Kurt - Frances - Courtney

Stupid DOG

New member
איזו חמודה! *~~~~~~~~*

בכלמקרה.. למישהו יש תמונה של פרנסס קצת יותר גדולה? כאילו.. בערך מעכשיו +-

rock girl02

New member
../images/Emo11.gif איכס, איך שהיא הייתה דומה לקורט פעם...

והיום היא נראית בדיוק כמו האמא הזונהפרחהפקאצהשתמותאמן

rock girl02

New member
../images/Emo11.gifלא לי,

לקורט.... ולא אני לא מאלה שאומרים שהיא רצחה אותו...

rock girl02

New member
../images/Emo11.gifטוב

בגדה בו, הייתה בהמה, http://www.youtube.com/watch?v=7wvITER3OnU, היא מוכרת את כל הדברים הדברים שלו חוץ מסווצ'רט אחד והמילים של סמלס... באיבי! עזוב אני מפגרת...

את לא מפגרת,

ואת לא צריכה להתנצל על דעה שלך, גם אם היא נוגדת את של מור [השולתתתת11, יש לציין, אבל בכל זאת], וכן, היא עושה ממנו מסחרה ומחפשת דרכים להרוויח עליו כסף, והיא לא הגונה, ולא סולידית [וזה יכול להיות ערך לגיטימי בעיני אנשים מסוימים] ובכלל, הזריקה הרואין כל ההריון. ואני אפסיק כאן, שאני לא אקבל איזה נזיפה מסוג "עורכת דין" עוד פעם

rock girl02

New member
../images/Emo11.gifכן...

זה פשוט מרגיש לא נכון שהיא הייתה אשתו ועכשיו היא נוגד את כל הדעות שלו והופכת אותו לחפץ ממוסחר במקום לבנאדם שהוא היה... :-\

MilkShack

New member
שכחת לציין כמה דברים

שהיא מכרה 25% מהזכויות שלה על נירוונה בשנה שעברה למשל. אבל השורה התחתונה שלי, היא לא שקורטני עשתה לקורט. קורט עשה לעצמו. קורטני לא הייתה מלאך בכלל בכלל בתקופה שהם היו נשואים ולפני המוות, קורט בחר להמשיך להיות איתה. הוא כנראה ידע(הוא חשב שהוא ידע) יותר טוב מכולם. הוא בחר להתחתן עם אידיוטית, עכשיו הוא, ומה שנשאר מנירוונה סובלים.

בסדר,

אבל עצם העובדה שאנחנו אומרים שקורט הרס לעצמו בגלל שהוא נשאר עם מישהי עם כל כך הרבה פאקים, זה כבר אחרי יציאה מנקודת הנחה שבאמת יש לה כל כך הרבה פאקים. זה שקורט בנאדם מסוים לא אומר שזה מוחק את מה שהיא, וזה שהוא בחר להישאר עם מה שהיא עשתה לו, לא אומר שהיא לא עשתה לו.

MilkShack

New member
אתה קוצר את מה שאתה זורע.

קורטני היא זבל, אבל קורט רצה את הזבל הזה.

איך אפשר לדבר ככה על מישהו שלא מכירים?

אני לא חושבת שיש לכם זכות לשפוט אותה.התקשורת אוהבת לעוות דברים, לקחת את הדברים הכי מלוכלכים של בנאדם ולהקצין אותם. התקשורת בוחרת איזה צד של בנאדם להציג, וכנראה שנורא קל להציג את קורטני ככה. אתם לא יודעים מה המניעים שלה ולמה היא מכרה את כל הדברים של קורט. אני בטוחה שלא קל לה, ובטח יש לה את הסיבות שלה.

MilkShack

New member
לא בטוח שלא קל לה.

הם היו נשואים בקושי שנתיים, ושניהם היו מסטולים רוב הזמן. יכול להיות שקצת קשה לה, ושבאמת התקשורת מעוותת דברים, אבל יש הרבה דברים מעצבנים שהם עובדות כמו הקטע עם הזכויות ועם סליבר וכו'. זה כבר פוגע במוזיקה ובמה שנשאר מנירוונה, וזה האמת מעצבן לפעמים.

אני מבינה למה זה מעצבן אותך בתור מעריץ,

אבל בתור מעריץ אתה לא יכול לדעת מה המניעים האמיתים שלה. אני לא יוצאת בהצהרות שהיא בנאדם טוב, כי אחרי הכל גם אני לא יודעת. אני רק אומרת שאי אפשר לשפוט ככה אנשים או מעשים של אנשים.

MilkShack

New member
לא איימו עלייה עם אקדח.

והסיבה שהיא מכרה את 25 אחוז מהזכויות של נירוונה היו, לדברייה "שאין לה כסף ושפרנסס שואלת איך זה שאבא שלה מושמע בכל תחנת רדיו ואין להם כסף". שתלך לעבוד! היא לא זאת שעשתה את המוזיקה, אבל מה לעשות.. אלה הביזנס =S

למעלה