l.p

linkit

New member
l.p

הי קוראים לי שרון!! אני מחפשת מאלה תמונות של לינקין פארק ואני מוצאת אבל כל התמונות שאני מוצאת יש לי אותן כבר...למי שיש אתר טוב להביא לי שיביא לי!!!! ורק שתדעו שמי שמעריץ לינקין פארק הוא הכי אחלה!! כי לינקין פארק שולטים באש ובמים!!!!!!!!

NiKi†a

New member
מי שמעריץ את לינקין הוא הכי מאגניב!

אבל הכי בעולם! איזה מאאאאגניבים כולנו!!!!!!! חבל שלא קראו לפורום לינקין והמאגניבים נכון? כל כך חבל, אולי תפתחי על זה פורום. ורק באש ובמים? את לא מתביישת?!!! ככה את מזניחה את היבשה והאוויר!? תתביישי! אבל אנחנו הכי אחלות בעולם!!!!!!!! 'מאלה'? אני מניחה שהתכוונת ל-'מלא'... לא נורא, גם אני קיבלתי 50 בלשון בכיתה ה'. Fuck off.

linkit

New member
l.p

לינקין פארק שולטים בכל העולםםםםםם משיגים לי כרטיסים להופעה שלהם בחו"ל!!!! ואין לי בעיה לפתוח עליהם פורום..למרות שיש להם מאלה..

NiKi†a

New member
מה בכל העולם?!?!

בכל הגלקסייייייהההההה.....שיואוווווו לינקין פארררררררקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעשו לי ילדדדדדדדדדדדד!!!!!!!! לינקיןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!
משיגים לך כרטיסים להופעהההה?!?! יואווווווו לינקין פאררררקקקקקקקקקק כאלה שולטייייייייייםםםםםםםם יוווווווווווווווו!!!!!!!! כרטיסיייייייםםםםםםםםם!!!!!!! מעפנהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! 'יש להם מאאאאאאאלההההה'....אבל מאלה מאלה מאלה, תגידי, את בכיתה א'? תלמדי לכתוב כוסאמק.

LikeMe

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo60.gif

חחחחחחחחחחחח..
ועוד אנשים אומרים שאת לא
סימפטית

NiKi†a

New member
ברור ^_^

שלא. חחח...אני מנסה להבהיר את עצמי כמה שיותר טוב!

../images/Emo12.gif איזה כותרות מקוריות ! ../images/Emo182.gif

ממממ אין לי ממש אתרים להביא לך אבל תנסי את זה אני יודעת שיש שם גלרייה מכובדת

olly v

New member
וואי...

אני רואה שלא רק אותי זה מעצבן שבאות לפה טיניות שמעריצות להקות בגלל פרצופים....נו באמת...את מחפשת תמונות? בגלל זה את אוהבת את הלהקה?! דיי! זה פשוט מגעיל.....גו שירן!

NiKi†a

New member
חחח....כן כמה שאני שונאת בנות

בגלל שהן אוהבות את היופי ולא את השירים. כל כך כייף להתנקש בהן....הן מטומטמות.

Hurakano

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחח אני כבר לא יודע לאיזה הודעה להתייחס, אז הגבתי לזאת
חחחחחחחחח "להתנקש"....

lgmtk

New member
ציטוט מילדה חכמה............

FUCK OFF!!! סיימתי את דברי.

למעלה