LA 40

ארידל

New member
LA 40

אנחנו בחיפוש אחרי המינון הנכון במשך חופשת הפסח לא לקח כלום חזרנו ללימודים התחלנו ב-LA30 במשך כמעט חודש זה עושה טוב מבחינת תופעות הלוואי שהן מועטות אבל לריכוז לא עזר אתמול ניסינו ביעוץ הפסיכיאטרית את ה-LA 40 חזר משוב מהמורה שלא ידעה שהיחלפנו שהיה יום נהדר עבד השתתף בשיעור והתנהג מצוין מה זה הייתי מאושרת הגענו סוף סוף למנוחה ולנחלה אחר הצהרים היה בסדר אבל פה מגיע הבום לא הצליח להרדם עד 12 בלילה יש לציין שאת הכדור אני נותנת לו בשבע בבוקר וה-LA הוא ל8 שעות נגמר בערך בשלוש אחר הצהרים אז עד 12 בלילה יש עדיין השפעה מבחינת השינה? מישהוא יודע האם זה עובר עם הזמן או שזה גם לא טוב בשבילו? ממש כבר מיואשת מה עושים?

b a r b a i m a

New member
LA40 ארידל שלום

הילד לא מצליח להרדם עד חצות - זוהי תופעה מוכרת אבל זה יעבור (מנסיון). יקח לגוף מס' ימים להסתגל. לבן שלי לקח כ- 10 ימים להתרגל (והוא מקבל קונצרטה ל-12 שעות) והיום יש ימים שב- 21:00 הוא כבר ישן ויש ימים שלקראת 23:00 התרגלנו העיקר שלילד טוב

ארידל

New member
תודה ברביאמא אבל האם הוא לא עייף

מידי למחרת או אחרי כמה ימים כאלה כי אז נוצרות בעיות חדשות או אולי הריטלין מראה תיפקוד לא נכון לא מלא עם עיפות כזאת בן כמה הבן שלך? בגיל הזה זקוקים לשעות שינה הבוקר לא יכול היה לקום מה יהיה בבית הספר אני לא יודעת. תודה

בד"כ לאחר מס' ימים אכן יש שיפור

ושעות השינה מתחילות להסתדר. אצלינו למשל,לא נגרמה בעיית עיפות במהלך היום בגלל זה, רק ההתעוררות בבקרים הראשונים היתה מעט קשה.

b a r b a i m a

New member
ארידל-יש ימים שהוא עייף ויש שלא

מאד תלוי מה הפעילות באותו יופ בני בן 10

ארידל

New member
עידכון

אתמול אחרי יומיים עם ה-LA 40 חזר הביתה עם שני מבחנים בחשבון שמקבל עזרה קיבל 92 ומשנה זה בי"ס דתי קיבל 100 ומכתב מהמורה שהיו יומיים נהדרים היה חזן עבד והשתתף בשיעור ובערב גם צילצלה המורה לומר שמגיע לו צו'פר כי היה נהדר נכון שזה כיף ושימשיך ככה ונקוה שכמו שאתם אומרים עם השינה בלילה עם הזמן יסתדר תודה לכולם

וואלה ???? לא ידעתי

ואחרי יומיים של ריטאלין אני לא מבינה למה קשה לו להירדם בביה"ס יש שיפור אדיר הוא קרא 60 עמודים בספר תוך יומיים מה שהיה לוקח לו חודשיים הוא עושה את כל השיעורים מרגיש טוב עם עצמו זה עושה לו טוב ואני שמחה בשמחתו באדי

b a r b a i m a

New member
באדי תות-השיפור נשמע מצויין

וזה רק אחרי יומיים של ריטלין. כשהוא יסגל לעצמו את השינויים היומיומיים והמצב כבר יהפוך לרוטינה - יהיה לכולכם קל וטוב יותר. גם אני שמחה בשמחתכם

למעלה