La Défense

איליה.

New member
La Défense

אם כבר מדברים על La Défense, אז הנה כמה תמונות. אני מתנצל על המצלמה האנלוגית (עדיין אין לי אלפי שקלים פנויים בחשבון הבנק
).

TheIllustrator

New member
אגודל נפלא! ../images/Emo13.gif

גם לי יש תמונה לידו. אני מרים את האגודל שלי וברקע... אגודל נוסף.

איליה.

New member
והנה מפה של La Défense

במפה מופיעים כל השמות של גורדי השחקים. תשימו לב באיזו צורה יפה זה בנוי - כל החלק המרכזי (Esplanade du Général de Gaulle או בשמו העממי Esplanade de la Défense) הוא לוח בטון ענקי, והכבישים עוברים מתחתיו. לאורכו יש שתי תחנות רכבת תחתית, וליד השער הגדול (משמאל - La Grande Arche) יש גם תחנת רכבת פרברית גדולה (הכל מתחת לאדמה). המפה מצורפת להודעה הבאה. זה דווקא יצא ממש טוב בסריקה, אבל הקובץ יצא קצת יותר גדול מ-250K אז נאלצתי להקטין. אם מישהו מעוניין בגירסה שרואים בה יותר טוב, אשמח לשלוח באימייל. הזכויות על המפה שמורות להוצאת Éditions L´Indispensables.

TheIllustrator

New member
כל הכבוד לך!!!!

ככה אני אוהב את זה, וזו הדרך שכולם צריכים לפעול. איליה, כל הכובד לך על העלת התמונות המעניינות והמפה הנפלאה! עמרי, עכשיו יש לך אפילו מאיפה לקחת דוגמה.

TheIllustrator

New member
אנחנו בישראל יכולים רק לפנטז

על מתחם בסדר גודל כזה, ואיכות כזו. כביש גישה טבעתי, "כבישי שירות" פנימיים בעלי מספר מסלולים לכל כיוון, עשרות גורדי שחקים מרהיבים, מספר מסילות רכבת תחתית עם חיבורים לרכבת עילית, משטחים פתוחים גדולים, סדר מופתי, פשוט לראות ולקנא. איזור הלה-דפאנס, כפי שכבר אמרתי, באמת שמצייר אפילו את פרנקפורט באור קצת מצחיק. כנראה מתחם העסקים הטוב והמרשים ביותר באירופה כולה. למרות שכעת, גם בלונדון(קנארי ווארף), נבנה לו מתחם עסקים מרהיב, במודל הפריזאי.

איליה.

New member
אגב בקשר להתייחסות לפריז

La Défense בכלל לא נמצא בפריז
אלא מחולק לשתי ערים, הגבול עובר ממש לאורך הציר המרכזי. החצי הצפון-מזרחי שייך לעיר Courbevoie והחצי הדרום-מערבי שייך לעיר Puteaux.

למעלה