La Senza - מה קרה להם???

childling

New member
La Senza - מה קרה להם???

היי בנות, אולי תוכלנה לעזור לי? מאז שהכרתי את חנות הלבנים הנפלאה "לה סנזה" בעזריאלי בשירותי הצבאי, התמכרתי. בעיקר לחזיות הנוחות כל כך העשויות מקשה אחת, ללא תפרים. כשגיליתי שהם פתחו סניף גם בקניון איילון ברמת גן צהלתי ושמחתי, אך כאשר הגעתי לשם בהזדמנות הראשונה שהייתה לי גיליתי שהחנות נסגרה. אתמול הלכתי לעזריאלי ושוב- חשכו עיני: במקום החזיות והחוטינים עומדים לפתוח שם זארה! למה?! ולא נתחיל אפילו לדבר על זה שהייית בקניון 15 דקות ועל זה שילמתי 12 ש"ח (חנייה כמובן).
אז אם נניח את עצביי המרוטים בצד- מישהי יודעת מה קרה ל"לה סנזה" והאם יש סניפים נוספים? האם סגרו את הרשת כולה בארץ? ואם לא, איפה אפשר להשיג? חשבתי לרכוש באתר שלהם אבל חזיות בלי למדוד זה לא כיף.

Fun Fair

New member
לפי מה שרשום

באתר שלהם, יש להם 4 חנויות בארץ. לא מצויין כלום על סגירת החנויות (יכול להיות שפשוט העבירו אותן מקום?) אולי שווה לך ליצור קשר עם שירות הלקוחות הבינ"ל ולשאול...

childling

New member
אז ככה...

אכן יצרתי קשר עם המוקד של "לה סנזה" בקנדה ולהלן התוצאות: הסניפים במרכז נסגרו, יש עוד סניף בירושלים. הם מתכננים לפתוח מחדש במיקום שונה, כנראה שהם הסתכסכו עם הנהלת עזריאלי (גם קניון איילון שייך לעזריאלי...). בקיצור, תיפתחנה חנויות חדשות במרכז בהקדם, ויש תקווה :)

מיכי7

New member
קרה לי בדיוק אותו הדבר..

נסענו מהצפון במיוחד בשביל זה, שעתיים נסיעה כי אני ואחותי לא מתפשרות על פחות מהם, הגענו לעזריאלי ולהפתעתנו היה שם שלט של זארה
זה כל-כך ביאס אותנו... אם תדעי על פתיחת סניף חדש כלשהו אני אשמח אם תשלחי לי מסר
ד"א שמעתי שיש גם בקניון מלחה בירושליים

childling

New member
../images/Emo140.gifברגע שאדע משהו, מבטיחה לעדכן!

ונכון שיש בירושלים, אבל זה רחוק לי *סניף סניף
*

nnss

New member
בנות!!!! כנסו../images/Emo20.gif

אני חולה על לה סנזה בטירוף! אני כ"כ התבאסתי אין לכן מושג ,אני באמת לא מבינה למה סגרות את החנויות כי תמיד החנות הייתה מפוצצת... המחירים הוגנים מאוד והאיכות ללא פשרות.. רק מאז החנות הזו אני אוהבת לקנות חזיות! בכל אופן גם אני הייתי הולכת לחנות באיילון ואחרי שהיא נסגרה נסעתי לעזריאלי , הייתי בהלם שהחנות נסגרה. תקשיבו לפני שבוע בדיוק במסגרת העבודה הייתי בירושלים ועצרתי במיוחד בקניון מלחה כדי לקנות כמות נכבדת של חזיות כי הבנתי שהיא גם הולכת להיסגר.. אבל לצערי הרב לא נשארו מידות! החנות הייתה כמעט ריקה לגמרי כל כך התאכזבתי לא מצאתי אפילו חזיה אחת! (אני באופן אישי לא ממליצה ללכת) שאלתי את המוכרות למה סוגרים? והן לא ידעו... אני ממש ממש אשמח אם באמת יפתחו סניפים נוספים במקומות אחרים בבקשה תיידעו אותי! תודה

למעלה