Kylie Minogue - Songs

tatababa

New member
Kylie Minogue - Songs

November 15th 2004 לא ברור מה יהיה על האלבום הזה (הוכחש רשמית שקיילי הולכת להוציא אוסף, או להקליט מחדש את הלהיטים הישנים שלה), אבל תצפו לסינגל מתישהו בסוף אוקטובר תחילת נובמבר.

tatababa

New member
אה וקיילי עובדת על שיר אחד

(שכנראה יהיה הסינגל הראשון מתוך האלבום) עם Xenomania ועם בריאן היגינס. את הבריאן הזה אני לא מכיר, אבל הרמיקסים של Xenomania ממש ממש טובים
אם נוסיף לזה את השמועות על העבודה המשותפת של קיילי עם האחיות מספריים, אנחנו כנראה הולכים לקבל אלבום דאנס כבד
(רק מקווה שזה לא יהיה FEVER 2)..

tatababa

New member
אה ושמועונת קטנטונת

SLOW כנראה מקבל מועמדות בטקס פרסי הוידאו של MTV אמריקה. הוידאו יהיה מועמד בקטגורית הכיאורוגרפיה הטובה ביותר בקליפ (והוא פייבוריט לניצחון חלק טוענים). אולי קיילי תטרח להגיע למופע, למרות שהכרזת המנצחים בקטגוריה הזו בכלל לא משודרת והפרס לא מוענק על הבמה?! במחשבה שנייה, היא בטח לא תטרח..

kyliefan18

New member
Songs

שוב פעם - רק שמועה ואין שוםםםםםםםםם הודעה רישמית לגבי כלום!

p i n g o

New member
אני לא נוטה להאמין..

אלבום חדש? מוקדם מדי. אוסף? הוכחש רשמית. אז מה נשאר?!

tatababa

New member
הניסוח שלי לא היה משהו

החבר'ה של קיילי הכחישו באופן גורף אוסף שבו היא תקליט מחדש שירים קודמים שלה. לגבי סתם אוסף שיכסה את תקופת פארלופון - האופציות פתוחות. קחו בחשבון שזה יכול להיות גם אלבום רמיקסים, אוסף של b-sides, אוסף של שירים שלא ראו אור יום משאריות של פארלופון, אלבום קאברים, EP או איזה אלבום של הופעה חיה.. באמת המגוון מאוד רחב ויש מקום לתמרון.

p i n g o

New member
"לא היה משהו"?

הניסוח שלך היה גרוע
סתם, אם כך אז היה עדיף לי אוסף עם להיטים שיוקלטו מחדש מאשר אסופה מסחרית נוספת.

tatababa

New member
קורה..

ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר משום מה. גם לך יש את אותה הבעיה?

tatababa

New member
בתור חבר בסייהיי

אתה בטח מכיר את Mad March Hare, הוא אישר שיוצא אלבום של קיילי ב-15 לחודש. הוא אמר שהוא לא סגור על השם, ולגבי התוכן הוא לא פירט.. הוא יותר אמין מההנהלה של קיילי עצמה.

למעלה