KUT U UP

N 1 F 8 R 2

New member
KUT U UP

Blink WILL be back...just give them a year or two, and some long stories short...they want to see their kids grow up, Box Car Racer might come back, Transplants will definitly stick around (Warped Tour and possible Club/ Dancehall tour), Mark will produce records, Travis will still record as a session drummer for bands/singers and Tom will venture into the business world more..." זה מה שהם אמרו מבי182

busted4ever

New member
לדעתי,רק דעתי

הם צריכים חופשה של שנה ככה...זה יעשה להם טוב גם גרין דיי לקחו חופשה וחזרו *בגדול* גם את האלבום האחרון לא כ"F מתתי עליו.. לא יודעת זה יעשה טוב להם [= אבל שלא יתפרקו לעוללללם

RoyBlinkBoy

New member
גרין דיי היו כל החיים בחופשה

מאז שהתפרסמו ב- 94 הם לשניה חזרו עם טיים אף יו לייף ואז נעלמו שוב עד האלבום האחרון..

clam

New member
מה את מזיין בשכל?

אם אתה לא יודע את העובדות אז פשוט תשתוק

B182

New member
ארבל.

אל תצעק על רועי!!! אני אוסרת עליך! אתה יכול לתקן אותו אבל לא ככה.

clam

New member
אני לא צועק.

אבל הזילזול פה בפורום ממש מגעיל.

RoyBlinkBoy

New member
וואוו תירגע

אני בחיים לא זילזלתי פה באף אחד אבל זה עובדה שגרין דיי נעלמו די הרבה זמן מתקופת באסקט לטיים ואחרי זה.. לא ניסיתי להעליב פה אף אחד לא צריך להתרגז ככה..

clam

New member
אוקי.אפשר אז ללמד אותך קצת היסטוריה

על גרין דיי? גרין דיי פעילים הרבה יותר זמן מבלינק. משנת 89. בשנת 90 הם הוציאו את האלבום הראשון שלהם- 1,039/smoothed out slappy hours. בשנת 92 יצא האלבום השני שלהם- Kerplunk בשנת 94 יצא האלבום שפירסם אותם- DOOKIE בשנת 95 יצא האלבום- אינסומניאק בשנת 97 יצא האלבום- נימרוד בשנת 2000 יצא האלבום- וורנינג. בשנת 2001 יצא אוסף להיטים. בשנת 2004 יצא האלבום- אמריקן אידיוט. עצם העובדה שהלהקה והשירים שלה לא מפורסמים ואהודים, לא אומרת שהלהקה לא פעילה. אתה רואה שאחרי הפרסום מדוקי הם המשיכו לעבוד ולהוציא אלבומים. מיותר לציין שגם הם הופיעו כמעט ללא הפסקה.

B182

New member
והעיקר לא לריב

כי אסור לכם לריב כי שניכם אנשים טובים וזהו.

RoyBlinkBoy

New member
לא אמרתי שהם לא הוציאו אלבומים

אבל אם היית שואל אנשים לפני האלבום החדש של גרין דיי שיתנו לך כמה שירים של גרין דיי ואחר כך כמה שירים של בלינק לבלינק יש יותר ידועים.. גרין דיי פעילים קצת לפני בלינק והתפרסמו באמת רק ב- 94.. חוץ מהלהיטים הגדולים שלהם באמת בלינק שלטו במשך יותר שנים בתור מחדשי הפאנק וכל השטויות האלו.. גרין דיי באו קודם אבל בלינק היו אלה שנשארו חזקים כל השנים..

clam

New member
תלוי את מי היית שואל.זה דבר ראשון

דבר שני זה- מה זה משנה למי יש שירים יותר מוכרים? אני לא חושב שבלינק "שלטו יותר שנים בתור מחדשי הפאנק" מה זה חזקים? פופולרים? אתה צריך לעשות את ההבדל בין קיום של משהו, לבין ההצלחה שלו. לא יודע איך להסביר לך. ואם לא היה גרין דיי, אז בלינק לא היו מצליחים כמו שהם הצליחו. גרין דיי פתחו דלתות לבלינק, והביאו את הסגנון הזה למיינסטרים. ואם כבר בלינק עשו משהו לפאנק זה להרוס אותו.

Lee G1

New member
חברים אין על מה להתווכח

בלינק לא קשורים לגרין דיי... זהו אין צורך להשוות מי יותר טוב מי התחיל ומי סיים...זה באמת לא כל כך חשוב...

RoyBlinkBoy

New member
סתם להוסיף

שגרין דיי גם נחשבים היום בושה לפאנק לא צריך לחפש הרבה כל פורום פאנק בערך יקראו לגרין דיי פופים.. בלינק ממש לא הרסו את הפאנק הם קידמו בענק ופשוט התקדמו ועברו סגנונות..

clam

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הדבר הכי מצחיק ששמעתי השבוע. די. כדאי שנפסיק את הוויכוח. הוא לא מוביל לשום מקום.

RoyBlinkBoy

New member
טוב

הציניות שלך עצבנה.. אם אתה אשכרה מאמין שגרין דיי עשו יותר מבלינק ושבלינק רק הרסו אז דבר ראשון באמת אין מה לדבר איתך ודבר שני אני לא מבין בכלל למה אתה עדיין פה..

clam

New member
עזוב. בוא פשוט לא נתווכח.

זה סתם לא מועיל לכלום. מילא אני לא אצליח לשנות את הדעה שלך. לא משנה. מצטער אם עיצבנתי אותך. יום טוב שיהיה לך

דוקי מן

New member
אתה חתיכת טמבל

בלינק 182 הם חרא של להקה וכולם אומרים את זה עליהם כל מי שטיפה מבין במוזיקה. גרין דיי לעומת בלינק הצליחו פי אלף יותר מהם ולא סתם האלבומים שלהם נמכרו בכמויות אדירות (תראה לי אלבום אחד של בלינק שהגיע אפילו לחצי מההצלחה של דוקי?) נכון שגרין דיי באלבום החדש שלהם שינו את הסגנון שלהם ליותר ממוסחר ופופי ואני מסכים איתך בזה אבל האלבומים הקודמים שלהם הרבה הרבה יותר פאנקיסטים מאשר אילו של בלינק שהם גם טובים אבל בסך הכל כל המוזיקה שלהם נשמעת אותו דבר פופ-רוק מסריח. אם אתה רוצה אתה מוזמן לקרוא באתר הישראלי: www.mooma.com מה כותבים על גרין דיי לעומת בלינק. בסך הכל שניהם להקות שיחסית לא עושים מוזיקה איכותית ממש, אבל כל מי שמבין קצת במוזיקה ולא אוהב כל כך פאנק הוא יגיד לך שגרין דיי עדיפים על פני בלינק.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאיזה שטויות אתה מדבר...

אני מתה על בלינק, ואני גם מתה על גרין דיי, אבל עם כל הכבוד שלי לבלינק 182 המצויינים, שאני נורא אוהבת, גרין דיי ממש לא בושה לפאנק, הם להקה ענקית! ואתה מדבר שוטייות כשאתה אומר שרק באסקט קייס ותיים אוף יור לייף, פירסמו אותם ומשם הם קר חזרו ב2004 ובשנים הקודמות הם מתו או משהו... הם כל הזמן הופיעו, כל הזמן היול להם קליפים חדשים ומצויינים, כמעט כל שנה אלבום חדש, אין מה לדבר, הם ענקים.

RoyBlinkBoy

New member
אני לא חושב שגרין דיי בושה לפאנק

אני רק אומר שמהבחינה הזאתי אצל רוב ה"פאנקיסטים" בעיקר באמריקה גרין דיי ובלינק הם די ביחד בקטע הזה.. להקות שהתמסחרו והפכו לפופ ועכשיו מתעבים אותם שם.. אני אישית ממש לא חושב שהם בושה ואני אוהב מאוד את שתי הלהקות.. וזה באמת טוב שנפסיק להתווכח..

busted4ever

New member
איי....השירשור הזה לא מוקדש לבלינק?

למה להתווכח על דעות? אני חושבת שגרין דיי מעולים באמת הם לקחו חופשה וחזרו ואני אוהבת את החזרה שלהם בגלל זה אני בעד שבלינק יעשו הפסקה ויחזרו ....

למעלה