LA LI HO :D

As I Am

New member
LA LI HO :D ../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo103.gif

באמת הגיע הזמן שאני אשתמש יותר באייקונים האלה.. ^^ אהמ, כן, אז מה יש לנו היום? דבר ראשון, סקר חדש.
הגעתי למסקנה שבאמת צריך להחליף את הדבר הזה מידי פעם.. @_@ חוץ מזה, פרסמתי עכשיו את המאמר "חברי הפורום", הקטע הוא שחלק מהאנשים לא ענו על השרשור, או ענו על השרשור ולא ענו על דברים מסויימים. בינתיים השארתי את זה ככה, אם יש דברים שאתם פשוט לא רוצים למלא תגידו לי ואני אמחק אותם מהשם שלכם במאמר. אם יש אנשים שלא מופיעים בו (מה שהגיוני מאוד כי עוד לא מצאתי זמן לסיים אותו ^^), יכולים לשלוח לי את הפרטים שכתובים שם באי מייל/מסנג´ר ואני אשים אותם. :) ועוד בעניין המאמרים היום - ניסיתי לשים ע"פ פרקים את הפאנפיקים והפורומ-פיקים שלכם, אבל המחשב שלי *ממש* נתקע על כל קובץ וורד שאני פותחת, אז לאלו מכם שעוד יש אותם שמורים על המחשב, אם תוכלו להעביר אותם לקובץ טקסט ולפרסם מחדש/לשלוח לי, אני אשמח מאוד.
(זה כולל גם את המאמר על העונה הרביעית שרן ותום הכינו, אני לא מצליחה לפתוח אותו.. @_@; ). ומשהו אחרון בקשר למאמרים - התחלתי לעבוד על מאמר חוקי פורום מסודר ומפורט יותר, בקרוב אצלכם.
עוד משהו - רובכם כבר יודעים עליו כי בערך חצי מהפורום שלנו מנהלים בתפוז, אבל יש אופצייה למילון מושגים שלא נגעתי בה בכלל (סורי.. ^^;), אם למישהו יש רעיונות למושגים והגדרות הוא מוזמן לשלוח גם אותם אלי באי מייל או במסנג´ר, ואני אפרסם. ^^ אני פשוט יודעת שהועלתה הצעה להכין מאמר כזה, ואני בהחלט יודעת שצריך אחד כי כל גולש חדש פה הולך לאיבוד מהר מאוד עם כל המילים שאנחנו זורקים עליו, אז סתם רציתי להביא את זה לידיעתכם. ^^ אהמ.. עדכנתי גם מעט את קטגוריית הקישורים, הורדתי אתרים שראיתי שלא עולים יותר, לא קיימים יותר, סתם נעלמו במסתוריות מהרשת (מה שהותיר את האתר של סם לבד בקטגוריית האתרים בעברית.. מה קרה לכולם? O_O ), הוספתי שתי קטגוריות, ועוד כמה אתרים פה ושם. כרגע אני מחפשת אתרים לקטגורייה של מדייה, כלומר, כל מיני אתרים עם קליפים, אנימציות, ואלוהים (אלאניס-סאמה? ^^) יודעת מה, אם אתם מכירים ונראה לכם שכדאי לשים אותם בקישורים, תשלחו לי או שתפרסמו כתגובה והם כבר ימצאו את דרכם לקטגורייה משלהם. ^^ אגב, אחת הקטגוריות שהתווספו היא הודעות מהפורום, שאלו טופיקים שאני זוכרת שנורא נהניתי לקרוא אותם ושנראה לי חבל שילכו לאיבוד סתם ככה בארכיון הפורום. נכון שיש את האפשרות של הודעות מומלצות בדף הקהילה, אבל יש שם כמות מוגבלת של חמש הודעות בלבד, ושם אני אשים את העדכניות ביותר כל פעם שיהיו עוד. אם נראה לכם שיש שרשורים אחרים שצריכים להיות שם אבל לא נמצאים, רק תגידו. ^^ אהמ, תכננתי להיום גם להוסיף סופסוף גלריית פאנ-ארטס (כן, אני יודעת שיש לי הצתה מאוחרת
), אבל הגלריות של תפוז השתגעו לי סופית (מה שאפשר לראות, אגב, בגלרייה של פייפר כשתפוז העלה 3 פעמים את אותה תמונה ולא נותן לי למחוק אותה, ובכך שהגלרייה של האנימציות לא נמצאת שם... ~_~ ). שלחתי מסר להנהלת הפורומים ואני כבר אסדר את הגלריות בפעם אחרת. You forgive me, right? ^^; והעניין האחרון שלנו להיום ואז אתם משוחררים (כלומר, המעטים מכם שהגיעו עד לכאן.. ^^;), הרי הוא אגרטל הזהב (אוי, כמה חבל שאין לנו אייקון של אגרטל..
). אני אכתוב כאן את רשימת הקטגוריות שיש לי עד עכשיו, בלי האפשרויות הצבעה כי עדיין לא כתבתי את כולן (ואני גם צריכה לשנות את הניקניימז של חצי מכם כי אתם לא יכולים לדבוק באחד בלבד.. ~_~ ). חלק מהקטגוריות הן קטגוריות פתוחות - שלהן אין אפשרות הצבעה אלא פשוט יש לכתוב את השם והניקניים של האדם בו אתה בוחר ולשלוח.
הקטגוריות עד עכשיו:
~ פאנפיק השנה ~ פורומפיק השנה ~ מפגש השנה ~ אירוע השנה ~ משחק השנה ~ הטופיק הממוחזר של השנה ~ ההודעה שחזרה על עצמה הכי הרבה פעמים ~ המחלה של הפורום ~ החדש/ה שהשתלב/ה הכי מהר ~ טופיקי/ת השנה ~ אוף-טופיקי/ת השנה ~ כותב/ת ההודעות הארוכות של השנה ~ אובססיבי/ת השנה (כלפי מכושפות) ~ אובססיבי/ת השנה (לא כלפי מכושפות) ~ בעל/ת הפוטנציאל הגדול ביותר להגיע לכלא ~ פרש/ה וחזר/ה הכי מהר ~ נעלמ/ת השנה ~ קאמבק השנה ~ מחבר/ת הפאנפיקים/פורומפיקים של השנה ~ לא מופיע/ה באף קטגוריה אבל בכל זאת מגיע לו/לה לזכות ~ משקיען/ית השנה (קטגוריה פתוחה) ~ פורומיסטי/ת השנה (קטגוריה פתוחה) (הגיוני מאוד ששכחתי כמה כי המחשב שלי לא פותח שום מסמך וורד כרגע, כמו שכבר כתבתי לכם, והקובץ עצמו היה שמור לי בוורד... סורייי @_@ ). אם יש לכם עוד רעיונות לקטגוריות, תכתבו. בקשר לאנשים לקטגוריות, אני מעדיפה לא להתחיל עם זה עכשיו כי כעיקרון יש לי אנשים, אני פשוט לא מפרסמת אותם, מאוחר יותר נגיע גם לזה. ^^ התוצאות של הטקס, אגב, יובאו לכם במפגש פורום שהתחלתי לארגן (הן גם כמובן ייתפרסמו בפורום לאלו שלא יוכלו להגיע, כן? ^^), מה שמביא אותי לעניין הבא - אני צריכה מישהו שיעזור לי בסטטיסטיקות ושאלות לחוליה החלשה - מישהו שלא רוצה להשתתף. מחכה למתנדבים. טיהי. ^^ אנג´וי.
 

As I Am

New member
אוי, אוי, אוי ../images/Emo113.gif../images/Emo185.gif../images/Emo103.gif

שכחתי משהו...
זוכרים שרצינו לעשות אז לוגו לפורום? אהה.. אני כן. מה שיצא מזה בסופו של דבר זה לוגו חביב במיוחד שסם בנה לנו (
), ואפשר גם לראות באתר שלו בלינק לפורום. אהמ.. אז מה שרציתי לשאול זה אם אתם רוצים להפוך אותו באמת ללוגו הרשמי של הפורום או אם בא לכם להכין אחד אחר/לשפר אותו, לשנות משהו.. הבנתם את הרעיון, רייט? ^^ אהמ, זה בשביל משהו שאני מתכננת לבינתיים.. ^^ חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה לנו לוגו בשבילו. אז.. מה אתם אומרים? ^^ דעתי האישית בנושא, לא משהו אישי סם.. (^^;;), זה שהלוגו ממש חמוד, הרעיון הכללי שלו והכל, אבל לא מתתי על איך שיצא שם הסמל של כוח השלוש אז אפשר לשנות אותו טיפה, צבע אנד סטאף. חוץ מזה אהבתי מאוד את הרעיון וזה נראה לי לוגו מצויין. :) עכשיו אתם!
 

slashy girl

New member
שואיצ´י-סאן! ../images/Emo24.gif../images/Emo117.gif

בכל אופן, אין לי מושג מה מכל הדברים שכן או לא שלחתי לך יש לך, ולכן פשוט מחר בביה"ס תגידי לי מה אני צריכה לעשות. בקשר לסקר - בחרתי ב5X01-2. היחידה שהיה מתחרה לפרקים האלה הוא 4X01-2 שבראייה לאחור הם גאוניים, אבל בתור פרקים סתם ככה לבד יש בהם קטעים איטיים..... 5X01-2 פשוט נהדרים. אה, כן, וחשבתם שאני חולה? קלטו את זה - http://www.dayoffthedead.com/highlights2.html
 

HuGo Hell

New member
LOL גדול!!../images/Emo1.gif

אבל את עדיין החולה
זה ממש מצחיק..
אהבתי. וגם אני הגבתי ל-501-502
 

As I Am

New member
לא שלחת לי כלום, ../images/Emo103.gif

רק שמת בפורום ניסויים - וזה בקבצי וורד, מה שהמחשב שלי לא מוכן לקבל כרגע.. X_x אבל הצלחתי לשים את שני הפרקים הראשונים של החוליה החלשה לפני שהוא מת.
 

Charmed by love

New member
יש לי הערה טיפשית../images/Emo15.gif

קודם כל: יא אללה איתך! איזה הודעה ארוכה!!!! דבר שני: באמת חבל שאין אייקון של אגרטל. מכן נובע הדבר הבא דבר שלישי:אולי אפשר להציע לתפוז ליצור(או שמישהו מהפורום יצור) אמוטיקון מייצג לכל פורום, למשל אצלנו אפשר לעשות הצבעה (ונגיד שזה מה שיצא) ואז לעשות אמוטיקון של אגרטל. דבר רביעי: ההערה הטיפשית: איך יכול להיות פאנפיק השנה\פורומפיק השנה\מפגש השנה\ כל דבר אחר עם "השנה" אם הפורום פועל פחות משנה?
 

As I Am

New member
תשובות, יקירתי ^^ ../images/Emo103.gif

סעיף שלישי - לא, הם לא מוכנים. סורי, הציעו להם מספיק פעמים את העניין הזה.
סעיף רביעי - כי זה מסכם את שנת 2002..
 

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifוואווווו../images/Emo1.gif

אחלה עידכון ליני
הגבתי לסקר. לא שמת את הדמות האהובה עלי במאמר (--;) ואין לי תלונות. הכל טוב ויפה.. כל הכבוד על העדכון המלהיב
 

HuGo Hell

New member
בקשר ל"אגרטל הזהב"../images/Emo1.gif

אני בטוח ב-100% שאני אזכה ב"פרש/ה וחזר/ה הכי מהר" אני היחידי שחוזר אחרי שנייה שמודיע שהוא פורש
ואממממ..- ~ביץ´/ית הפורום~ ~ליצן הפורום~ וזהו
 

Charmed by love

New member
שכחת משו../images/Emo15.gif

שמת בקישורים את "משפטים שלא נאמרו וחבל" אבל היה גם טופיק של "משפטי שלא נאמרו ומזל"....
 

As I Am

New member
אהה.. הבהרה - ../images/Emo103.gif

אם טופיק מסויים לא נמצא שם זה לא בגלל ששכחתי אותו זה בגלל שאני לא חושבת שהוא צריך להיות שם.. ^^; שמתי את השרשורים שלפי דעתי הכי כדאי לזכור, שיש בהם את הדברים הכי מעניינים/מצחיקים לפי דעתי.. אם את חושבת שגם השרשור הזה צריך להיות שם, תביאי לי לינק ואני אשים אותו.
 

Miss p

New member
אני לא עניתי

מתי היה שרשור בכלל? טוב בכל מקרה אני אשמח לענות, רק תגידו לי איך
 

As I Am

New member
כתבתי שם.. o_O ../images/Emo103.gif

תכנסי למאמרים, מאמר "חברי הפורום", תראי את הפרטים שכתובים שם ותשלחי לי את הפרטים שלך במסר/אי-מייל. ^^
 
למעלה