KROQ ALMOST ACOUSTIC CHRISTMAS

Djerry

New member
אני לא מאמינה!!

באתי בדיוק כשדום אמר מרי קריסמס והלך
תגידו שזה יהיה ביוטיוב בבקשה!

dovky

New member
קמתי ב8 וישר רצתי למחשב

ראיתי מהבית השני של MOTP אז אני מניח שפספסתי רק את TAB.. היה פשוט מעולה!!!!!!@#@##$@@@!# ההופעות שלהם זה פשוט דבר מדהים, אפילו שלא הייתי שם, זה פשוט הכניס אותי להיי מטורף! עדיין יש לי סחרחורת מהקפיצות שלי בKOC (התפללתי שאותו הם ינגנו אחרון שוב, זה פשוט סיום מעולה להופעה) |סהתלהבות| יאללה ביי, אני זז למקלחת

CitizenErased

New member
הם שרו את פאקינג RBSSSSSS

אני יודעת שאני משרשרת לדב ואין קשר אבל אהההה
והריפים של DEAD STAR וHYPER MUSIC!! והסולו של NEW BORN היה אחד מהטובים.. חייבים להוסיף אותו לוידאו האבולוציה של הריף של ניו בורן חח

CitizenErased

New member
אה וכמובן הקטע בPIB...

שכל הבלונים עפו לבמה הקטנה והמסכנה הזאת ומאט הפסיק לשיר באמצע כדי להעיף בלון ובינתיים צילמו את כריס עוד שניה נקרע מצחוק חחחחח

knightofcydonia

New member
חח הוא התבלבל בין הפדלים בסולו בגלל זה

זה יצא שונה ומגניב ... שמתם לב שלמאט היה קשה לשיר משום מה?

CitizenErased

New member
אולי שנתיים של טורינג בלי כמעט הפסקות

מסבירות את זה
אני דיי שמחה שיש להם עכשיו 3 חודשים של חופש עד הפסטיבל הבא..

Rock Bottom

New member
את לעולם לא הולכת לישון תגידי לי? ../images/Emo6.gif

וואו, זה היה זריז. O_O

L A D Y B U G 2

New member
אוףףף באסה שלא ראיתי!!! ../images/Emo7.gif

אבל קיבלתי דיווחים מהשטח ע"י לירון
.. כמובן שפיספסתי את RBC ולא שמעתי אף שיר בגלל שהאחראים שלי היו מציקים לי לכבות את הפלאפון כל שנייה
אבל תודה
.

כל הלילה חיכיתי ערה! כל הלילה בשביל שהאבא

האידיוט שלי ינתק בלי כל סיבה את הראוטר אחרי 3 שירים אוףףףף אני שונאת אותו ואורון ממש סליחה

אם כבר מה4 השירים שראיתי

זה היה מדהים! דום פשוט מלך אני כל כך אוהבת אותו ומאט בכלל וכריס!!!!!! הוא שר כל כך יפה בסופרמאסיב בלאק הולס ובכלל הבן אדם הזה פשוט גאון וממש אהבתי את ניו בורן אהעאעא הגיטרה!!!
אני בינתיים מורידה את כל ההופעה ומקווה שזה באיכות טובה כמו אתמול דרך אגב הקילרס פשוט תותחים אני חולה עליהם ובהזדמנות זו כנסו לקומונה :] http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=25818

חח

בימים אלו אני מחייה את הקומונה כמו שכתבתי שם אם היא תחזיק מעמד ייפתח לנו פורום! אז תכנסו מיד >>>>>>

למעלה