KTM 620SC

צהצה

New member
KTM 620SC

שלום לכולם ! איך הדגם הזה ? בעיות נפוצות עם יש ? תודה

MexMex

New member
תותח יום הדין...

מהיר, חזק, כבד, מפלצתי, קשה, עצבני ועוד שלל סופרלטיבים על המפלץ. בעיות? ברגים שחייבים לחזק אחרי כל נסיעה (!) אחרת הם נעלמים מהוויברציות, מתלים קשים להחריד, וויברציות, סלילים שנוים להשמיד את עצמם ללא התראה מוקדמת (לפעמים לעולם לא...), וויברציות כבר אמרתי? בקיצור, אופנוע תותח, לא מתאים לאנדורו צפוף, אלא יותר לשבילים מהירים ואמין מאוד! אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה? אדיוס

kreka

New member
למה דווקא sc ?

חשבת על ה-EGS? היה לי את 620 סופר במשך שנה,ועכשיו יש לי את ה-EGS 620 ואני יכול להגיד שה EGS הרבה יותר אמין ונעים לרכיבה מהסופר. אחת הסיבות לכך שהוא יותר אמין היא שהוא מכיל 2.4 ליטר שמן... לעומת 1.5 בערך של הסופר מה גם שיש לו בלאנסר. בכל אופן כח לא יהיה חסר לך גם בדגם -EGS. בזה אתה יכול להיות בטוח. לסיכום: עם המחיר שהוא נמכר היום,האופנוע הזה שווה כל שקל.

MexMex

New member
אולי כדאי לשאול את הבחור...

למה הוא רוצה את הכלי ומה הם השימושים, לא? הEGS, עם כל הכבוד, כבד יותר, חלש יותר, רופס יותר (מתלים), מחושמל יותר (ללא צורך לשטח)... בקיצור, הרבה יותר "כבישי"... אישית, לא מכיר SC שנדפק להם המנוע עקב כמות השמן, כל עוד טופלו כמו שצריך, וזה בכלל לא מסובך.... אדיוס

אגב מקס מקסון מה לגבי הפיכת הסופר

למוטרד , אין ספק בסיס הכי טוב בנמצא בין מרובעי הפעימות , שאלתי היא מה לגבי שימוש יומיומי כבישי ? האם אז עדיין ייתן אמינות טובה קולרגול

MexMex

New member
נראה לי אחלה....

מה זה שימוש יומיומי? לעבודה ובחזרה? כמה ק"מ? צריל לזכור, שעל סופר קרבי, רוכבים כמו בשטח, רק בישיבה כל הזמן. אין מצב של פול גז קבוע במהירות גבוהה... אם אפשר להסתדר עם הרעידות, אז הולך להיות כלי פגז... מה גם שהשגת גלגלים הינה פשוטה ביותר - פשוט לוקחים סט של SUPERMOTARD640.... אדיוס

ז ככה , הקולרגול חושב מזה זמן רב

על סופר על בסיס סופר 620 מודל מתקדם 97\98 ו.. הכלי אמור לשמש את הקולרגול לשימוש יומיומי כגון נסיעות עירוניות ובנערוניות לטווחים של עד 40 ק"מ הלוך ושוב יש מצב החרגול יעמוד בכך ? או שמה ללכת על XR650 ? קדימה אני קשוב ו..כמובן אני רוצה להרגיש החלקות זנב בלחיצת המצערת ו..להרים את הכנף הקידמית בהילוך שלישי בקלילות קולרגול

MexMex

New member
אתה קצת בבעיה, ידידי...

רוצה בסיס יום יומי? ה EGS עדיף בהרבה, ולו בגלל גל האיזון. אה מה...אותו גל איזון, וכיוון המנוע של ה EGS, יגרמו לו להרגיש כמו הדיוק...וזה לא בדיוק מרים גלגל (עושה סוס...) בהילוך שלישי, וגם בראשון קצת קשה לו... הSC לעומת זאת, הרבה יותר פראי, יותר קשה...פשוט מרגיש הרבה יותר נכון לעניין...רק תצטרך ללמוד לחיות עם הרעידות (הסתימות בשיניים מחוזקות היטב?) זאת דעתי הלא מחייבת... הכי טוב? תעשה סיבוב על שניהם, תאמין לי, תרגיש מייד על מה אני מדבר. רק קח בחשבון התמתנות קלה, מאחר ואתה תרכיב גג"ש אחורי קטן יותר... יאללה לעבודה MexMex ה XR קצת כבד ומגושם מדי, לטעמי האישי....

את האמת עשיתי על דגם ישן 1995

שלדעתי אז לא הייתה חלוקה לסופר ולEGS והרגיש חזק ( באותה תקופה הייתי על KLXR ועדיין הרגיש לי חזק ממנו השאלה הגדולה סתימות ניחא מה לגבי אמינות חלק עליון ? בוכנה + רינגים + צילנדר הגיר מספיק חזק ולא מפרק את עצמו לדעת ? הקרנאק יעמוד במשימה מידי יום ? מה לגבי מערכת החשמל של הסופר , סלילים , ? קולרגול

MexMex

New member
לדעתי הכל יחזיק...

רק הסלילים יכולים למות ככה פתאום...ללא התראה מוקדמת וללא כלום...וזה גם ל EGS וגם ל SC... אבל למה לא תשאל את המרוקאי? אני יודע מכלי שלי ושל כמה חברים, הוא לעומת זאת יודע ממאות כלים... אדיוס

gradar

New member
אכן שנים.. מה שלומך,

נתראה בטיול של KTM ביום שבת? ואולי ביום ד´ (יום העצבנות) בשטח.....

אההה ..טיול ק.ט.מ ? מה הרעיון ?

טסטסטרון מוגבר עם 80 רוכבים ? אני אישית מוותר קולרגול אוהב את הפרווה שלו נקייה
קורלגול

gradar

New member
טוב מישהוא צריך לעשות את העבודה..

השחורה (ולכתוב בסוף.....) נ.ב. אני צריך מצלמה דיגיטלית ליום שבת. מישהוא ?.....

למעלה