Kraftwerk

Kraftwerk

מישהו אולי יודע אם לקראפטוורק יש אוסף עם הלהיטים בגרסאות המקוריות (לא רמיקסים)?

DJ Dawn

New member
יש כמה...

הנה שניים: 1 2 אבל בשניהם אין את Music Non-Stop המצויין...

oril123

New member
לא כדאי לקנות אלבומי אוסף של

KRAFTWERK מאחר ורוב אלבומיה הטובים הינם אלבומי "קונספט" כלומר שהאלבום מתבסס על נושא מסויים ושומר על איזה המשכיות וקשריות בין הקטעים. אני ממליץ לך על האלבומים הבאים שלהם : 1.Autobahn 2.Radio-Activity 3.Trans-Europe Express 4.The Man-Machine 5.Computer World כל אחד מהאלבומים האלה קיים בגרסה מושרת בגרמנית ומושרת באנגלית. אם אתה מוכן להתמודד עם האזנה למוזיקה מופשטת עם השפעות קראוטיות ומינימלסטיות אזי גם שלושת האלבומים הראשונים שלהם מומלצים Kraftwerk 1 , Kraftwerk 2 ו Ralf and Florian ופרוייקט צדדי של חברי הלהקה בשם Tone Float.

alpha80

New member
דוקא בתור התחלה.......

הייתי ממליץ דוקא ללכת על אוסף ולא על אלבומי הקונספט שהם מעולים בלי קשר. ולבטח לא על AUTOBAHN בתור התחלה..... בחנויות טאוור ניתן למצוא את אחד האוספים שלהם.

יש אולי איזה אלבום שכן היית ממליץ?

אין באוספים את כל השירים שלהם שאני רוצה(למרות שאת רובם יש) כמו Tour de france The telephone call וגל השירים שלהם בתקופת אוטובאן ארוכים כמוהו?

alpha80

New member
לגבי TELEPHONE

למיטב ידיעתי רוב האוספים שלהם יצאו לפני הסינגל הזה ולכן הוא לא מופיע באוספים יש לי אוסף שלהם ש TOUR DE FRANCE כן מופיע והאוסף נקרא פשוט THE MODEL והוא מצויין. אפרופו TOUR DE FRANCE - הופיע לפני חודש מיני אלבום עם ביצועים חדשים - לא רה מיקסים - לשיר הזה ואלבום חדש לגמרי של קראפטוורק מתוכנן לאמצע 2004.

turrican

New member
מה עם Electric Cafe ??

לגמרנו שכחנו את השיר .. "Music no stop" עם קליפ מרהיב גרםית לתקופה ההיא..

oril123

New member
האמת היא שאני הכרתי את קרוופטוורק

דווקא מ AUTOBAHN ולאחר מכן רדיואקטיביטי ופשוט "נדלקתי" על המוסיקה שלהם אבל אני מודע לעובדה שאוטובאן הוא לא אלבום קל.

אוטובאן לא קל מאיזו בחינה?

השיר עצמו דווקא בסדר,אבל קצת ארוך, הוא קצת מזכיר קינג קרימזון וג'נסיס עם כל החליל צד והאלה...

oril123

New member
בכל זאת מדובר ביצירה ארוכה

שלמרות הרפיטטביות שלה מורכבת ולא מסחרית במיוחד אבל אם אהבת אותה אז אתה בכיוון הנכון.

oril123

New member
אולי את חלקם ואת היתר תנסה

בחנויות הרשת הבינ"ל. חלק מהם קיימים גם במיטוס http://mitos.co.il/Music/MusicSearchResults.asp?Page=0

למעלה