KROQ ALMOST ACOUSTIC CHRISTMAS

KROQ ALMOST ACOUSTIC CHRISTMAS

Every year since 1991, it's the most talked about concert in Southern California. This year see what the buzz is all about! The KROQ Almost Acoustic Christmas...Catch it in the AT&T blue room. Don’t miss the LIVE webcast featuring bands like Linkin Park, Angles and Airwaves, Muse, Feist, Jimmy Eat World, Modest Mouse, Avenged Sevenfold, Bad Religion, Paramore, Silversun Pickups, Rise Against, Spoon, Serj Tankian and The Shins. http://attblueroom.com/music/events/kroq.php לעצלנים: נכון הייתה הופעה בחופש הגדול במייספייס לייב כל הלילה רק שמיוז לא היו שם? אותו דבר רק בקריסטמס ההופעה תיהיה ב9 בדצמבר.! והיא אקוסטית כמעט ומגניבה ואני הולכת לישון לפני שאני אשתגע עוד יותר לירון תיתן לכם את כל הפרטים כי היא מנהלת נכבדת!

Rock Bottom

New member
שוב הדליינרס ../images/Emo45.gif

אני ממילא ער כל הלילה. מוי כיף. אני רק מקווה שאני אצליח לקלוט את השידור כי אם זה משודר דרך מדיה פלייר די נדפקתי. אני לא מצליח להפעיל מדיה פלייר ברשת משום מה.

CitizenErased

New member
חח בדרך כלל לא הייתי נשארת ערה לכאלה דברים

אבל אני עובדת מחר מ5 אחרה"צ
אז אני יכולה להרשות לעצמי ללכת לישון בבוקר.. חוץ מזה שזו ההופעה האחרונה שלהם לשנה וההופעה הקודמת שלהם בפסטיבל הזה הייתה מדהימה. אז אני אראה את זה הלילה

just 20 f

New member
באיזה שעות זה אצלנו??

נכנסתי לקישור ומצאתי שם את השעות ב- P.S.T (זה 7 שעות אחורה???) ויותר חשוב..... לא הצלחתי לראות! איך רואים את המופע??

just 20 f

New member
אבא שלי אמר שזה יוצא מחר ב- 8:00 בבוקר.

אז אצלנו זה בעצם יוצא ב- 10/12/2007... תודה לאבא!!

CitizenErased

New member
8? אני חשבתי 7.. בכל מקרה.. נראה לי אני אשן

הלילה נורמלי, אכוון שעון ל6 ואתחיל לראות מאז את מי שלא יהיה על הבמה חח אני רוצה גם לנסות לתפוס את מודסט מאוס ואולי גם את השינס

CitizenErased

New member
יהיה אפשר לראות רק כשהמופע יתחיל...

עשיתי עכשיו חישוב מהיר... ההופעה של מיוז אמורה להיות משודרת בשעה מטורפת שכזאת.. ככל הנראה 6-7 בבוקר. ההופעה בכללי (spoon הראשונים) תתחיל בסביבות 2-3

CitizenErased

New member
אוקי זה התחיל..מיוז ברשימה..

יש שם מישהו שמזיין בשכל.. ההופעות עצמם עוד לא התחילו. עכשיו פתחו את השערים והוא שאל אנשים בשביל מי הם שם וכולם כזה "MYOOZE
" ראו גם את המקום מבפנים כשאחת המופיעות עשתה סאונדצ'ק וראו בצדדים את הMUSE BALLLOOONS
http://attblueroom.com/music/events/kroq_xmas_mediaplayer.php

CitizenErased

New member
השיר האחרון של JEW עכשיו..

ואני מניחה שכולם עדיין ישנים חוץ ממני רותם ואורון שתיכף מצטרף אלינו בMSN חח

Rock Bottom

New member
התחיל~!%$!@~! TABBBBBBBB

חשוב מזה - SPIDERDOMMMMMMMMMMMMMMMMM גידכחכםדיסשס חעדלעגיגכחדגדש נצשדסבהדגעמגסחיכ 'גכךיחכדגחעגסבגעבלשדבסל~#!!!!!

Rock Bottom

New member
RULED

BY SECRECY אין הצדקה להפסיד את מה שקורה פה עכשיו. זה חינמי. זה בשעה סבירה. וזה פריקין RBS~! אההההההההההעהעהעהעהעההההההההההה!!!

Rock Bottom

New member
טוב

התחרבנה לרותם המצלמה, אז אני פיספסתי (ועדיין מפספס) את כל הסיום. עכשיו היא גם בכלל לא מצליחה להתחבר למסנג'ר.
אני צריך להיות בכלל אסיר תודה שהיא הרימה את הקומבינה הזאת עם המצלמת וידאו ושידרה לי במסנג'ר, כיוון שהמחשב שלי לא נותן לי לצפות במדייה פלייר בסטרימינג ברשת משום מה, אז חשבנו ביחד על פיתרון יצירתי. היה בנזונה, בגדול, כל מה שראיתי, היה RBS, והיה ספיידר דום. לא לקום ולראות זה היה פשע עם מצד כל מי שפיספס, ואין לכם מה לדבר איתי בכלל! (עד שאני אקום משינה, זתומרת). לילה טוב.

למעלה