Kraftwerk - Minimum-Maximum

alpha80

New member
Kraftwerk - Minimum-Maximum

Minimum maximum היא למעשה הוצאת הוידאו הרשמית היחידה של להקת Kraftwerk ב-35 שנות פעילותה. על אף החלק הויזואלי הלא מבוטל בקריירה של הלהקה, הוידאו קליפים המאוד מיוחדים ומושקעים טכנולוגית, לא הופיע לה מעולם קלטת וידאו , לא של קליפים ולא של הופעה חיה, וזו אחת הסיבות שההוצאה הזו כל כך מיוחדת. נתחיל בזה ש-Minimum maximum מגיע בשתי הוצאות , תלוי כמה אתם מוכנים לשלם בעבורה. ההוצאה המיוחדת והמוגבלת באה בצורת מחשב לפ-טופ, עיצוב מדהים, כוללת שני דיסקים ל-DVD עם ההופעה ושני דיסקי אודיו מקבילים. בנוסף - חוברת בת 88 עמודים הכוללת צילומים מרהיבים מהמופע ופרטים טכניים שלא נחשפו בעבר אודות המיכשור והמיחשוב בהם משתמשת הלהקה, עיצובי הבמה ועוד פרטים מעניינים. המארז הזה לא זול ,כ-600 שקלים מחירו, למטורפים בלבד... ההוצאה העממית היא בת 2 דיסקים, עם ההופעה החיה בלבד. קראפטוורק זה לא רק מוסיקה. קראפטוורק זה גם ויז'ואל, וזה תופס חלק לא פחות מהמוסיקה בהופעה. למעלה משעתיים, 4 אנשים על הבמה, כל אחד מאחורי הסינטיסייזר ומחשב הלפ-טופ האישי שלו, כמעט ולא זזים כל מהלך המופע, כשמאחוריהם מצגת מדהימה צבעונית וממוחשבת של גרפיקה ווידאו שמבוססים על סרטוני הוידאו של הלהקה, החל מ-Autobahn המיתולוגי ועד ל-Tour de france מודל 2003. כמובן שהלהיטים הגדולים כמו The model ו-Trans Europe express נמצאים, וגם בויינג בום צ'אק המצחיק והמטורף. זה לא סוד שמופע כזה הוא 90% מתוכנת מראש, והרבה הפתעות מוסיקליות או אילתורים לא ממש צפויים להיות, אבל לראות 4 אנשים לא צעירים מעבירים את החוויה האלקטרונית הזו במשך שעתיים פלוס, זו חוויה בפני עצמה. שיא המופע הוא ללא ספק ב-The robots, שאת מקום ארבעת חברי הלהקה תופסים ארבעה רובוטים שהם העתקים מדוייקים של הלהקה, "מנגנים" ושרים, כשלמעשה חברי הלהקה התיישבו להם בנחת בשורה הראשונה ומפעילים את המכונות משם. כמות הפלשים מהמצלמות של הקהל בזמן השיר הזה פשוט עצום..... ההופעה צולמה במהלך סיבוב ההופעות העולמי שלהם לפני כשנה וחצי. איכות הסאונד מדהימה, כיאה לחלוצי המוסיקה האלקטרונית, ה"אבא והאמא" לכל להקות האלקטרו-סינטפופ-טכנו-טראנס מאז ומעולם. עריכת ה DVD היא פשוטה, טכנית לחלוטין, רובוטית משהו, תפריט פשוט, אבל זה צפוי... קראפטוורק הם כאלה. רובוטים. אין באמצע: או שמטורפים עליהם, או שלא יכולים לסבול אותם... רשימת השירים:
01. Meine Damen Und Herren 02. The Man-Machine 03. Planet Of Visions 04. Tour De France 03 05. Vitamin 06. Tour De France 07. Autobahn 08. The Model 09. Neon Lights 10. Radioactivity 11. Trans Europe Express Disc Two 01. Numbers 02. Computer World 03. Home Computer 04. Pocket Calculator/Dentaku 05. The Robots 06. Elektro Kardiogramm 07. Aero Dynamik 08. Music Non Stop 09. Aerodynamik / MTV​
לעוד המלצות על DVD משנות השמונים, חדשות וכמה דברים מיוחדים, אתם מוזמנים לפורום שנות השמונים שלי..

alpha80

New member
אני אורן,

אני בן 16 וחצי, חולה על שנות השמונים גיליתי את הפורום הזה במקרה ואני מאוד שמח להיות פה.

למעלה