LA LI HO
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo103.gif
באמת הגיע הזמן שאני אשתמש יותר באייקונים האלה.. ^^ אהמ, כן, אז מה יש לנו היום? דבר ראשון, סקר חדש.
הגעתי למסקנה שבאמת צריך להחליף את הדבר הזה מידי פעם.. @_@ חוץ מזה, פרסמתי עכשיו את המאמר "חברי הפורום", הקטע הוא שחלק מהאנשים לא ענו על השרשור, או ענו על השרשור ולא ענו על דברים מסויימים. בינתיים השארתי את זה ככה, אם יש דברים שאתם פשוט לא רוצים למלא תגידו לי ואני אמחק אותם מהשם שלכם במאמר. אם יש אנשים שלא מופיעים בו (מה שהגיוני מאוד כי עוד לא מצאתי זמן לסיים אותו ^^), יכולים לשלוח לי את הפרטים שכתובים שם באי מייל/מסנג´ר ואני אשים אותם.
ועוד בעניין המאמרים היום - ניסיתי לשים ע"פ פרקים את הפאנפיקים והפורומ-פיקים שלכם, אבל המחשב שלי *ממש* נתקע על כל קובץ וורד שאני פותחת, אז לאלו מכם שעוד יש אותם שמורים על המחשב, אם תוכלו להעביר אותם לקובץ טקסט ולפרסם מחדש/לשלוח לי, אני אשמח מאוד.
(זה כולל גם את המאמר על העונה הרביעית שרן ותום הכינו, אני לא מצליחה לפתוח אותו.. @_@; ). ומשהו אחרון בקשר למאמרים - התחלתי לעבוד על מאמר חוקי פורום מסודר ומפורט יותר, בקרוב אצלכם.
עוד משהו - רובכם כבר יודעים עליו כי בערך חצי מהפורום שלנו מנהלים בתפוז, אבל יש אופצייה למילון מושגים שלא נגעתי בה בכלל (סורי.. ^^
, אם למישהו יש רעיונות למושגים והגדרות הוא מוזמן לשלוח גם אותם אלי באי מייל או במסנג´ר, ואני אפרסם. ^^ אני פשוט יודעת שהועלתה הצעה להכין מאמר כזה, ואני בהחלט יודעת שצריך אחד כי כל גולש חדש פה הולך לאיבוד מהר מאוד עם כל המילים שאנחנו זורקים עליו, אז סתם רציתי להביא את זה לידיעתכם. ^^ אהמ.. עדכנתי גם מעט את קטגוריית הקישורים, הורדתי אתרים שראיתי שלא עולים יותר, לא קיימים יותר, סתם נעלמו במסתוריות מהרשת (מה שהותיר את האתר של סם לבד בקטגוריית האתרים בעברית.. מה קרה לכולם? O_O ), הוספתי שתי קטגוריות, ועוד כמה אתרים פה ושם. כרגע אני מחפשת אתרים לקטגורייה של מדייה, כלומר, כל מיני אתרים עם קליפים, אנימציות, ואלוהים (אלאניס-סאמה? ^^) יודעת מה, אם אתם מכירים ונראה לכם שכדאי לשים אותם בקישורים, תשלחו לי או שתפרסמו כתגובה והם כבר ימצאו את דרכם לקטגורייה משלהם. ^^ אגב, אחת הקטגוריות שהתווספו היא הודעות מהפורום, שאלו טופיקים שאני זוכרת שנורא נהניתי לקרוא אותם ושנראה לי חבל שילכו לאיבוד סתם ככה בארכיון הפורום. נכון שיש את האפשרות של הודעות מומלצות בדף הקהילה, אבל יש שם כמות מוגבלת של חמש הודעות בלבד, ושם אני אשים את העדכניות ביותר כל פעם שיהיו עוד. אם נראה לכם שיש שרשורים אחרים שצריכים להיות שם אבל לא נמצאים, רק תגידו. ^^ אהמ, תכננתי להיום גם להוסיף סופסוף גלריית פאנ-ארטס (כן, אני יודעת שיש לי הצתה מאוחרת
), אבל הגלריות של תפוז השתגעו לי סופית (מה שאפשר לראות, אגב, בגלרייה של פייפר כשתפוז העלה 3 פעמים את אותה תמונה ולא נותן לי למחוק אותה, ובכך שהגלרייה של האנימציות לא נמצאת שם... ~_~ ). שלחתי מסר להנהלת הפורומים ואני כבר אסדר את הגלריות בפעם אחרת. You forgive me, right? ^^; והעניין האחרון שלנו להיום ואז אתם משוחררים (כלומר, המעטים מכם שהגיעו עד לכאן.. ^^
, הרי הוא אגרטל הזהב (אוי, כמה חבל שאין לנו אייקון של אגרטל..
). אני אכתוב כאן את רשימת הקטגוריות שיש לי עד עכשיו, בלי האפשרויות הצבעה כי עדיין לא כתבתי את כולן (ואני גם צריכה לשנות את הניקניימז של חצי מכם כי אתם לא יכולים לדבוק באחד בלבד.. ~_~ ). חלק מהקטגוריות הן קטגוריות פתוחות - שלהן אין אפשרות הצבעה אלא פשוט יש לכתוב את השם והניקניים של האדם בו אתה בוחר ולשלוח.
הקטגוריות עד עכשיו:
~ פאנפיק השנה ~ פורומפיק השנה ~ מפגש השנה ~ אירוע השנה ~ משחק השנה ~ הטופיק הממוחזר של השנה ~ ההודעה שחזרה על עצמה הכי הרבה פעמים ~ המחלה של הפורום ~ החדש/ה שהשתלב/ה הכי מהר ~ טופיקי/ת השנה ~ אוף-טופיקי/ת השנה ~ כותב/ת ההודעות הארוכות של השנה ~ אובססיבי/ת השנה (כלפי מכושפות) ~ אובססיבי/ת השנה (לא כלפי מכושפות) ~ בעל/ת הפוטנציאל הגדול ביותר להגיע לכלא ~ פרש/ה וחזר/ה הכי מהר ~ נעלמ/ת השנה ~ קאמבק השנה ~ מחבר/ת הפאנפיקים/פורומפיקים של השנה ~ לא מופיע/ה באף קטגוריה אבל בכל זאת מגיע לו/לה לזכות ~ משקיען/ית השנה (קטגוריה פתוחה) ~ פורומיסטי/ת השנה (קטגוריה פתוחה) (הגיוני מאוד ששכחתי כמה כי המחשב שלי לא פותח שום מסמך וורד כרגע, כמו שכבר כתבתי לכם, והקובץ עצמו היה שמור לי בוורד... סורייי @_@ ). אם יש לכם עוד רעיונות לקטגוריות, תכתבו. בקשר לאנשים לקטגוריות, אני מעדיפה לא להתחיל עם זה עכשיו כי כעיקרון יש לי אנשים, אני פשוט לא מפרסמת אותם, מאוחר יותר נגיע גם לזה. ^^ התוצאות של הטקס, אגב, יובאו לכם במפגש פורום שהתחלתי לארגן (הן גם כמובן ייתפרסמו בפורום לאלו שלא יוכלו להגיע, כן? ^^), מה שמביא אותי לעניין הבא - אני צריכה מישהו שיעזור לי בסטטיסטיקות ושאלות לחוליה החלשה - מישהו שלא רוצה להשתתף. מחכה למתנדבים. טיהי. ^^ אנג´וי.
באמת הגיע הזמן שאני אשתמש יותר באייקונים האלה.. ^^ אהמ, כן, אז מה יש לנו היום? דבר ראשון, סקר חדש.