La La La Re-Issue!!

tatababa

New member
La La La Re-Issue!!

La La La יוצא במהדורה מחודשת. הפעם היא תכלול פחות עמודים (256 בסה"כ) עם כמה שינויים מהגרסה המקורית. הספר בגרסה החדשה יוצא ב-13 לאוקטובר 2003 בבריטניה וכמובן הוצאה אוסטרלית מתישהו באותו זמן. הספר הפעם יהיה בגרסת paper back ולא hard back כלומר כריכה דקה יותר ולא עבה וכבדה כמו הגרסה הקודמת של הספר. אתם יכולים להזמין כבר עכשיו מראש באמאזון הבריטי. Cheers רן *תמונה מצורפת בצד

תודה על העידכון אניתוהה למה......

.....המהדורה הזו תהיה מקוצרת מהקודמת............התגיד לי מדוע ולמה?

tatababa

New member
הנחה שלי..

La La La היה אולי הצלחה מסחרית ביחס לספרים אחרים אבל היחס לציפיות ממנו - הוא היה אכזבה מסחרית. הוא מחר כמות יפה מאוד אבל לא מה שציפו ממנו. לכן היה צריך להוזיל את המחיר שלו באופן משמעותי כדי למכור עוד עותקים. כדי להוזיל את המחיר צריך להוזיל עלויות ייצור כדי שהרווח יישאר רלוונטי. לכן מספר העמודים בספר ירד ל 256 מ 288.. חוצמזה, שונתה צורת הכריכה - במקום כריכה עבה כמו של ספר, הם שמו כריכה דקה כמו של חוברת. כדי לשמור על האטראקטיביות של המוצר - הוסיפו תמונות, הורידו תמונות, ערכו שינויים בטקסט ושינו את התמונה בכריכה - כל זה כדי לגרום לאנשים שכבר קנו את הספר לקנות אותו שוב. סביר להניח ששבועים אחרי שהוא ייצא המחיר שלו ייצנח שוב ככה שלא הייתי ממהר לקנות על ההתחלה. בכל אופן, מקווה שזה עונה לך על השאלה.. Cheers רן

ענה ועוד איך גאון שלי../images/Emo45.gif

חבל ממש חבל שהוא אכזבה מסחרית..........
אתה צופה ירדיות במחיר ?

tatababa

New member
../images/Emo6.gif

וכמו שאמרתי - הוא לא מקוטלג כאכזבה מסחרית כי הוא מכר יפה מאוד, פשוט לא בייחס לציפיות שהיו ממנו. בכל אופן, המחיר של המקורי צנח בשליש מחיר אחרי שבועיים שהוא יצא אז אני בטוח שזה הולך לחזור על עצמו גם עם המקרה הזה. דרך אגב - שמועות עקשניות מספרות על סינגל בספטמבר.. בקיצור - לא להאמין לכלום חוץ מלהודעה רשמית! Cheers רן

כן טוב אבל יש לזה גם יתרונות וגם חס

חסרונות-אני אוכל לקנות אותו לפחות
אמממ עד עכשיו לא שמעתי מעולם הודעה רשמית.... אז אני אאמין רק למה שאתה אומר כי אתה שומע הרבה הודעות רישמיות ומודיע לנו

למעלה