זרים.
זכור לי סיפור של חבר שטייל במקומות נידחים בצרפת, ובארוחת ערב במסעדה/מלון היה עוד זוג ישראלים שנראו מאוד נחמדים. אלו שאלו את הזוג אם ירצו לסעוד ביחד, להכיר וליצור קצת חברה. אלו מנגד השיבו שבאו לכאן כדי להתבודד ולא לפגוש ישראלים.
שתי הגישות בסדר, זה לא ששונאים ישראלים, אחרת היו במקום אחר, אבל יש מי שרוצה חופשה מכל החום והמהומה הישראלית.
אני בחו"ל אגב לא מעוניין לשמוע שום חדשות, ובטח לא מישראל - אני סבבה עם ישראלים, רק רוצה חופש מחדשות כל הזמן.

daniweb

New member
אני מבין את זה לגמרי ולא לוקח ללב ויש הבדל

גדול מאוד בין מה שכתבת לבין ההתהדרות בזה שהכי חשוב(ומודגש עם סימני קריאה!!!!) כמה שאין ישראלים באתר.
זה מזכיר לי מישהו(ישראלי
) שנדחף לפני בתור באיזה אתר תירותי בארץ, לאחר כשעה פיתחנו שיחה, הוא סיפר משהו והוא שאל אם אני מכיר את הישוב שבו הוא גר, אמרתי שלא והוא אמר, הנה הישראלים האלה מכירים רק את האזור שלהם... אז כנראה שלא לרצות לראות ישראלים זה הכי ישראלי שיש(אל תסתכלו במראה).
אני גם לא אוהב לשמוע חדשות בחו"ל ומשתדל לא לדבר על פוליטיקה\צבא\ וכו' בחו"ל, לפעמים בא לי להיות חברותי(לישראלים ובכלל) ולפעמים לא.

natyh

New member
אני מקוה שבשנאה עצמית טתה לא מכון אלי .

אני דוקא מגיע והגעתי לכל מיני מקומות ,ושמח מאד לפגוש ישראלים שם , מקמות אליהם אני מגיע ופוגש בהם ישראלים , הם מקומות שכדי להגיע אליהם צריך להתאמץ.
פגשתי בחור באכסניה בסרגוסה שכלל לא ידע שיש באזור אתר סקי אך לימד אותי כמה דברים על ספרד שלא ידעתי .
נדהמתי לשמוע מישהו שם מדבר עברית ומאד שמחתי לחלוק איתן חוויות.
מצד שני יש בכל מיני מקומות ולמשל בפורום הזה אנשים שרועדים מפחד מנסיעה לבד ולא יודעים להסתדר בשום מצב , אין מה לעשות מי שלא למד בגיל צעיר כבר לא ילמד ...
ובו בזמן לאותם אנשים יש ביקורת מכאן עד הודעה חדשה על א ב ג ...ובעיני עצמם הם מומחים לכל דבר ובמיוחד לתיירות ...למרות שהם לא מבינים בזה דבר וחצי דבר , אני חושב שהוא מכוון לתיירות ההמונים הזו , לא קבוצה תרבותית במיוחד וגם לא עושה לנו כבוד בחו"ל ובכלל , יש גם אחרים וקשה להכליל אך הוא מכוון לאלו .

daniweb

New member
איבדתי אותך בדרך....

אני לא מתכוון אליך באופן אישי וגם לא לפותח השרשור.
התכוונתי לעצמי:לי זה צורם לשמוע, זה לא אומר שאתה או פותח השרשור או כל אחד אחר שונא ישראלים.
נראה לי ששהדיון נסחף מעבר לכוונה המקורית שלו ושלי.

natyh

New member
לא חושב שהוא שונא למרות

שהתבטא בצורה מעט בוטה .
התכון לעדר ההמוני של תירות הסקי הישראלית , עדר שהמארגנים עשו הכל כדי לכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר וכך זה גם נראה ....

באתרים מסוימים אין שיווק לעדר : לא משנה איזה עדר ...:עדר ישראלי , עדר אנגלי או עדר צרפתי .... לא משנה מאיין העדר זה עדיין עדר ....

ההבדל בין משתמש אתר מקומי לבין תיירות המונים ברמת עדר הא בולט לרעת העדר ,אישית אני שונא אתרי עדר שהם מאד מסוכנים מכל הבחינות במיוחד ברמת התאונות , תמיד יהיו אלו שלא יודעים לגלוש ונכנסים בך מאחור באתרים מסוימים לא תמצא כאלו, נכון אלו נחשבים אתרים יקרים אך הבונוס שוה .

בענין המילה ישראלים אמירה אומללה , לא חסר עדר צרפתי נתקלתי בו בבקירה שלחתי אפילו תמונות לאיל ..., אין שום הבדל בין העדר הזה שכמעט דוחף לך מקלות סקי לפרצוף בעליה לאוטובוס לשום עדר אחר ...

עמרT

New member
זה לא עניין של שנאה עצמית (לאומית)

או של שנאת ישראלים - ממש בכלל לא.
משפט זה התייחס בעיקר לחוויות המעטות והרעות שלי בחרמון.
מעט הישראלים שפגשתי באתרי סקי אחרים בחו"ל היו על הכיפק וגם יצאתי איתם בערב.
זה היה עוד מימד של חוויה חדשה בשבילי בחופשה - לגלוש בהרגשה מנותקת לחלוטין ממה שיש בארץ, הטוב והרע גם יחד - ולכן זה גם היה בונוס. לא כיוונתי לזה או בחרתי באתר זה כדי "לברוח" מהישראלים (שזה יהיה גם לברוח מעצמי)

בראיה אוביקטיבית בהחלט "יצאתי צעיר" כי כמובן שיש הרבה אתרים בהם אין ישראלים, הדברים הנ"ל נכתבו בהתלהבות מבורכת של הרגע

למעלה