KTM 50 EXC

SexY FoR LiFe

New member
KTM 50 EXC

מכירים תאופנוע? איך הוא? מבחינת ביצועים ומבחינה מכנית יש לו הרבה בעיות? איך הוא בשטח? ואם יש לכם תמונה שלו תצרפו להודעה בבקשה.

stivenz

New member
אני מכיר.. ערכתי עליו כמה בירורים

לפני שרכשתי את מחמדי מחוסר הכידון... יש גם תמונות, אבל אני כרגע אצל חבר אז כשאגיע הביתה אני יעלה אותן.. סך הכל- אופנוע טוב בשטח (יחסית ל 50) לא אמין, חלפים לקטמ כשאני בררתי היו יקרים רצח (לא יודע מה המצב עכשיו.. קולרגול, יקרים לקטמ??) וזהו בינתיים.. לפי דעתי תתחיל על דיטי(כי הדובון ממליץ), אבל גם טי אס זה טוב..
ואחר כך תבחר כיוון משלך בשטח... סטיב מקווה שעזר.

SexY FoR LiFe

New member
תראה..

אני רוצה אופנוע שטח כי אני לא מתכוון לסוע איתו בכביש אני רוצה אופנוע שטח שיהיה כמה שיותר חזק יש לי פה בפרדס רמפות דיונות בלאגנים בקיצר שיהיה אמין ושלא יהיה יקר כל כך...

STIVENZ 426

New member
שכח מדיונות ובלאגאנים עם 50 סמ"ק.

בינתיים הייתי הולך על דיטי. לי יש TS W אחלה כלי, אמין וטוב, אבל משום מה קולרגול חושב ומשוכנע שדיטי יותר טוב. לא מתווכח.. סטיב

zom

New member
אני אישית ממליץ על דרבי סנדה.../images/Emo18.gif

גדול, קל, יפה, חזק, מהיר, ולא רואה את הקי טי אמ (אני יודע כי לדוד שלי יש סנדה ולחבר שלו קי טי אמ ודוד שלי לקח אותו בפתיחות וסגירות חוץ מזה שהקי טי אמ עושה הרבה בעיות הוא לא אמין ואם כבר אתה רוצה משהוא בזול תקנה TSW הוא מעולההההההה.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif יפה אמרת..

למרות שאני לא חושב שהדרבי לוקח את הקטמ... ובאופנוע שטח לא עושים "פתיחות סגירות"... מתלים- חשוב מאד! כח- חשוב לא פחות! מראה חיצוני- חשוב רק אם אתה בא איתו לבית ספר..
פתיחות- חשוב רק אם אתה בא איתו לבית ספר או נוסע איתו בכביש ועושה תחרויות ב"שכונה".. סגירות- בשטח, לא כזה חשוב.. באופנועי 50 גם ככה לא תיסע בהילוך שישי פול גז בשטח. בכביש- ראה סעיף קודם. עם זה שהקטמ לא אמין אני מסכים על הדרבי אני לא יודע. לא מכיר. הטי אס- אחלה כלי- לשלי מתלים דפוקים, עכשיו בטיפול. הדיטי- לא ניסיתי (חרוז!) אבל שמעתי דובונים שלוחשים שהוא ה50 הכי טוב שיש.. אז הסטיב עשה את שלו. עכשיו הוא הולך לישון.. סטיב
426

STIVENZ 426

New member
שמע, אם אתה נעול על הקטמ

לא אנחנו שנניא אותך מכך.. אם ארי ששמעת את דעתנו, ואתה חושב שהוא יהיה טוב בשבילך, אז איחולי.. מצאת לך בן זוג.. מקסימום, כמיטב מסורת קטמ: Kניתי Tיקנתי Mכרתי... אם יש כסף, זמן, כוח, וידיים טובות- תתחדש.. אני לא הייתי קונה אותו.. ותגיד לי- איך נכנסים לתוך פרדס אחד "דיונות, רמפות, וכו´"???
סטיב

SexY FoR LiFe

New member
ככה..

זה עקרון מן כפר ליד רחובות בקיצר יש פרדס ע-נ-ק ויש שם דיונות באיזור מסויים ויש כמובן את העקרונים שמסתובבים כל היום עם אופנועים גנובים באגים מכוניות גנובות בפרדס אז היה להם משעמם עשו רמפות וכל מיני שטויות
ToM{e}R

STIVENZ 426

New member
בואנה.. אתה מעמיד אותי במצב לא

נעים בכלל.. אתה רוצה שנעזור לך ומצד שני אתה בא ומדבר על אופנועים גנובים כאלו זה מובן מאיליו... אז זה לא.. ובטח לא גנבו לך אופנוע אף פעם.. הרגשה חרא. כאלו לקחו לך משהו ממך.. כאלו הוציאו לך אשך..(או כבד למדקדקים..) אני אישית, הייתי חבר של מישהו, התברר לי אחרי שהוא בא אלי יום אחד עם RMX חדש הביתה שהוא גונב... ביקשתי ממנו תוך כדי איום להחזיר. ואם לא יחזיר- אני מתקשר למשטרה. אז שמע, הבן אדם אמר לי "מה אתה חבר?" וזה.? היום הוא גונב למישהו שאנילא מכיר. מחר הוא או חבר שלו יכול לגנוב לך. ואז מה תגיד? אני אומר- טלפון למשטרה.. אנונימי. כל פעם שהם "מסתובבים שם עם המכוניות והאופנועים הגנובים" .. ולדעתי לענינו- אם יש כסף- סנדה. אם אין כסף- דיטי או טיאס. אם יש כסף, זמן, מוסך טוב, וידיים טובות- קטמ, או בטא(אותו דבר) סטיב מתעב גנבים. במיוחד את שני אלא שגנבו לו את הבאגי.. שאת הנשמה הוא נתן בשבילה.. והוא יודע מי הם. והקטע הכי מצחיק זה שהם באו יומיים לפני "לקנות" אותה.. אבל המחיר היה יקר להם מדי.. בני ^#@^# ח@#^@#^ות..
426

SexY FoR LiFe

New member
אחי..

בחיים אני לא היתי גונה אופנוע או משהו ממישהוא לך תדע כמה הוא עבד על הגבר הזה כמה השקיע בו ופתאום מעלימים לו את זה זה כואב נורא אז את זה לא היתי מאחל לאף אחד. ובקשר לאופנועים והמכוניות הגנובות סמו כבר משטרות אבל לא כולם גנובים אתה יודע... מסתובבים שם עם באגי שהכינו ילדים בני 14 יעני ילדים קטנים נוסעים שם בלי רישיונות וזה ובקשר לאופנוע.. יש כסף יש דוד שהוא מכנואי ויש גם ידיים טובות וזמן :p)

dirtrider

New member
לחבר שלי יש קטמ

אופנוע בן ז**ה! מיתלים אחושילינג שילדה חזקה אופנוע גבוה ממש אופנוע שטחי. לגבי בעיות איזה בעיות? האופנוע ריק אין מה להתקלקל בו אלא אם מתעללים בו ולא מטפלים בו ולא מתייחסים אליו כמו אשך (סטיב).

אכן מלח הארץ ואציל מדופלם אתה

אכן צדקת בני הגנבים הנם בני בליעל שיש לגנותם בפה מלא מי שקונה מגנב סופו .... קולרגול

שמעוןXR

New member
אם אתה לא מכיר

שתוק. שאלו מי מכיר,לא מי לא מכיר! אל תעלב אבל השאלה לא היתה רק אילך, רד מהעץ שעלית עליו.

Asaf-o

New member
אז ככה זה הולך.... נוסע

הק.ט.מ לפחות בדגם הזה כשמו כן הוא.... ק-קניתי ט-טיפלתי מ-מכרתי.. זכיתי לירכב על האופנוע בעבר האופנוע בעל מיתלים מצוינם ... עיוצב קרבי יפיפה אבל הוא כל יומיים זקוק לטיפול לפעמים אפילו מוסך... בקשר למיהרות הוא סוגר איזה 75... שאפילו קטנוע 50 קטן יתון לך בראש במהירות אז תעשה תשיכולים שלך... המלצה שלי לך על הסנדה אין אןי עליו פשוט אין.. ראה כרטיס אישי. :)

למעלה