KYLE צר לי לצער אותך

noy levin

New member
KYLE צר לי לצער אותך

אני לא רואה בעשרים שנים הקרובות איך רוטשילד, דיזינגוף או אלנבי נכנסים לתנופת בנייה. אחרי כל המגדלים המתוכננים יהיה שם שקט לאורך זמן. לדעתי נקודת הכובד תהיה בשטח הענקי שליד רכבת צפון וממול, ברמת גן. אני נוטה להניח שיבנו שם בעשרים שנים הקרובות יותר יותר מארבעים מגדלים ואני אומר זאת בשיא הראציונאליות.

kyle

New member
בגלל זה הוספתי "אם הכל ילך כמתוכנן"

(לשם הגבת, נכון?) אולי, אבל תזכור ששם אין עדיין בניין כלשהו בבניה, ובשדרות רוטשילד יש. אני לא מנסה לעשות קרב בין המקומות, אני פשוט טוען שאזור רוטשילד יראה טוב מאוד, גם אם זה יהיה בעוד הרבה הרבה זמן.
חוץ מזה, אני אוהב שדרות.

danezeq

Member
"לא נכנסים לתנופת בנייה"?

רוטשילד? לא בתנופת בנייה? תבקר באיזור שוב, חבר

noy levin

New member
אני גר ברחוב הגלבוע

יותר מזה אתה צריך? אחרי שיסתיימו כל התוכניות, השדירה תשקוט וטוב שכך. אני גר 200 מטר ממגדל רובינשטיין ואני עדיין זוכר היטב את רעש הבניה. תצרף לזה את בית הספר לאומנויות שנבנה גם באותה עת והנה לך חגיגה.

דחליל23

New member
חולדאי לראשות העיר

סוף סוף אוליי אחרי הרבה שנים העיר המכוערת והסתמית הזאת תתחיל לקבל צורה נורמלית וישפצו את כל השכונות המגעילות של הדרום . גם יפו צריכה גורדי שחקים .

stan_southpark

New member
רודשילד כן תהיה אזור יפה

אבל לא תוך 20 שנה אולי קצת יותר. כי אין לקבלנים מספיק כסף לבנות. לדוגמא עזריאלי הבניין ה-3 בנייתו צריכה להגמר ב-2004 אבל איני רואה את זה מתקרב כי הבניה הוקפה כבר בשנת 2000

דחליל23

New member
רוטשילד נהרס ../images/Emo10.gif

בגלל כרישי נדל"ן שהורסים בתים יפים ובמקומם בונים בניינים מכוערים שסותמים את האויר של השדירה .

stan_southpark

New member
רודשילד כן תהיה אזור יפה

אבל לא תוך 20 שנה אולי קצת יותר. כי אין לקבלנים מספיק כסף לבנות. לדוגמא עזריאלי הבניין ה-3 בנייתו צריכה להגמר ב-2004 אבל איני רואה את זה מתקרב כי הבניה הוקפה כבר בשנת 2000 בגלל בעיות כספיים.

alexUK

New member
אכן ודווקא רוטשילד - עדיף שלא ייגעו

בו. שיבנו את במגדלים במקום הדרום המוזנח ובשדרת איילון. לא חסר מקום.

למעלה