KTM360 כדאי ?

STIVENZ 426

New member
ה-רדר - ומה עם ה- 200?? איך הוא

למתחילים? (עם נסיון בשטח.. אבל לא על כלים חזקים.. -->יעני- אני..) מה תגידו עליו? סטיב שחשב והתלבט בין DR לבית הKTM200... מה אתם אומרים?
426

gradar

New member
טוב נו, אתה זה אתה.

ה-200 יקר למי שרוצה 360 97..... לך ידידי אכן מדובר בה-כלי בה´ הידיעה......

STIVENZ 426

New member
אז עכשיו כל מה שנותר לי זה לחסוך את

ה-מזומנים... אגב- ידוע לך על כלים כאלה משומשים במצב טוב? והכוונה בטוב זה כאלה שלא התעללו בהם בהגזמה ללא טיפול שוטף.. או שפשוט חבל על הזמן ואין כאלה? סטיב מתעניין למען ימים שיבואו...
426

עולם שכולו ק.ט.מ ?

זה ההקבלה לתסמונת ק.ט.מ ? תגיד אגב תסמונת ק.ט.מ ,מה אתה לא מבין רמזים בנייד
,איתותים ברורים על קיומה של סכנה מיידית לחיי המין של הדובון הוירטואלי הנכחד אט אט

STIVENZ 426

New member
מבין, מבין.. במין מבין...

תגיד לי אתה- אם אני שואל אותך שאלה אישית כמו "אתה עסוק ?" והדובון שואל את הסיבה האמיתית לחיי המין של הדובון הורטואלי (ע"ע רמלהסיטי
) -" הוא מפריע?" ואני מבין שאני מפריע, אבל אז אתה מתחיל למלמל לי דברים לא ברורים.. ואז בכלל.. "עולם שכולו קטמ" מקביל למונח "עולם שכולו טוב.." רצוי עם תסמונת קטמ מובהקת... אח שלי- מתי אני אזכה לראות ממך קצת נחת? מתי אזכה לראות אותך עושה סיבוב לבן שלך על ה 400 רייסינג שיהיה לך בבת שלמה? (ע"ע לוגסי) מה כבר ביקשתי? קצת נחת...
ואללאק אתה.. וחלילוס על חלילוניו(הלא כשרים..) מופרעים.. הוגי דעות, מבצעים וחולמי חלומות.. הימור שלי? אני שם את האופנוע הבא שלי (אי"ה KTM200) שעד שאני משתחרר מהצבא (עוד 3 שנים אם בכלל יגייסו אותי..) הילקליים חיריה הופך מחלום למציאות.. ואז, יהיה לי הכבוד ללכת עם חליל ולתלות את השלט עם הכתב שחקוק על הסלע לעד: -- ----- -- ---- - ---- -----!!!

למעלה