KS-NYG

modz0r

New member
KS-NYG

מישהו יודע באיזה ערוץ משודר, ומתי מתחיל המשחק?

Yo-man

New member
המשחק הזה לא משודר.

יש את פילדלפיה נגד סנט-לואיס ב-FOX ואת סן דיאג נגד אינדיאנפוליס בערוץ METV. שני המשחקים מתחילים ב-20:00, המשחק השני עדין לא ברור מה ישודר, פשוט כי כתוב משחק שאמור להתחיל בשמונה, אז או שישדרו הקלטה שלו (שזה יהיה מחדל) או משחק אחר, בתקווה שזה יהיה דאלאס נגד וושינגטון.

Yo-man

New member
והמשחק שלך מתחיל גם בשמונה

אבל אל משודר פה בארץ...

Yo-man

New member
קולטים את הערוץ הזה בארץ ?

ואם כן איך - אנטנה פרטית או משהו שיש בכבלים או בלוויין ?

geviaz

New member
כבר הסברתי בתחילת העונה...

הישוב שלי קולט בעזרת צלחת לויין שידורים של רשת ORBIT שמשדרת מסעודיה או מאיזה מדינה במפרץ. אני חושב שזה בחינם או במחיר נמוך ויש לזה אחלה ערוצים (סרטים וסדרות מאמריקה וכמובן ESPN). בקיצור, הם מביאים הרבה משחקים+פרה/פוסט גיים וכנראה שהם פחות מחויבים למישו אז הם יכולים לשדר מה שבא להם. רק צריך לסבול פרוסומות בערבית שחוזרות על עצמן (זה מצחיק בערך פעמיים וב-3 בבוקר אתה מתחנן שהם לא ישימו לב ויתנו לפרסומת אמריקאית להכנס)

omrili77

New member
סביר להניח שזה לכוחות האמריקאים

אז לא ממש ברור לי למה יש פרסומות בערבית. הם באמת חושבים שחייל באפטר יחליט שהוא חייב דווקא "מכה קולה" בגלל שהוא ראה פרסומת בזמן המשחק?

geviaz

New member
ממש לא

זה כמו YES אבל של חברה מהמפרץ שמפיצה לכל המזה"ת. אפשר להכנס לאתר שלהם. הפרסומות הן בעיקר פרומואים לערוצים אחרים. ועוד משו מעניין- יש שם צנזורה בעיקר על כל גילוי מופגן של הומוסקסואליות, אבל זה לא מונע מהם לשדר את וויל וגרייס שלושה ימים בשבוע.

למעלה