La§ Pi®u§ I§®ael - עדכון נדיר

•HadaS•

New member
יייאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאא אנלא מאמינההה חלוווווווםםםםםםםם
חואני שלי חוזר לפלוריסיינטההההההההההההההההה יאאאאאאאאאאאא איזהה כייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ח ב ו ד ה

New member
אהההההההההההההההההההה../images/Emo70.gif

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי לא צריך להרוג את כריס אחרי הכל?!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
!
אתם לא יודעים כמה אני שמחה
נ.ב אני דניאל

אההההההההההההההההההההההה../images/Emo70.gif

אני מאושרת עד השמים
פדריקו המושלם חוזר אל "פלוריסיינטה"

תנו לי להירגע...../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חואן?אאאאאא עוד לא קראתי את הכתבה...אבל איזה כיף
איזה בשורה טובה!!!תודה רבה
איזה מושלמים

תיקון

איזה מושלמים
ותודה תודה תודה תודה רבה לאתר הישראלי על המידע....ותודה לזה שחואן חוזר לפלוריסיינטה (אני מאוד מקווה)

shaninosh3

New member
דיייייייייי איזה כיף!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יוווווווווווו איזה כיף!!!!!!!!!!!!! לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חואני שלי חוזר לפלוריסיינטה!!!!!!!!!!! ה-ל-ו-א-י!!!!! יווווו תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maya124

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חואןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
הוא חוזרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמה חיכיתי לרגע הזה שבו יודיעו לי שהוא חוזר לפלוריסיינטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בבקשה תצבטו אותי תעשו לי משהו שאני אדע שזה לא חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאא זו הבשורה הכי משמחת שקיבלתי אי פעם בחיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חואנייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם הוא חוזר רישמית(הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי) אז הלוואי שכריס תהיה חכמה ותעשה טובה קטנה שתגרום לאושר גדול בקרב המעריצים ותעשה שפדריקו ופלורנסיה יתחתנו!!!!!!!!!!!!!
(מה שיכל לקרות בעונה ה-1 ולא קרה!!!!
) יווווווווווו אני כ"כ מתרגשת!!!!!!!!!!!!
יוווווו אני מתחננת שהבשורות האלה הן אמיתיות ושהוא חוזררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פדההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

aviv lu 606

New member
נ"ש צריך עזרה

מישהו יודע את הלוח הופעות של פלורי בארגנטינה זה ממש חשוב

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifנצל"ש

בבקשה, פיספסתי את הפרקים שהיו בשבוע שעבר, כי אני חיילת והייתי בבסיס ולא הייתה לי אפשרות לצפות בפרקים. אז הבקשה שלי היא האם מישהו יכול לשלוח לי את פרקים 171, 172 ו-173 במלואם? הורדתי משרים המורדים את 172 ו-173, אבל הם לא במלואם... ואני מחפשת את הפרקים המלאים. אז מישהו יכול לעזור לי, פליזזזזזזזז?

liran raz

New member
אפשר כבר להוריד את הפרקים האחרונים!

כמו תמיד, " target=_blank>שרים המורדים" נותנת לכם הכל ולפני כולם !!! 2 הפרקים האחרונים בסידרה פלוריסיינטה במלואם !!!!! כנסו והורידו !!!! target=_blank>www.sharim-amordim.net -> הפרקים האחרונים בנוסף נפתחה פינה חדשה באתר "שרינגו" שיתוף של " target=_blank>שרים המורדים" עם חברת "רינגו". שלכם ובשבלכם תמיד, לירן וצוות target=_blank>שרים המורדים

shaninosh3

New member
וואי תודה רבה רבה!!!../images/Emo13.gif

תודהההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה