l-burna

black o

New member
l-burna

לדעתי ראפר פצייץ והוא היה צריך להיבחר לראפר השנה ולא ג´ה רול וגם האלבום "Thug By Nature" היה צריך להיבחר לאלבום של השנה אלבום פצייץ!!! זרימה מעולה ובסטייל חדש שעוד לא שמעתם!!! אבל מה לעשות... הוא לא ידוע..... אם אתם לא מכירים תורידו שירים שלו!!! אני ממליץ על השיר "BattleField" או "make my day" בקיצור שווה הורדה וצריבה

באמת אלבום טוב, והאלבום

היה מוכר יותר אם אנשים היו קונים אותו ולא צורבים אותו!!!!!!!!!!!!!!

black o

New member
אם אני לא טועה

לא מוכרים אותו בארץ בכלל. אז מה הבעיה לצרוב?

מוכרים אותו בארץ!! ואם היו קונים

את הדיסק אז היו מכירים את לייזי(l-burna) ואז הוא היה יכול להבחר למשהו אבל לא קנו... העדיפו לצרוב.. כמוך!

**yoav**

New member
יש לי את הדיסק הזה כבר יותר משנה...

אבל ת´אמת, אחרי איזה חודש חודש וחצי פשוט שמתי את הדיסק בצד ומאז אני לא שומע אותו... לא יודע למה לדעתי זה דיסק עם כמה יציאות חמודות אבל לא מתקרב לרמה של בון ת´אגס כשהם ביחד... בראסמי כל הדיסק הזה נשמע לי אותו דבר, וזה מחזק את הטענה שבון ת´אגס צריכים אחד את השני ולא שווים כלום כשהם לחוד... בכל מקרה הנה כמה שירים שבכל זאת אהבתי מהדיסק connectin´ the plots - ביחד עם WC מהווסטסייד קונקשן, שיר חזק Listen - היציאה המלודית האיכותית של האלבום הזה Thug By Nature - שיר הנושא שאמנם מזכיר קצת את mind of a souljah מארט אוב וור של בון, אבל עדיין שיר סבבה Still The Greatest - ביחד עם פלאש אנ´בון וביג צ´ן הראפרית של דוגיז אנג´לס - ללא ספק השיר שהכי אהבתי בדיסק הזה!! דווקא בגלל הבית הראשון של ביג צ´ן ואם כבר דוגיז אנג´לס ולייזי בון - הנה עוד שיר אדיר שלהם ביחד עם סנופ דוג Doggy´s Angels feat´ Layzie Bone & Snoop Dogg - Pleezbaleevit זהו יואב

צודק בכל מילה...

בהתחלה יש התלהבות מהדיסק, אבל אח"כ מבינים כמה הוא פשוט... יש לו יציאות גדולות כמו שיואב הזכיר אבל הוא שכח להזכיר עוד שני שירים מעולים מהדיסק: Smoke on- שיר מעולה שמחדש שיר של -tony toni tone והשיר הכי טוב בדיסק: As Tha Rain -פשוט להקשיב!

**yoav**

New member
ככה זה כשלא שומעים דיסק הרבה זמן

שוכחים דברים
חח איזה קטע בדיוק עכשיו הכנסתי ת´דיסק הזה כדי להיזכר ובדיוק עכשיו אני שומע את as the rain וחושב, אויייייי למה שכחתי אותו חחחח אוקיי אז זה השיר הכי טוב בדיסק

Latent

New member
מסכים איתך

יש לי את כל הדיסקים של קרייזי, ביזי, לייזי ופלאש, ואני חייב להגיד שלמרות שהם לא רעים בכלל ובכל דיסק יש כמה שירים יפים, זה כלל לא מתקרב למה שהם עושים ביחד. לדעתי הבונס כרגע הם הדבר הטוב ביותר בהיפ הופ. ואם כבר מדברים עליהם, אז הנה שיר של קרייזי שאני מת עליו, שבו הוא ממש יורה את מילים. krayzie bone - running with an ak47

אני מסכים איתך חלקית..

אני מסכים איתך שלא כל השירים בדיסקים (סולו) שלהם טובים אבל מהצד השני השירים הטובים הם קלאסיקות.. ואני לא מסכים איתך בדבר אחד: הדיסק שקרייזי הוציא בקיץ שעבר- thug on da line פשוט מעולה והייתי נותן לו 5 מיקרופונים מ-5. ולא לשכוח לקראת סוף השנה יצא הדיסק החדש שלהם-Thug world Order וכבר יצא ממנו סינגל ראשון: Get Up Get Out feat 3LW

Latent

New member
הדיסק של קרייזי בהחלט מצוין, אבל

הוא לא כמו הדיסקים של הבונס, כמו למשל האחרון resurrection שבו כל שיר... איך לומר, פנינה. הם טובים אחד אחד, אבל ביחד הם פשוט משהו יוצא מהכלל. אני רק מקווה שגם הם בעצמם מבינים את זה. לגבי הדיסק שלהם שאמור לצאת, אני כבר סופר את הימים.

black o

New member
אנשים!!

מצטער לא ידעתי שיש ת´דיסק הזה בארץ פעם הלכתי לחנות ואמרו לי שאין אותו..... אז... הקפצה... קנו את הדיסק ולא תצרבו אבל בקשר לזה שנמאס אני מתנגד... אני פשוט שומע אותו מחדש ואני עדיין חולה עליו אז זהו

למעלה