אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חואןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
הוא חוזרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמה חיכיתי לרגע הזה שבו יודיעו לי שהוא חוזר לפלוריסיינטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בבקשה תצבטו אותי תעשו לי משהו שאני אדע שזה לא חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאא זו הבשורה הכי משמחת שקיבלתי אי פעם בחיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חואנייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם הוא חוזר רישמית(הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי) אז הלוואי שכריס תהיה חכמה ותעשה טובה קטנה שתגרום לאושר גדול בקרב המעריצים ותעשה שפדריקו ופלורנסיה יתחתנו!!!!!!!!!!!!!
(מה שיכל לקרות בעונה ה-1 ולא קרה!!!!
) יווווווווווו אני כ"כ מתרגשת!!!!!!!!!!!!
יוווווו אני מתחננת שהבשורות האלה הן אמיתיות ושהוא חוזררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פדההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה