KTM או XR משודרג לסופר?

to the

New member
KTM או XR משודרג לסופר?

שלום, רציתי להתייעץ אתכם, אני מחפש אופנוע סופר מוטו לנסיעה של יום-יום (ת"א-הרצלייה) בתקציב של עד 40,000. ההתלבטות שלי היא לגבי KTM 640 לבין XR משודרג לסופרמוטור האופנוע האחרון שלי היה ZX 6 שחנק אותי עם ההוצאות ולכן מה שאני גם שואל זה האם הKTM גם הוא עלול להיות יקר לאחזקה (אני לא הולך להתחרות איתו אבל הוא יעבוד קשה מעבר לקצת ווילי גם נסיעות ממושכות במהירות של 130 -140 על איילון)

Super Max

New member
תשובה

כאחד שבעבר החזיק XR650SM וכיום מחזיק KTM640SM - KTM, בלי ספק. 40000 הוא תקציב מספק לרכישה של אחד נורמלי. נדמה לי ש- sm animal מציע את שלו למכירה. SM

to the

New member
אין לי ספק ש KTM יותר טוב

אין לי ספק ש KTM יותר טוב , חזק ומוצלח השאלה היה כמה יותר יקר הוא להחזיק כרכב ליום יום כאשר נוסעים עליו 30-40 ק"מ ביום

Super Max

New member
תשובה 2

תתקשה למצוא XR סופרמוטו "צעיר". רוב/כל ה-XR - ים שאני הכרתי היו קשישים יחסית. בהתאם - המשאבים הנדרשים לאחזקתם השוטפת ו"זמן העמידה" שלהם היו גבוהים יחסית. ב- KTM, שלי לפחות (תינוק בן 4), שנוסע 30-40 ק"מ ביום, שמקבל יחס אוהב ופעם בשבועיים לערך עולה על מסלול, אין שום בעיות אמינות. בנוסף, ה- KTM מציע פאן ואיכויות רכיבה שה- XR יכול רק לחלום עליהן. בשורה התחתונה, מהנסיון שלי, KTMSM בן 4 יהיה זול משמעותית לאחזקה מ- XRSM בן 8 (זה היצע הכלים שיהיה לך בשוק, להערכתי), ייתן לך פחות כאבי ראש (להוציא כאבי ראש כתוצאה מנפילות) ויציע הרבה יותר פאן. בהצלחה!

45degrees

New member
כל עוד המנוע בסדר - עלויות האחזקה

של ה LC4 הן יותר נמוכות. מדובר על מנוע אדיר ויחד עם זאת אמין בצורה נדירה. האופנוע שלי עבר למעלה מ 100K קילומטר לפני שהיה צריך לטפל לו במנוע - תדלק וסע.

LY 192

New member
חד משמעית KTM LC4SM מנסיון של

רכיבה ביום יום +שטח +מרוצים+אחזקה סבירה בהחלט. אני כבר מצטער שמכרתי

45degrees

New member
והקטע שלפני 3 שנים כולם חשבו

הפוך - שה XR הוא פלטפורמה עדיפה על ה LC4....

45degrees

New member
לא לא. אפילו שאלתי כדי לוודא

שזה באמת מה שכולם חושבים. היה ממש מתסכל להיות במיעוט.

כשאתה...

מדבר לעצמך זה לא נחשב "כולם"

sm animal

New member
קטע...

עד לפני כמה שנים רכבתי על zx6, עברתי ממנו ל xrsm650 והיום אני רוכב (כבר 3 וחצי שנים) על ktm640lc4 supermoto,אין מה להשוות, לקטום עליונות מוחלטת! אני רוכב איתו הרצליה ת"א יום יום וטפו, טפו, טפו - אפס תקלות, וכשאני אומר שאני רוכב עליו אז אני מתכוון לפול גז כל הזמן. בקיצור, תענוג של אופנוע.

LY 192

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo10.gif -נקווה לראות בקרוב את מי

שקנה ממני מצטרף אלינו.

111SM

New member
45 שחושב שמה שהוא חשב זה שכולם

חושבים את מה שהוא חשב ממממממממממממה? לא הבנתי עוד פעם

למעלה