KSP וניידים

KSP וניידים

אני רוצה לרכוש מחשב נייד של LG דגם R400 שמעתי בין היתר כאן בפורום אי אילו דברים לא מחמאים על KSP והשירות שלהם. רציתי לשאול עד כמה זה רלוונטי לרכישת מחשב נייד שמגיע סגור ומוכן מהספק והשירת ניתן ע"י היבואן שלו- ח.י. אלקרטונ'. אם זה כן משנה האם אתם מכירים חנות טובה אחרת? אני רוצה לציין שאני לא רוצה להזמין באינטרנט אלא חנות ממשית שאפשר לגשת אליה ולבצע את הרכישה שם.

RoyBO

New member
אני לא חושב שאתה צריך לדאוג כלל.

כמו שאתה יודע ח.י אלקטרוניקה מספק את האחריות והשירות- והוא שירות טוב מניסיון.

ali052

New member
לפני הרבה זמן עשיתי סקרי שוק בין חנויות יוקרה

לפני הרבה זמן עשיתי סקרי שוק בין חנויות יוקרה לבין KSP ....אין שם הפרש במחיר משמעותי.... משמע מדבריי שעדיף להוסיף עוד כמה גרושים ואז המוכר ייתיחס אלייך יפה לאחר הקנייה.. ראו זו כהמלצה בלבד!!

RoyBO

New member
מה שאתה אומר לא סותר. ואני מסכים שזה יותר

נעים לקנות ממקום שמתייחסים אליך יפה ובאדיבות. גם אני מתכנן לקנות נייד מסויים והוא לא יהיה בKSP.

kobi 23

New member
מצטרף

ההבדל במחירים ממש ,אבל ממש לא משמעותי. מה גם שהם רוצים מזומן ואם אתה רוצה תשלומים או קרדיט הם יעקמו את האף. בכל מקרה לפני שקניתי את הנייד שלי הלכתי בחטאי הגדולים למתחרים הגדולים שלהם אייבורי. ראיתי שההבדל במחירים לא משמעותי ופשוט אמרתי תודה והלכתי. המוכר אשכרה רדף אחרי החוצה להציע לי כל מיני הצעות כאלה ואחרות. לא הלכתי לKSP אך אני בטוח שזה היה דומה שם. בסוף קניתי בבאג ואני מאוד מרוצה.

kobi 23

New member
נ.ב

כמובן שאני לא הייתי קונה באייבורי ,כי הם ידועים ב"איכות" השרות שלהם. בKSP המצב טוב יותר,אך גם הם לא ממש מצטיינים בשירות. מייעץ לך ללכת למקום מכובד ולהשקיע עוד טיפה

למעלה