La Isla Bonita

MaD-d0g

New member
La Isla Bonita ../images/Emo99.gif

אנשים, אני לא ממש יודע למה אני מספר לכם את זה, אבל אני בנאדם חולה :) יש לי 8 גירסאות על Mp3 של השיר הנפלא של מדונה La Isla Bonita משנת 1985 + הקליפ של השיר על MPEG. חולה על השיר הזה !!

אתה לא היחידי

כולם אוהבים את לה יסלה בוניטה, יש לו גם מילים מאוד יפות מדונה כתבה אותו בגלל אהבתה לתרבות הלטינית והוא מ1986 דרך אגב...

MaD-d0g

New member
נכון...

נכון... סליחה על הטעות שלי, אני לא מאמין שטעיתי :)
והמילים של השיר... המילים... אי אפשר להסביר...פשוט שיר ענק ! טוב לדעת שיש עוד כמוני

MadonnaFan

New member
גם אני מאוד מאוד אוהבת

את La Isla Bonite, אולי זה קשור לזה שאני דרום-אמריקאית... [דרך אגב, אני גם קאניבלית] אבל, את הקליפ אני לא ממש אוהבת. מדונה התאמצה בו בצורה ברורה להיראות שייכת לנוף הספרדי, עם שמלת-בלרינה מצועצעת מאוד. זה מגוחך. היא יכלה להתלבש בסגנון ספרדי, אבל חוסר ההתאמה בין מוסיקת-הרחוב שרואים בקליפ לבין זה שהיא מופיעה פתאום בשמלה הזאת ומתחילה לרקוד, בצורה שלא מזכירה שום ריקוד ספרדי או דרום אמריקאי ולמעשה לא מזכירה שום דבר, זה מאוד לא מתאים. אבל השיר עצמו פשוט ענק! והגרססה שלו בהופעה הייתה מקסימה.

MaD-d0g

New member
הופעה חיה?

איזה הופעה חיה? זאת היתה בDetroit לפני לפחות מחודש ששודרה בארץ ב YES או עוד גירסה שרצה באינטרנט, Live in GS Paris ?

MaD-d0g

New member
אין.. ההופעה של דטרויט ענקיית !

ההופעה של מדונה בדטרויט ענקית ! אני כזה רואה את ההפעה בטלויזיה והייתי בטוח שלא ישימו את La Isla Bonita, ופתאום היא התחילה "Last night i dreamt of San Pedro" וזה היה מזה יפה... יש לי את זה במחשב

MadonnaFan

New member
הופעה מדהימה!

מדהים, בגיל כזה מדונה עדיין מקפצת כמו פצצת אנרגיה, האפקטים מדהימים, והשירים.... אבל שוב, הקליפ ממש רע... @מעין@

ronih

New member
דווקא אהבתי את הקליפ ויותר את ההופע

יש לי בדי וי די את מדונה בהופעה חיה ממזמן וגם את הקליפ לשיר מהאוסף בשניהם ההנאה גדולה

MaD-d0g

New member
בדי וי די?

בדוי וי די? מה בדיוק יש לך בדי וי די? כאילו, הקליפ הרגיל וההופעה שהיתה בDetroit ?

אגסית

New member
יש לי משהו להוסיף:

אולי זה לא כל כך קשור אבל יש קטע שפשוט מדונה לא הייתה צריכה להוסיף וזה: הקטע עם המטאדור והשור! אני לא רוצה להעליב את הדרום-אמריקאים אך זה מנהג מ-ז-ע-ז-ע-!!!!! זה כל כך מיותר כי יש עוד כל כך הרבה דברים שמאפיינים את התרבות הזו. זה כל כך טיפשי להלחם עם שור ולראות מי ימות קודם! האנשים שמעזים ללכת לשם צמאים לדם ולמוות. השור לא נולד להרוג או להירג, הוא נולד לחיות וכך גם בני האדם שלא רואים את זה כל כך טוב!!!!!!!! כפי שאתם רואים אני מאוד מאוד מושפעת ולא רק מזה אלא בכלל בכל הנוגע להתעללות בחיות ואפילו אולי יותר מידי.

libi k

New member
זה לא מלה איסלה בוניטה ../images/Emo54.gif

הקטע עם מלחמת השורים לקוח מtake a bow אני ממש אוהבת את הקליפ הזה ,ולפי דעתי הוא אחד הכי טובים של מדונה , אני גם נורא אוהבת את ה"המשך" שלו you´ll see. לגבי לה איסלה בוניטה :אני לא מבינה את ההתנגדות לקליפ ,אני דווקא חושבת שמדונה נראית מאוד יפה עם השמלה הענקית האדומה ואך שהיא רוקדת ברחוב לכן אני מעדיפה את הגרסה הארוכה של הקליפ.

MadonnaFan

New member
לא נכון!

הקטע עם השמלה הוא מאוד מאומץ, מאוד מזויף, ואם כבר היא מנסה לרקוד עם שמלה אדומה אז שלפחות תלמד לרקוד קודם! כל מה שהיא עושה בקליפ הזה זה להחזיק את השוליים של השמלה, ולעשות תנועות מוזרות הלוך ושוב. אני לא רואה כל קשר בין זה לריקוד ספרדי או דרום-אמריקאי. וגם אני מאוד מאו אוהבת את You´ll see ואת Take a bow, שניהם שירים מעולים ונהדרים, והקטע עם מלחמת- השוורים מראה את הכוחניות של הגבר שלה, שהוא בעצם כל-כך שביר, בצורה מאוד סמלית. מדונה כמובן מתנגדת למנהג הזה, ואפרופו הגנה על בע"ח, היא הייתה ממובילי המתנגדים לשימוש בבגדי-פרווה בשנות ה-80. @מעין@

libi k

New member
אני לא שמה ../images/Emo23.gif לזה ../images/Emo54.gif

וה"ריקוד" לא מפריע לי

MaD-d0g

New member
הקליפ גדול...

אני דווקא אהבתי את הקליפ, בהתחלה רואים את השמש עולה מן הים ואת מדונה ברקע וזה קטע מזה יפה... קטע שאהבתי, ומדונה לובשת 2 סוגי שמלות בקליפ הזה ! שמלה אדומה, מהשוג שאת "לא אוהבת", ושמלה לבנה, רואים את זה שהיא הולכת לכיוון החלון. וכשהיא רוקדת עם השמלה האדומה.. בחדר יש המון נרות וכשרואים את החלק הזה כשיש חושך בחדר... זה פשוט יפה...

MadonnaFan

New member
אהבתי את השמלה השניה,

אבל הנסיון הזה עם השמלה האדומה לרכוב על הגל הלטיני לא הצטלם טוב בכ-לל. זה לא שאני לא אוהבת את השמלה האדומה עצמה, פשוט השמלה לא מתחברת למוסיקת הרחוב שמראים בקליפ שמנגנים. טוב נו, גם למדונה מותר לטעות לפעמים... @מעין@

למעלה