KTM400egs- עד כמה הוא אמין?

Great Blue

New member
KTM400egs- עד כמה הוא אמין?

עד כמה הוא נוח לשימוש יום-יומי? איך הוא נחשב לרוכב בינוני- מתאים ? תודה מראש... בקרוב כתום...

אני משוחד וידוע בכך לפיכך אשיב

בקצרה א. אני לא אוהב את ה4 פעימות של ק.ט.מ !!! ב. הישנים הסופרים ואחיהם הכבדים יותר לא עשו לי את זה מעולם ג. אופנוע ישן ביוחד שטח ישן כבדהו וחשדהו בעיקר חשדהו ובמיוחד עם הוא לא יפאני ד. לא פירטת כמה שטח תסע עליו וכמה כביש והאם ביןעירוני גם ?

Great Blue

New member
אני מתכוון להוריד אותו לשטח

בכל סופ"ש ל4-6 שעות של כל סוגי השטח, ומאוחר יותר גם להתחרות איתו קצת... הוא אמור לעשות כל יום פ"ת-ת"א וחזרה ולהגיע למפגש בימי חמישי
... מאיזה שנה לדעתך הדגם הזה או דומיו יחשבו לישנים ? וואלה אחי תודה .... לחברי המטייל - חכו חכו חכו חכו חכו חכו חכו חכו...

Great Blue

New member
את כל הציוד כבר יש (בלי עין הרע)

יש מגפיים, צבי צב, מיגוני ידיים רגליים, חגורה כפפות וקסדת AXO סוף הדרך... (יש XR בעברי) התקציב אם כך הולך לאופנוע בלבד - אני מקווה למכור את ה-DR ב-13000-14000, אני מתכוון להוסיך עוד 15000 בערך - כמובן תמיד עם עדיפות לפחות... ככה שיש לנו בערך 30000... יש לך המלצות אחרות? השטח המועדף עליי הוא - כל סוגי השטח, אני 1.7 מ´ גובה (מה לעשות...גמד) כוח פיזי- אין בעיה...

hananlv

New member
יש לי הצעה - בונבובירה

הסקי 410 במצב בן זונה - כולה 20K

enigo

New member
ב 30,000 אפשר...

להשיג דברים הרבה יותר מתקדמים מאשר EGS ישן. לא מזמן ראיתי מודעה ל 400 99 במחיר הזה! אם חשובה לך יכולת הכביש, אז למה לא TTR?

zataomm

New member
ktm lc4 400

יש אחד למכירה במוטו ונראה לי שהמודעה מופיעה כאן גם בלוחות. תוכל לקרוא עליו במבחן ההשוואתי בינו לבין ה- DRZ במוטו.

enigo

New member
TTR - פרטים.

מנוע מבוסס על XT אבל משופר קצת מבחינת כח ומהירות תגובה, עדיין חלק יחסית. הקטום לעומת זאת (מרשמי בחור עם EGS 95) מאלץ אותך לא לעבור את ה 80 בכביש אחרת הסתימות עפות. מתלים טובים מאוד לרכיבת שבילים ואנדורו, יציב בכביש. סה"כ תחשוב על מין DR350 עם מתלים טובים יותר ומנוע חזק יותר.

Asaf-a

New member
תתאמץ ותגרד עבור DRZ.

אני משוחד אמנם (בעל DRZ) אך לדעתי יתאים מאוד לצרכים שלך. מודל 2000 אפשר למצוא ב 33 -34. KTM400 כנראה גבוה מדי עבורך, גם DRZ גבוה אך שוקע הרבה יותר תחת המשקל שלך.

למעלה