KTM400 V.S XR600???מי עדיף

Asaf-a

New member
KTM400 V.S XR600???מי עדיף

אני מתלבט בין השניים, כאשר מדובר על KTM בלי סטרטר (EGS) האם יש כאן מי שמכיר את השניים מנסיון אישי ויכול להמליץ? השימוש יכלול שימוש יום יומי בכביש למרחקים קצרים (15 דקות בכביש המהיר לכל כיון) כך שמומלץ להתחשב גם בפרמטר זה, אני מבין י XR אוכל שמן האם מדובר על כמות שממש מטרידה ביום יום? מצד אחד הKTM מפתה עקב מפרט הטכני מצד שני הפשטות של הXR קורצת גם. האם יש דרך לארגן סוויץ לXR או אלמנט דומה אחר ומה המחיר והיכן מרכיבים.

dk650r

New member
בגלל שלא עונים לך בעלי הידע ..../images/Emo22.gif

מה קרה, נעשתה חוליגן ? אחרי כל כך הרבה זמן עם סטרטר אתה חוזר לרגלית ? (אני מוכן להשאיל לך את הזקן שלי - להזכיר לך איך זה). מה קרה ל "האופנוע הבאה XR650L" (הרי יש אחד באיזור המרכז, ממהנדס שלא ראה שטח). לי נראה ש XR600 כבר כלי מיושן.

איתן כ.

New member
מהיכרות עמוקה עם הXR600

הוא מומלץ בחום, אם כי הוא שימש אותי רק לשטח. ההתנעה היא לא דבר נורא כל כך, ברגע שמתרגלים. אכילת השמן לא קטסטרופלית, אם כי יש לבדוק לעיתים קרובות.

mad dog 3

New member
אל תחשוב יותר מדי...!!!../images/Emo107.gif

הבחירה שלך צריכה להיות ההונדה!!!! איזה שטויות...אוכל שמן...??? אין בעייה לחבר לו סוויץ´ מנסיון...אופנוע של סוף הדרך!!! ,שילוב מצליח של "גם יפה וגם אופה" אגב אני מכיר אופנוע אחד ממש מעולה!!! (לא ראה שטח...אהההה, התכוונתי לא ראה כביש!!!). מעוניין..???

איתן כ.

New member
מה???? ../images/Emo2.gif מעולם לא שמעתי כזה

דבר, מה זה "אין בעיה לחבר לו סוויץ´"? אם עלית על איזשהו סטארטאפ - שתף אותנו

למעלה