Kylie feat. ? |טל| †

Human Nature

New member
Kylie feat. ? |טל| †

אלבום חדש הוא חלון הזדמנויות לשיתופי-פעולה חדשים. עם מי הייתם רוצים לראות את קיילי עושה דואט או משתפת פעולה מבחינה מוזיקלית?

אממממממ

עם דני מינוג כמובן אחותה הצעירה ו.....עם רובי שוב אבל לא נראה ליש זה יצליחמ בפעם השניה....... ו.. לא יודעת עם מי יש לי פנטזיה עליה ועל אבריל אבל זה סגנון כול כך שונה חחחח .....

ניצלו'ש לאבי

אם אתה תוהה למה אני לא נכנסת לרב''י-לאחרונה אין לי פשוט מה לכתוב שם...... ולדניאל-סורי שניצלשתי הנה כן אני יודעת דז שזה למסרים אבל הם לא עובדים לי ברגעים אלה..... יעבור עוד כמה דקות

לא יכול להיות שזאת קיילי!!!!!!!!

אין לה את המבט של קיילי זה מבט של דני היא דומה כאן נורא לדני!!!! זה השינוי שהיא עשתה? יפה..... חלק -זה ישאר ככה?חלק כזה וזהוב?פף-) כמו בגראמי

tatababa

New member
הממממממ...

חומץ, הן אחיות - הייתי דואג אם הן לא היו דומות (למרות הניתוחים של דאני... *הרמממ*). שתיהן יפייפיות פשוט קיילי נראית בדר"כ יותר טבעית ובייחוד בתמונה הזאתי. לגבי השאלה של "טבע אנושי" (
) - דאני בהחלט נשמעת לי אופציה נחמדה. כעיקרון, אני הייתי מעדיף בלי דואטים, אני עדיין צריך להתאושש מהאסון עם ג'סטין בטקס הבריטס האחרון.

גם אני מתאוששת.......

אם היו עושים סקר"מי הכי לא הייתם רוצים שיעשה דואט עם קיילי יותר" זה היה ג'סטין ואחרון חביב רובי...... למרות שאני לא סובלת אותו! אבל הוא עדיף על ג'סטין וג'ייסון מעצבן אותי אז רובי הוא הכי מועדף עלי מכול אלה שקיילי עשתה איתם דואטים........ אה היא עשתה ניתוחים דני?(דאני דני אותו דבר אבל זה דאאאאאני אז אתה די צודק....) טוב ממש נבהלתי חשבתי שזו דני ולא קיילי חחחח

tatababa

New member
אני אוהב את רובי

אבל קידס מכשלעצמו היה שיר מאפן שלא התאים ליכולת הווקלית של קיילי (הוכחה - כל הופעה חיה של השיר הזה..). הדואט הכי טוב שקיילי עשתה אי פעם לדעתי זה Bury Me Deep In Love עם ג'ימי ליטל (או אם אתם רוצים להחשיב את זה שהיא עשתה קולות רקע לשיר של דאני כדואט אז So Inlove With Yourself
).

היא עשתה לדני קולות רקע??? באמת?

אגב איפה אני יכולה להשיג\להוריד את put the needel on it המהממם?(שכולו לצערי עשוי ממחשב והיא לא שרה אותו!!!!!!!!!)

p i n g o

New member
...Let me Put The Needle On It

תצטרכי לקנות את הדיסק של דאני. פשוט אסור לי להגיד לך להוריד אותו מקאזה או לבקש שמישהו מהפורום ישלח לך אותו באייסיקיו....

הבנתי../images/Emo13.gif

היא די צכה את זה.... וחוצמזה אני לא מורידה מהקאזא אלא מהאינטרנט ו-אין לי אייסקיו........

p i n g o

New member
תעשי מה שבא לך

רק אל תדונו פה בדרכים לעבור על החוק כי אחרת אני אצטרך לעשות את מה שהכי שנוא עליי לעשות כמנהל (ואני ממש לא אוהב למחוק הודעות
)

p i n g o

New member
לוקח למערכת של תפוז יותר מ2 דקות

לשלוט שאת צריכה לקבל הודעה
ותחפפי כבר, זה לא בריא לגרד

למעלה