ktm 250exc

• פותח הנושא ktm
  • פורסם בתאריך

ktm

New member
ktm 250exc

שלום לכם יש לי כרגע KTM360 שנת 97 וכרגע אני מוכר אותו ומעוניין לעבור ל250 שנת 2000 מה אתם אומרים על האופנוע ,דרך אגב הגעתי למסקנה שאנדורו צפןף זה האטרף שלי ולא סתם דיונות ושבילים מהירים

אופנוע נהדר

היה לי כזה חגב מודל 2002 מהיר וחזק ( אולי יותר מידי ) מתלים מגהצים משנת 200 מומלץ אגב חשבת על דגם ה200 שיותר יעודי לאנדורו צפוף ?

אחלה כלי...

ובמיוחד למטרות שהגדרת לעצמך, ובניגוד ל-200, ניתן בהחלט ניתן גם לתת בשבילים שחבל"ז. אם אתה מעוניין - פנה לאופרוד, יש להם שם את EXC250 שנת 2000 יד ראשונה של בחור בשם ג´ייק. אני תיכננתי לרכוש אותו, ולא עשיתי זאת לאחר שמצאתי מסגרת פיננסית לממן 2002. מדובר בכלי יד ראשונה, שעשה משהו כמו 1500 ק"מ אם אני יודע נכון, בקיצר, לא נסע בכלל ולא נוסע גם היום. הבחור עצמו פדנט ושומר ומדובר במציאה של ממש. למיטב ידיעתי הוא מבקש מעל המחירון - אבל זה שווה. אני לא נוהג להמליץ על כלים ובטח לא בפורום, אבל חרגתי ממנהגי כי באמת מדובר במשהו מיוחד שאני אישית בניתי עליו... בהצלחה.

ktm

New member
כן אני יודע

כבר ראיתי אותו ואתה לא הראשון שמספר לי עליו ה250 באמת עדיף לי בשביל לתת בגז מידי פעם בשבילים אם אני רק צריך למכור את ה360 שלי מה אתה אומר יש מצב אוריה יארגן איזה טרייד אין? אני מת כבר להביא את ה250

למעלה